Dobrý deň prajem, som žiak tesne pred maturitou a stala sa jedna vec. Prišla jedna učiteľka za spolužiakom, či by neradil jednej spolužiačke(jej dcére) na maturite, povedala mu postup a všetko ako má radiť. Rozmýšľam že ju nahlásim, a preto sem píšem, či ju mám nahlásiť a kde. Ďakujem
nahlásiť podvod na maturite?
a_dr1a pochybujem ze by vysli do ulic, maju ine starosti a neopustia svoje pohodlie ale ak by napr nejaky Politik bol v nejakom takom spise ako gorila tak by ho zu nikto v nejakych vyspelejsich krajinach nevolil ... toto nikdy nepochopim ze ked je uplne jasne ze henten robil machinacie tak ze su ti ludia tak sprosti ze ho volia.. imho ten co zvoli ficaka tym hlasom vsetko schvaluje. inak nejde tu len o fica ale napr aj ini dzurinda alebo aj bugar o dankovi ani nehovorim ... nechapem ze tych ludi volia...
Ovecka. Ryba smrdi vzdy od hlavy. Ludia mozu byt neviem ako uvedomeli cestni ai ale ak si volia blbcov akych volia, mozu sa ist past. Ak dovolia aby sa diali podvody klamstva kradeze trestne ciny ai ai a nic sa nikomu nedeje, nie su vinnici a ani potrestani, o com to je? Tento narod si za to moze sam ako sa ma.
Dovolia si toto co sa tu na SK deje politici ai inde?? Rakusko Francuzsko Nemecko ai? Ludia by im to nedovolili. Vysli by hned do ulic, spolocensky tlak i tlac ai by ich prevalcovala. Tu sa toleruje vsetko
Prezyvka055 je pravda ze je to celosvetovo ale neviem si predstavit ze by toto hovorila ucitelka v nemecku. ucitelky maju Status statneho zamestnanca (aspon vecsina) ktory im okrem ineho zarucuje iste miesto dokonca Zivota a tie platy su tam celkom slusne do nejakych 4k na ruku ... a ak by to prasklo tak by ju vyrazili takze v de by taketo nieco neriskovali len tak .. pritom na sk sa na to aj pride a nic sa nedeje.. a to je ten rozdiel. ajsne ze ludi abudu podvadzat vsade to je nasa dna ale rozdiel je ako sa k tomu postavi spolocnost a system
To nie je problem slovenska, to je problem celosvetovo ak sa to da nazvat problemom. Zakladatel temy nemusi struhat machra ze niekoho nahlasil. A take vyhlasenia ze je prijemne ked sa niekto uci a druhy ze to ma vybavene. Tak vitaj v realnom svete chlapce. A je jedno ci ostanes na slovenku, pojdes do nemecka, do usa ci do australie. To je jedno. Stale najdes niekoho kto ma niekde kamarata, kto bude mat viac privilegii a podobne. Ide o to ze vztahy su ovela dolezitejsie ako tato spravodlivost a pravda. Nema absolutne ziadny zmysel byt v zivote martyrom za pravdu.
Je to sice pekne ze mas pravdu a ze si konal spravodlivo ked ti to je na prd.
a_dr1a toto je typicke slovenske ... podvod sa tyka nas vsetkych a prave preto to na sk vyzera ako to vyzera lebo tam sa deje podvod a riesi sa preco si to niekto dovolil nahlasit a nie ze sa deje nieco nekale. Je mi z takehoto pristupu smutno
nahlasit / nenahlasit je to v podstate jedno. Problem je ze aj tak z toho nikto pruser mat nebude lebo triedna nepotopi kolegynu a ako to byva je mozne ze ju na maturitu schyta zakladatel a ona ho vyrazi
kasdfgn. A preco to nenahlasili ti dvaja chalani, ktorych o to ta ucka poziadala a tykalo sa to priamo ich, ale urobil si to ty?
chlapci, ja to chápem že máte malé pipiky a tu si to snažíte vynahradiť, nikdy by ma taký potrat ako ty nebil, ale však každý pozná takýchto internetových hrdinov :D
urobil som to z poctivosti a nie z dôvodu že som bonzák a že ma to baví :) lebo je to úplne príjemné keď sa snažíš ako idiot a niekomu to len tak vybavia