nahlásiť podvod na maturite?

Príspevok v téme: nahlásiť podvod na maturite?
kasdfgn

Dobrý deň prajem, som žiak tesne pred maturitou a stala sa jedna vec. Prišla jedna učiteľka za spolužiakom, či by neradil jednej spolužiačke(jej dcére) na maturite, povedala mu postup a všetko ako má radiť. Rozmýšľam že ju nahlásim, a preto sem píšem, či ju mám nahlásiť a kde. Ďakujem

prezitok

fuckerjou, zavist je svina, zavesit ho do prievanu. ale jemu sa to vrati, bonzakovi. uz je stastny, uz to pozaloval triednej.

fuckerjoe

ty si neni chalan, ty si buzerant! co sa ty staras do druhych??? co sa nestaras o seba?? by som ti stolicku o hlavu otrieskal....tam sa pozeraj na seba a ries seba ...bo..ha ja by ta bil mat takeho spoluziaka..

kasdfgn

tak, nahlásil som to triednej učiteľke a našťastie sa ku mne pridala asi 80% ľudí z triedy, dokonca som zistil že to chcela aj od druhého spolužiaka :) uvidíme ako to pôjde ďalej

Prezyvka055

Z toho ze to nahlasit nic mat nebudes, mozno dobry pocit. Skor by som rozmyslal ako z toho vytazit. Mozno ked potrebujes prilepsit od dannej ucitelky nejaku znamku alebo tak popripade ak je dievca pekne tak by si jej mohol naznacit ze za mlcanlivost ocakavas nejaku fajku alebo cosi take.. zalezi aka je situacia. Bez znalosti prostredia je tazko hovorit ze co s tou situaciou robit. V kazdom pripade tym ze ju nahlasis si maximalne spravis 2 nepriatelou do zivota a nic z toho mat nebudes, tak naco to je dobre?

kasdfgn

Som chalan nie baba :D a tá učiteľka mu dala aj komplet návod ako to urobiť, že ona určuje ako kto kde sedí že ich dá šikmo od seba(lebo sú 2mat. testy a vlastne každý má o 2) a že učiteľka čo bude na dozore mu dá papier keď odíde komisia a on jej tam má dať výsledky ... rozmýšľam či to nahlásiť alebo nie, ešte som sa nerozhodol