Dobrý deň prajem, som žiak tesne pred maturitou a stala sa jedna vec. Prišla jedna učiteľka za spolužiakom, či by neradil jednej spolužiačke(jej dcére) na maturite, povedala mu postup a všetko ako má radiť. Rozmýšľam že ju nahlásim, a preto sem píšem, či ju mám nahlásiť a kde. Ďakujem
nahlásiť podvod na maturite?
co si na hlavu? maturita dnes nieje o nicom, diplomy z vysky castokrat nemaju ziadnu vahu a nie maturita.... potrebujes mat kvoli jenemu pripadu problemy? korupcia tu prekvita, chod si svoje a na ostatnych sa vykasli
Vstupujes na tenky lad. Nerobila by som to. Moze sa vsetko otocit proti tebe a najviac doplatit na to mozes akurat tak ty. Potrebujes toto tesne pred maturitou? Len aby si tu maturu aj potom spravil...
Pozri. Dospeli a iste profesie drzia spolu. Komu uveria? "Decku" alebo svojej kolegyni, jednej z nich? Este to obratia proti tebe (ak vas nieco v minulosti ucila), ze sa jej chces takymto sposobom pomstit, alebo dcere, ci ze si nestastne zalubeny do jej dcery a chces iba uputat pozornost na seba ai. Este z teba spravia fetaka grazla problemoveho ai.
Bude to slovo proti slovu, tvrdenie proti tvrdeniu. Nemas v rukach ziadne dokazy, nic. Ak si ty ten chalan, co ma radit, tak ucka to poprie, prip.povie, ze si si jej slova zle - nespravne vylozil vysvetlil. Budes za blbca.
A ak si naozaj iba spoluziak, tak ten chalan, ktoreho sa to priamo tyka, cuvne, nebude chciet mat problemy. Nehas, co ta nepali
A ak to nie je fake tema, este nieco.
Ako ucka vie tieto veci inak vybavit a zariadit a nie cez dakeho studenta
A máš dôkaz na to? Napr. nahrávku zvuku, či video.
Pretože, ak pôjdeš za napr. triednou, riaditeľom,... Tak tá dotyčná učiteľka môže povedat, že si si to len celé vymyslel. Rozumieš.
Alebo na to upozorni a nech pocas maturity niekto osobitné zvolený dohliada nad tou dievčinou.