uvažovanie

Príspevok v téme: uvažovanie
bentley

... zdá sa mi, že po rokoch , čo som klamal kvôli zisku a prachom v práci, proste pre svoj prospech a kvôli tomu, že som podvadzal frajerky celé roky...mi to akosi došlo a v mojej hlave nastal skrat...prestavam racionalne uvažovať...som nedôverčivý voči ludom...neviem sa nič naučiť, som spomalený...neviem sa tešiť....resp. aj chcem ale negativne myslienky ma zožierajú za všetko zlé, čo som robil...tak teraz mi povedzte koho mam vyhladať....v mojej hlave je také tornádo že mam pocit ze sa zblaznim...aj športujem a figu to pomáha na psychohygienu...no asi karma je zdarma ale nie v takejto podobe že sa idem z toho zdebilnieť.....psycholog by ma mohol dať do poriadku...

vaporwave

a vies uviest kto/co takto radikalne v ostatnej dobe zmenilo tvoj pohlad na seba a veci kt si urobil (a mozno este robis) v minulosti?

Asik

Aby nasiel pokoj v dusi mal by pomahat ludom.Je sebecky aj teraz pise ze cvici proste sam sebe sa venuje, chcelo by to zmenu.Zit aj pre druhich vsimat si aj inych ludi.

Ipsilon

On tú skôr opisuje tzv. citovú vyprahnutosť, ku ktorej sa prepracoval tým, ako žil. Je to niečo, ako keby bol na niečom silno závislý a dosiahol max. a potom je všetko len zle.
Tu nepomôže žiaden psychológ, možno psychiater, ale najskôr ti reálne pomôže čas, musí uplynúť nejaká doba, kým to prejde.

Ipsilon

Ale však aspoň niekoho musíš mať rád, či nie? Aspoň seba, rodinu, príbuzných, známych..., zvieratká, rastliny a tak ďalej. Nič?

bentley

lenze ja som stratil chut cokolvek robit....v nicom nevidim zmysel...ani v nahodnom sexe...ani v praci...ani v nicom...citim dusevnu prazdnotu...totalne...nechcem takto ostat...citovy mrzak

Ipsilon

Až tak zdarma tá karma byť nemusí. Neviem, či psychológ, možno skôr kamarát, na to vyrozprávanie. Len zase tiež nie je dobré ani iných príliš zaťažovať, každý má so sebou dosť trápenia, že?!
Máš život pred sebou, tak sa teš a nesmúť. Čo bolo, bolo.
Next chapter, pls.