Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco nechcu ludia realitu ?

Príspevok v téme: Preco nechcu ludia realitu ?
hopsasa

Ahojte.
Uz sa mi viackrat stalo, ze ludia si so mnou velmi radi pisu, doslova cele hodiny, ale ak ma ist o osobne stretnutie (ist spolocne na nejaku akciu, cvicit, tancovat, na caj, pizzu atd), tak zrazu su same vyhovorky.
Ja tych ludi poznam aj osobne. Su sami, ako aj ja. Ked sa ich spatne pytam, ako im bolo so mnou, ako sa so mnou citili - tak vraj vyborne, ze som skvela. Oni mi to aj sami od seba po stretnuti so mnou vzdy napisu. Ale ak navrhnem ist von, zopakovat si to, tak ako pisem - su same vyhovorky. Tak aj preto sa ich potom pytam, ci sa so mnou necitili vari dobre?
Ja to uz nechapem. Cez messenger, sms, fb a ine siete si so mnou vypisuju ludia nonstop, ale ak navrhnem ist von, stretnut sa, tak nic?
Som tu sama (BA), lebo tu studujem. Rodinu a priatelov, kamosky mam doma. Tu som sama. Chodim aj sama von. Ale vzdy chodit sama,to nebavi stale..
Uz ma to stve. Ze mi ludia stale vypisuju, ale ked ide o stretnutie,tak zrazu su same vyhovorky? Ja si sama za seba vzdy platim, neraz pozvem ja inych. Som clovek, co nevyuziva, vzdy rada poradim, pomozem, viac davam nez beriem, vypocujem si inych,viem ich pochopit, vcitit sa. Som vesela,pozitivna. Ze je so mnou sranda, mi ini hovoria. Je mi z tohto vsetkeho smutno. Ze som po skole stale sama. Zavreta na izbe, telka, ucenie.
A pritom ti ludia co si s nimi pisem,so mnou chcu ist na vylety,do zahranicia, alebo so mnou byvat. Same taketo navrhy. Bla-bla. Ale ak sa chcem stretnut, lebo mam uz samoty plne zuby, tak som sama..
Neviem, ci nieco robim zle, alebo co mam spravit,aby som nasla niekoho na travenie volneho casu

Jetotak

Mna zase volaju von tie kamosky,o ktore velmi nestojim a o ktore stojim ma nevolaju :D tak potom chodim von s tymi,ktore by som inak ani nepozvala von... pokial ich vyslovene,ze nemam rada....aj to sa uz stalo,ale niekedy sa neda cloveku otvorene povedat,ze ho nemusis. Potom zabera len ignoracia.Tym chcem vlastne povedat,ze mozno su aj signaly od ludi,ktorych nechtiac prehliadnes a celkom by ste spolu mohli fajn stravit cas.ale!ti ludia nemusia byt enormne zabavni,hovorit ti ako super sa s tebou citia a pod. Jednoducho,ze potom sa moze stat,ze budes musiet ubrat z predstav o priatelstve...podla mna toto ma viac docinenia s realitou.

kafe

no vidíš :) ako fajn ti to ide. Keď chodíš von, si medzi ľuďmi a spoznáš niekoho nového, čo urobíš? Vymeníte si t.číslo, nájdeš si ho na FB a "fungujete" ďalej tam? Nuž, tak to takto nerob! Vymeň si s niekym číslo s poznámkou, ale najradšej sa bavím s niekym osobne, nie cez telefón ani SMS. A FB používaj len pre kámošov, ktorí sú vzdialení viac ako 600km. Prestaň si s nimi po večeroch písať. Aký môžu mať asi tak dôvod na stretnutie, keď všetko o sebe vyklábosíš virtuálne? Proste sa odmlč (alebo ich z FB povyhadzuj), choď radšej spať o deviatej a tá spoločnosť sa v realite na teba "prilepí". Už sa ti jedna kočka ozvala, to pre začiatok stačí. Uvidíš, bude to lepšie a lepšie. Len venuj viac pozornosti ľuďom v realite a nie na FB. Lebo robiť to opačne si už skúsila a sama vidíš, nepáči sa ti to a nevedie to k spoločnému trávenie voľného času v realite. Tak to proste nerob.

Vieš ako to mám ja? Z reálnych priateľov, ktorých stretávam kde žijem, nemám na FB ani jediného. Vlastne, he-he, na FB mám iba cudzích ľudí (dcéra a priateľ cudzí nie su, ale deculo je na intráku, to sa potrebujeme baviť aj virtuálne a priateľ je vyťažený, keď sa nevidíme veľa, aspoň virtuálne ano). A maximálne mi to vyhovuje. Viem čo je nové keď sa s priateľmi stretnem raz za čas, čo i len na 5 minút. O každom ich prde vedieť nepotrebujem. Preto je i dobré, že sa chvíľu nevidíme.

jedlicka

martina, to co opisujes je extrem. ale s tymto problemom zapasi viac ludi. viaceri sa stazuju, pritom aj ti, co sa stazuju, von nepojdu. moja kamaratka minule isla sama na diskoteku........druha zase sama do dakej restauracie s hudbou, dalsi zase sam do kina aj do divadla aj bicyklovat. vie, ze by som isla rada, preco ide sam, preco sa neozve, nechapem.

hopsasa

Martina26, dakujem ti za nazor. Nastastie moj pripad to vsak nie je. A toto sa mi deje iba tu v BA. Doma nieco taketo vobec nepocitujem. Tam mam stale s kym byt, travit cas, mam tam plno ludi na real. Len tu je to zial ine..

Martina26

hopsasa vies nechcem sa ta nijako dotknut ale ked s tebou takto ludia nechcu ist osobne von niekde asi bude problem. Skus nad sebou troska porozmyslat a nie len v pozitivnom svetle ako sa tu opisujes... napriklad u nas na vs sme mali fajn spoluziacku... lenze sa jej baby vyhybali lebo sa strasne potila a zapachala...neskor sme sa dozvedeli ze to ma s liekov ale fakt sa nedalo pri nej ani sediet...tak od nej baby bocili... ona samu seba asi necitila.. proste nevedeli sme ako jej to mame povedat ... nehovorim ze je to tvoj pripad ale skus kriticky rozmyslat ze v com moze byt v tvojom pripade problem...

ANGEL-DEMON

kašli na takych ludí.. realita je taká že v živote sa môžeš spoliehať len sama na seba....

a to čo bolo pisane nizsie najdi si brigadu napr. praca v pokladni je super a budes medzi ludmi, zarobis si a nebudes sa nudiť...

hopsasa

Adrianne. Dakujem ti :) Tak ja pisem hlavne o traveni volneho casu s niekym. Viem,co je to pracovat. Ja sa vsak teraz zameriavam skor na ten volny cas. A dakujem, ozvem sa ti. Skoda, ze tu v BA nezijes ;)

hopsasa

Kafe. Dakujem ti. Ale ja aj v realite zijem. Chodim von. Aj dnes som bola cely den mimo. Ale zas chodit stale sama? To nebavi dlhodobo. A ked si aj s niekym pisem, tak to je hlavne vecer, ked som aj tak sama na izbe..
A najviac ma ide rozhodit, ze same reci pocuvam - chcem schudnut, nesla by si so mnou cvicit, ci co? Ja na to spoluziacke nadsene, ze ano. Najdem veci podla jej parametrov (vsak ja sa prisposobim hlavne, ze budem mat s kym chodit cvicit) - zumba, aerobic, tance, atd. A zrazu ostane ticho a uz nechce chodit cvicit?

adrianne

1. možnosť je ísť pracovať, tak budeš tráviť s ľuďmi čas :-))

2. môžeš mi napísať, dám ti mail...často chodím do BA :-) niekedy sa môžme stretnúť...