uvažovanie

Príspevok v téme: uvažovanie
bentley

... zdá sa mi, že po rokoch , čo som klamal kvôli zisku a prachom v práci, proste pre svoj prospech a kvôli tomu, že som podvadzal frajerky celé roky...mi to akosi došlo a v mojej hlave nastal skrat...prestavam racionalne uvažovať...som nedôverčivý voči ludom...neviem sa nič naučiť, som spomalený...neviem sa tešiť....resp. aj chcem ale negativne myslienky ma zožierajú za všetko zlé, čo som robil...tak teraz mi povedzte koho mam vyhladať....v mojej hlave je také tornádo že mam pocit ze sa zblaznim...aj športujem a figu to pomáha na psychohygienu...no asi karma je zdarma ale nie v takejto podobe že sa idem z toho zdebilnieť.....psycholog by ma mohol dať do poriadku...

Demokracia

H8U...Ty by si sa mal pozrieť v prvom rade na seba.Ži si svojim životom určite nie si dokonalý.Keď máš s niekym problém tak si ho vydiskutuj medzi štyrmi očami.

H8U

ja vychadzam z vlastnych skusenosti s takymto odpadom bez chrbtovej kosti... to ze sa zamysla nad tym, preco mu je naraz tak ako je a uz ani prilezitostny sex ho nebavi..namiesto aby sa zamyslel, kolko ludi potopil, kolkym ublizil svojim chovanim...hovori za vsetko..keby si nohy pri tom lyzovani dolamal, takyto kkt sa nikdy nezmeni
ze vobec reagujete na takeho debila a idete ho lutovat

protidebilizmu

hm ako tak citam tie reakcie je sranda ze ako sa ludia hned ponahlaju radit bez toho aby sa najprv popytali a dost naslepo triafaju. alebo ako sa v nom niektori najdu hoci o nom malo vedia tych par fragmentov si poskladaju podla seba svojej vlastnej projekcie. pripadne im pripomina ich mindraky.
je to sranda takto vas sledovat :-)

a_dr1a

bentley. V poslednom prispevku pises o tej cistej laske, odovzdanosti sa ai.
Ver. Velmi ti to prajem. No k tomu musis este len dospiet. Vsetko chce svoj cas a vyvoj, musis k tomu postupne dozriet. A ty tam este len smerujes, spejes - no nie si. Ale sancu mas. Kazdy z nas tu sancu ma.

Zameraj sa zatial na seba. Svoj duchovny rast. Nauc sa viac davat. Zo seba. Nie napr. iba z penazenky. Pomahaj ak sa da. Cez pomoc inym a pre inych. Co ti je blizke. Mozno cez deti (opustene v detsom domove. Nie cez peniaze dary - ale seba. Ja som napr.tiez takto roky pomahala, travievala s nimi cas, hravala sa s nimi, sla na lyze, na kone, plavaren kupalisko, malovala s nimi, hrala futbal ai. Kamoska si napr.adoptovala na dialku dieta z afriky, dalsia zas z kambodze ci z kade a ten mesacny prispevok sluzi na ich rozvoj skolu ai). Ak nemas vztah k detom tak skus cez zvierata. Ja som s priatelmi tiez vypomahala, ze sme pokupili granule konzervy ai a zaniesli tam, sli sme psiky vyvencit a na prechadzku s nimi. Pises ze sportujes. Tak si vyclen aspon 1-2h 1x/tyzdenne pre zaciatok a pod so psom psami z tadial von na prechadzku vyvencit ho. Spojis prijemne s uzitocnym.
Je vela toho co sa da robit a pomahat. Nezaberie to ani vela casu a uvidis, ze to pomaha. Dospejes raz mozno aj do stadia ze zistis, ze ta to viac tesi naplna nez naoapak. A nechci vsetko hned a teraz. Pomaly postupne, krok po kroku

Spravne01

Správne.Kúpil som si super adidasky za 200e,urobila mi perfekný orál moja fešanda,idem si dnes zalyžovať.Nechcel som ti tým ublížiť a tebe podobným.Prepáč že to nebolo z tvojich zarobených.Čo už tak mi treba.Prepáč za tú drzosť ospravedlňujem sa ti.Ja Debil idiot psychopat sračka špina vrah feťák nula gigolo hajzel gay chorý alkáč priposratý bez zmyslu bez citu bez rozumu.Prepáč ospravedlňujem sa ti.Ja ti nikdy nebudem želať nič zlé ani tebe podobným.Ale aby sa ti darilo a aby si bol vždy šťastný.

spravne

hahaha ze zostat dusevny mrzak , , DEBILKO ty uz nim si davno! mozes mat lovov kolko xes ked TY sam o sebe si chudak a co citam pravdepodobne nim aj zostanes
dobre ti tak, je dobre ze trpis za to co si sposobil druhym, uzi si to :) patri ti to, ako aj tebe podobnym hajzlom :*

vaporwave

bentley - som ti tu povodne chcela napisat nech si najdes dominu, aby si sa naucil pokory a odovzdanosti (zene) (minimalne aspon na nejakej roleplay urovni na par hodin) a ako vidim sam si tu neskor napisal ze mas prave ten problem sa odovzdat inemu cloveku..to co si opisal v uvodnom prispevku mi pride take ze si mal veci pod kontrolou a zrazu je tu ista cast kt ta pohltila ..

nemyslis si ze tvoja potreba sa od ludi lisit, vynikat je v sucasnej dobe skor nieco ako pospubertalne rojcenie? :) ale inak aj u mna je prave tento druh potreby velmi silny po cely zivot.. :)

Kycera

Nuž, tým ako si žil svoj život, dosiahol si to, po čom si tak veľmi túžil : "líšiš sa od ostatných, vynikáš"! A kam si to až dotiahol? Do citovej vyprahnutosti! Ani sa Ti nečudujem. Tvoje telo iste vysielalo signály, kt. si nerešpektoval a sebecky si si užíval ďalej.
Čo s tým? Kto Ti pomôže? Len Ty sám! Momentálne žiadna láska, lebo by si zasa chcel len brať pre seba a v takomto stave, nič nedáš!
Chce to poriadnu duševnú detoxikáciu, uvedomenie si vlastných chýb, ich pochopenie a následné odstraňovanie. Uvedomenie si, že život má hlbší zmysel, má svoje hodnoty, že treba aj dávať, nielen brať a užívať si do nemoty, už nežiť len povrchne.
Nájsť správnu cestu Ti pomôže vhodná terapia, už spomínaná pomoc druhým, psík,.... Najväčšiu prácu na svojom prerode však musíš vykonať len Ty sám. NIK to za Teba NEspraví. Ak sa nezmeníš, ostaneš v tomto stave a skončíš na antidepresívach.

bentley

...ak sa nebudem venovat sebe a rast dalej tak by som splynul s davom a ja som sa vzdy chcel lisit od ostatnych..vynikat...kebyze pol dna prekeciam pri kavickach tak budem mat hovno...kebyze nesportujem a som v baroch tak som ako hroch...len sa chcem zbavit prazdnoty...asi by som sa mal poriadne zamilovat a prvy krat odovzdat zene...laska mi chyba...k naplneniu duse