nahlásiť podvod na maturite?

Príspevok v téme: nahlásiť podvod na maturite?
kasdfgn

Dobrý deň prajem, som žiak tesne pred maturitou a stala sa jedna vec. Prišla jedna učiteľka za spolužiakom, či by neradil jednej spolužiačke(jej dcére) na maturite, povedala mu postup a všetko ako má radiť. Rozmýšľam že ju nahlásim, a preto sem píšem, či ju mám nahlásiť a kde. Ďakujem

Mesačný princ

Vždy by som to spravil. Možno by ma nenechali zmaturovať ale išiel by som s čistým štítom a konám tak celý svoj život.

Mesačný princ

A teraz si vezmite, že takto sa zachovajú všetci a pri všetkom...nechcem prísť o prácu, tak nenahlásim obťažovanie či šikanu...nechcem prísť o priazeň priateľov, tak im radšej nepoviem akí naozaj sú, len aby som ostal v kolektíve...

Obráti sa to proti nej, pretože spoločnosť skôr uverí väčšine ako jednotlivcovi, ktorý nemá dôkazy.

Nikdy sa táto spoločnosť nezmení ak budú ľudia takí sebeckí

osol

ako hovori adria, o nic nejde. ja som sa nedavno podobne ozvala a vsetko sa obratilo proti mne, ja som bola ta najhorsia. uz by som to nespravila.

a_dr1a

semtex, ako som uz nizsie pisala, ak nema dokazy, svedkov ai - tak chalan na to iba doplati. Naco sa hrat na hrdinu tam, kde o nic "nejde"?) Ja uz som si presla roznymi kauzami a neodporucam mu to

semtex

Potom všetci nadávajte ako je všetko prehnité a skorumpované. S takýmito vecami sa musí vysporiadať každý vnútorne sám iba potom príde zlepšenie v spoločnosti. Mladý muž, raz Ťa môže hypoteticky tá super spolužiačka súdiť keď ju mamička pretlačí a ver tomu, že ona ju bude tlačiť budeš mať napr. v takú sudkyňu dôveru?Ja by som veru nemal. Zachovaj sa zodpovedne voči svojej budúcnosti a budúcnosti tvojej generácie. Stredná a stará generácia je už zhnitá tá musí len natvrdo povedané vykapať. Samozrejme česť výnimkám.

osol

urcite nehlas, urobia ti take peklo, ze nezmaturujes ty a tak budu proti tebe, ze budes mat horky pocit na jazyku az do staroby
to este uvidis na vyske, za co davaju znamky a potom korupciu a klientelizmus ked budes v praci a ked budes sledovat politiku, tak neviem komu pojdes nahlasit podvody...

a to sa tyka asi pisomnej, ze, to si neviem predstavit radit

Exkcelle

To je veľmi nepríjemná vec. Hlavne keď niekto naozaj strávi hodiny nad učivom a poctivo študuje a potom príde niekto kto dostane všetko ako na podnose a často dosiahne ešte lepší výsledok. Ak sa tá slečna tvári že má všetko vybavené tak by som jej v tom vymáchal čumák. Ak sa učí tak ako ostatní a možno tú pomoc ani nebude potrebovať tak by som to neriešil.