Ahojte.
Uz sa mi viackrat stalo, ze ludia si so mnou velmi radi pisu, doslova cele hodiny, ale ak ma ist o osobne stretnutie (ist spolocne na nejaku akciu, cvicit, tancovat, na caj, pizzu atd), tak zrazu su same vyhovorky.
Ja tych ludi poznam aj osobne. Su sami, ako aj ja. Ked sa ich spatne pytam, ako im bolo so mnou, ako sa so mnou citili - tak vraj vyborne, ze som skvela. Oni mi to aj sami od seba po stretnuti so mnou vzdy napisu. Ale ak navrhnem ist von, zopakovat si to, tak ako pisem - su same vyhovorky. Tak aj preto sa ich potom pytam, ci sa so mnou necitili vari dobre?
Ja to uz nechapem. Cez messenger, sms, fb a ine siete si so mnou vypisuju ludia nonstop, ale ak navrhnem ist von, stretnut sa, tak nic?
Som tu sama (BA), lebo tu studujem. Rodinu a priatelov, kamosky mam doma. Tu som sama. Chodim aj sama von. Ale vzdy chodit sama,to nebavi stale..
Uz ma to stve. Ze mi ludia stale vypisuju, ale ked ide o stretnutie,tak zrazu su same vyhovorky? Ja si sama za seba vzdy platim, neraz pozvem ja inych. Som clovek, co nevyuziva, vzdy rada poradim, pomozem, viac davam nez beriem, vypocujem si inych,viem ich pochopit, vcitit sa. Som vesela,pozitivna. Ze je so mnou sranda, mi ini hovoria. Je mi z tohto vsetkeho smutno. Ze som po skole stale sama. Zavreta na izbe, telka, ucenie.
A pritom ti ludia co si s nimi pisem,so mnou chcu ist na vylety,do zahranicia, alebo so mnou byvat. Same taketo navrhy. Bla-bla. Ale ak sa chcem stretnut, lebo mam uz samoty plne zuby, tak som sama..
Neviem, ci nieco robim zle, alebo co mam spravit,aby som nasla niekoho na travenie volneho casu
Preco nechcu ludia realitu ?
tiez sa nad tym niekedy zamyslam preco si ludia zatvaraju oci pred realitou...ci je niekedy az taka zla alebo co vlastne??
Potom je tu aj navyk. Ludia lahko spohodlneju a namiesto toho aby sa osobne stretli si povedia ze ved piseme si tak co. Takze aj vtedy moze byt pre teba tazsie najst si napr kamosku.
Ano mas aj takych ktori sa zoznamuju stale cez net aj sa tu a tam s niekym mozno stretnu ale s nikym nevedia vytvorit normalny vztah. Ziju vo svojej bubline a klamu sami sebe. Potom mas aj takych pojasencov ktori si popisu s bars s kym o hocicom a na druhy den ani nevedia s kym si pisali.
Ja by som povedal ze ked tak potrebujes ludi vyser sa na internet a chod medzi ludi. V skole v praci neviem kde.
Áno, je to pravda, aspoň terajšej doby, že ľudia nechcú realitu a robia všetko možné i nemožné, aby z nej utiekli. Ja im stále radím, netreba utekať, treba si zájsť do lesíka, je tam plno konárov, ktoré sú obsypané zelenými lístím. Pohľad pre bohov. Nie, nechcú obdivovať krásy prírody, radšej si dajú niečo iné a potom vidia ružových sloníkov alebo biele vrany, prípadne biele myšky a podobne:-)
Ahoj, to chceš povedať, že sa vyhovárajú všetci, ktorým napíšeš? Ja síce nie som z Ba ale na čaj alebo niekam do mesta by som šiel rád.
Skill-Mann@azet.sk (dopisovať si evidentne nepotrebuješ :D)
Komu by sa chcelo stale kdesi behat po vonku.. proste ludia si chcu oddychnut doma a nechce sa im niekam trepat imho.
adriannacamerona@gmail.com ;-)
Lebo sa jej boja??
Aby som sa vyjadril k "topicu", ja som od tvrdej reality nikdy neutekal a nikdy som nestratil kontakt s tvrdou realitou. Robím, čo môžem. To, čo som chcel, už mám a s tým ostatným naložím podľa svojho uváženia, myslím, že celkom dobre. A ty, Jatt, mi nič nemôžeš reálne zakázať, zamysli sa v prvom rade nad sebou, ja som to tiež spravil. Ver mi, nebolo to ľahké, ale priznal som si svoje chyby (dokážem to). Ja som už po terapiách, som ok, tak do mňa zbytočne ne.eb, keď nemusíš. Isto tým nezhoršíš môj stav, ale nie je to slušné.
Ber to tak, čo bolo, bolo. Bude líp.