Dobry den.Zijem v Bratislave,ale kvoli rodicom cestujem casto do rodiska. V ramci tohto pobytu som bola v lekarni vybrat lieky,kde so mala neprijemny incident s veducou tejto lekarne. Veduca je preto,ze ma v nej jedina VS-vzdelanie prislusneho smeru a ja som vyberala lieky prave u nej,lebo to boli lieky na predpis. Ta lekarnicka bola ku mne drza,arogantna a netaktna,kedze si dovolila komentovat aj moj vek (videla ho na karticke poistenca)-ze na to,aka som stara.. :-)
Chcela sa ma rychlo zbavit,vravela mi,nech nezdrzujem,naco som sa obzrela za seba, no v rade na predpis,som bola iba ja a v dalsich 2.radoch bolo ludi dost,ale tam ich vybavovali ine zamestnankyne lekarne.
Pani lekarnicke som povedala,ze liek,ktory mi predpisala lekarka nemali-ona mi ponukla ako nahradu iny liek,tak som si ho prezerala. Ten liek som nepoznala. Spytala som sa jej na tento nahradny liek ohladne informacii a ona sa na mna iba pozerala a bola ticho. Tak som si z krabicky vybrala letacik a zacala som si ho tam ticho citat. Ona sa na mna osopila,ze zdrzujem. Ja som jej na to povedala,ze okrem mna tam nikoho nema a kedze ma ona odmietla informovat o lieku,citam si preto sama informacie,ktore mi neposkytla ona. Na to mi povedala,ze som drza a nemam na nu zvysovat hlas. Slusne som jej povedala,ze hlas na nu nezvysujem a nech si uvedomi,ze pracuje s ludmi,nie so zvieratmi a nech sa podla toho adekvatne sprava. V Bratislave som casto svedkom toho,ako lekarnici o liekoch ludi ochotne informuju,su k ludom slusni,aj ked maju niekedy vela otazok.
Mna tato skusenost tak rozladila,ze som napisala staznost zriadovatelovi tejto sieti lekarni. Opisala som mu skusenost s touto ich pracovnickou,co sa stalo,jej meno,aj doklad o uhrade liekov-islo o ciastku vyse 30,- eur.
Odpisal mi riaditel tejto spolocnosti,ze ho velmi mrzi moja skusenost s ich pracovnickou lekarne,ze uvedenu staznost presetri a vyvodi z nej dosledky. V dalsom maily mi napisal,ze ma bude informovat o vysledku setrenia,a ako ospravedlnenie mi ponukol balicek ich kozmetiky.
Ja som sa mu podakovala,ze ma tato skusenost rovnako mrzi,ze som sa s takymto pristupom lekarnicky este nikdy nestretla. A podakovala som sa mu zaroven aj za ponuknuty balicek kozmetiky a spytala som sa ho,kde si ho mozem prist vyzdvihnut? A odvtedy sa uz nic nedialo.
Ani mi uz viac neodpisal,ako sa vec ma.
A ani ohladne toho kozmetickeho balicka,co mi sam ponukol.
Co by ste robili vy na mojom mieste?
Napisali by ste mu este a informovali sa,co je v danej veci nove? Mozno si poviete,nech na to kaslem. A neriesim to uz. Ale keby ste boli vy na mojom mieste,ako sa ku mne vtedy neprislusne ta pani spravala,isto by vam to nebolo jedno..
Konflikt v lekarni
Úplne súhlasím s Fiflenasi!
Lekárnička sa pravdepodobne ani nedozvedela, že sa na ňu niekto sťažoval, a ak aj, pomyslela si svoje. A ty máš, sťažovateľka, z toho problém na týždeň. Figu ti ide o to, aby si "sa ozvala" a tak pomohla aj iným. Všetko bude v poriadku, len keď ti ten balíček pošlú. Potom sa pôjdeš sťažovať zas a budeš žobrať ďalší balíček.
Ja osobne by som v lekárni odmietla balíček liekov, keby som zbadala, že bol otvorený. A nepresviedčaj ma, že to nevidno!
Dnes je lekární toľko, že si sa mohla vykašľať na obsluhu a otvoriť vedľajšie dvere aj tam je určite lekáreň.
Táto trápna téma ešte žije? Kks, keby tá lekárnička vedela, aká je z nej "seľebrita" :-DDD
Keby si mala stipku guraze, sebareflexie a skutocne by ti islo len o to, aby s danou zamestnankynou bola zjednana naprava, slusne ten balicek odmietnes a pripomenies, o co ti ide. Ale v tomto pripade vidia, ze si ufrflana chudera, a tak sa tebou uz nebudu zaoberat a brat ta vazne.
Nuž, podľa mňa ste príliš zameraná na ten balíček kozmetiky. Myslím, že sa svet nezrútil, tým, že lekárnička práve nemala svoj deň a nesprávala sa k Vám tak "milostivo" ako ste si to predstavili.
Uvedomte si jednu vec. Svet sa netočí okolo Vás a sú aj väčšie problémy ako rozpitvávať správanie lekárničky. Hádam, Vám nespadla zlatá obrúčka?
Ja mám 27 a dva tituly a neriešim ich, ani ich nepoužívam. Človek nie je človekom iba preto, lebo má titul. A to, že mi niekto povie, že stará?! Nič sa nedeje, bežne mi povedia pani, príp. deti, že teta a čo?
Položte si otázku, v čom Vás poškodila pracovníčka lekárne? A to, či sa pýtať opäť na balíček kozmetiky? Prečo? Myslím, že je to ich dobrá vôľa a asi nemajú iba Vás, tak načo si ju žobrať? Čím ste si ju vyslúžili? Ach, zbytočná téma.
- podľa mňa je zbytočné sa nad týmto aj pozastavovať -
Biela kobra ty si to jako vystihla vsetko! ja ta zeriem za tvoj prejav :) presne tak nepresypajme sa k teme tituly, lebo na to pisatelka nechcela poukazat, zacala nam unikat pointa a tou je ze pani za okienkom bola fuchtla co mala zly den a mozno v detstve bola z niecoho frustrovana a necitala nikdy knizku o psickovi a macicke kde sa pise ze ludia na seba maju byt dobri. Pekny vecer vsetkym a pani lekarnicka nech odpociva v bazni Bozej a uz hadam aj spi sladkym spankom a ani netusi ze my sme este hore a omielame ju :D
Neviem, čo sa tu riešia tituly a oslovenia, neviem, v ktorej téme som tak či onak, ale to je jedno. Aj mňa môj lekár oslovuje titulom pán Ing., pritom mám aj vyššie tituly, ale na moju seba prezentáciu mi stačí uviesť v oPč. preu-KAZE len 1. Ešte sa aj priznal, že už mu zo všetkého kvapká na karbid. Je mi toho ľúto, ale to je jeho chyba, že nedokáže byť asertívny a niekedy sa vedieť aj poriadne na.rať:-)
A Ty zakladateľka témy? Už ti prišiel ten kozmetický balíček, či šminky, či čo ti to mali poslať z tej lekárne? Musela si ísť znovu k tej babe jage, či nie? Mňa skôr toto zaujíma a nie nejaké tituly. Už ti zmizli tie vrásky, ktoré si tam chcela poriešiť, či ich stále máš na tvári?
normalne by som im napisala este raz ze velmi pekne dakujem za to ze mi umoznili pristup k ich kozmetike a poslala by som svoju adresu aby mi to poslali:)
inak, asi si fakt treba vyberat lekarne.teraz som kupovala vitaminy pre zamestnancov a potrebovala som 80 ks . no normalne ma prekvapili v dr. max, nielen ze obvolali lekarne v okoli kde ma kto kolko kusov, ale ponukli mi ze to objednaju do 3 hodin .. no... som bola spokojna :)
Bože, ty to prežívaš, akoby nastal koniec sveta...
V hlavnom mojom prispevku seba a moje tituly vobec nespominam. Az neskor v odpovediach. Asi sme sa spravne nepochopili, preco som to vobec uviedla. Ja som ich ani do tej mojej staznosti neuvadzala. Pouzivam ich iba v pracovnej oblasti. A mam este na dokladoch. Inak nikde. Ani na menovke bytu. Nikde. Viete, spomenula som ich teraz iba preto, ze ta pani sa naozaj spravala arogantne, drzo, az povysenecky. Nemala by sa tak spravat k nijakemu zakaznikovi, ani keby islo o bezdomovca. Len ma zarazilo, ze videla, ze sme vekovo, vzdelanostne takmer na jednej urovni a jednala so mnou s prepacenin, akoby som bola retardovana.