... zdá sa mi, že po rokoch , čo som klamal kvôli zisku a prachom v práci, proste pre svoj prospech a kvôli tomu, že som podvadzal frajerky celé roky...mi to akosi došlo a v mojej hlave nastal skrat...prestavam racionalne uvažovať...som nedôverčivý voči ludom...neviem sa nič naučiť, som spomalený...neviem sa tešiť....resp. aj chcem ale negativne myslienky ma zožierajú za všetko zlé, čo som robil...tak teraz mi povedzte koho mam vyhladať....v mojej hlave je také tornádo že mam pocit ze sa zblaznim...aj športujem a figu to pomáha na psychohygienu...no asi karma je zdarma ale nie v takejto podobe že sa idem z toho zdebilnieť.....psycholog by ma mohol dať do poriadku...
uvažovanie
H8U je zakomplexované hovno cundra tak ti treba hehehe ty kurva pojebaná...
Clovek napise svoj nazor a skusenost s niecim podobnym a idu ho zlyncovat. Je vidiet kto je tu v skutocnosti hyenisticka spina.
Pre také hyenistické špiny ako si ty H8U sa vždy nájde dôvod aby niekomu prialy zle aj keby tu chodil Ježiš zo svätožiarou.Prečo?Pretože tvoja zlomyselnosť je odrazom tvojej duše.
H8U Napíš konkrétne ako bolo tebe ublížené a keď to vieš tak sa aj podpíš svojim vlastným menom.Možno ani nevieš koľkým luďom naopak pomohol materiálne, finančne,psychickou podporou.Každá minca má dve strany.
H8U Napíš konkrétne ako bolo tebe ublížené a keď to vieš tak sa aj podpíš svojim vlastným menom.Možno ani nevieš koľkým luďom naopak pomohol materiálne, finančne,psychickou podporou.Každá minca má dve strany.
Keby si nebol retardovany, tak na mna reagovat nebudes. Retard.
Teba je lepšie absolútne ignorovať. Éto vsio.
Ja som z mesta ty tupa ovca a pisem k teme. Neviem o com tocis ty o akej vlade a uplne odveci picoviny.
H8U si typický zakomplexovaný dedinčan ktorý nemá čo na robote sliediš očumuješ píšeš tie svoje malomeštiacke komenty.Tvoj problém je tvoja zloba intrigánstvo lebo na iné sa ani nezmôžeš.Ty môžeš mať skúsenosť akurát tak s tou tvojou komunitou dedinčanov kde sa nadáva na vládu na každého lepšie oblečeného a pod..Tiež si myslím že keď ti niekto leží v žalúdku tak si to s ním ty osobne preber.