Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco nechcu ludia realitu ?

Príspevok v téme: Preco nechcu ludia realitu ?
hopsasa

Ahojte.
Uz sa mi viackrat stalo, ze ludia si so mnou velmi radi pisu, doslova cele hodiny, ale ak ma ist o osobne stretnutie (ist spolocne na nejaku akciu, cvicit, tancovat, na caj, pizzu atd), tak zrazu su same vyhovorky.
Ja tych ludi poznam aj osobne. Su sami, ako aj ja. Ked sa ich spatne pytam, ako im bolo so mnou, ako sa so mnou citili - tak vraj vyborne, ze som skvela. Oni mi to aj sami od seba po stretnuti so mnou vzdy napisu. Ale ak navrhnem ist von, zopakovat si to, tak ako pisem - su same vyhovorky. Tak aj preto sa ich potom pytam, ci sa so mnou necitili vari dobre?
Ja to uz nechapem. Cez messenger, sms, fb a ine siete si so mnou vypisuju ludia nonstop, ale ak navrhnem ist von, stretnut sa, tak nic?
Som tu sama (BA), lebo tu studujem. Rodinu a priatelov, kamosky mam doma. Tu som sama. Chodim aj sama von. Ale vzdy chodit sama,to nebavi stale..
Uz ma to stve. Ze mi ludia stale vypisuju, ale ked ide o stretnutie,tak zrazu su same vyhovorky? Ja si sama za seba vzdy platim, neraz pozvem ja inych. Som clovek, co nevyuziva, vzdy rada poradim, pomozem, viac davam nez beriem, vypocujem si inych,viem ich pochopit, vcitit sa. Som vesela,pozitivna. Ze je so mnou sranda, mi ini hovoria. Je mi z tohto vsetkeho smutno. Ze som po skole stale sama. Zavreta na izbe, telka, ucenie.
A pritom ti ludia co si s nimi pisem,so mnou chcu ist na vylety,do zahranicia, alebo so mnou byvat. Same taketo navrhy. Bla-bla. Ale ak sa chcem stretnut, lebo mam uz samoty plne zuby, tak som sama..
Neviem, ci nieco robim zle, alebo co mam spravit,aby som nasla niekoho na travenie volneho casu

hopsasa

Ahoj jedlicka. Asi zazivas to iste co ja..
Citam a pocuvam stale vokol seba, ako chcu ludia ist hentam, skusit toto, ist cvicit, sadnut si, porozpravat sa, atd. Ale ak im realne navrhnes - dobre, tak podme spolu? Tak pocuvam same vyhovorky a zrazu uz cuvaju...

jedlicka

ja neviem, ci ti ludia klamu vedome, uz dopredu alebo nie. na moj navrh ze ano, ano, chcem chcem. a ked sa opytam, ze kedy moze, tak uz ziadna odpoved, nic. ja neviem, co s tym, ci volat do aleluja, alebo ich odpisat.

kafe

pozri, realita je taká, že ak si chceš s niekym písať z pohodlia domova (nemusíš sa obliekať, chodiť nikde), tak si jednoducho s niekym píšeš.
Keď chceš ale tráviť čas s niekym osobne, prestaň si s nimi písať. Pomôcť to asi nepomôže ale v prvom rade, ty si aspoň ujasníš, čo chceš. Písanie to neni. Prečo si potom ale s nimi píšeš? Lebo dúfaš, že budete tráviť čas aj inak? V realite? Šak ale vidíš, že to tak neni a vy len vykecávate za kompom. Tak sa na tých ľudí vyprdni a nájdi si akčnejších. TY prestaň byť na FB a ži.

hopsasa

Angel-Demon, asi mas pravdu. Vcera vecer som sa pytala spoluziacky, ktora mi inak nonstop vypisuje,ze ci si neurobime dnes nejaky spolocny program? Ci niekam spolu nepojdeme,alebo tak. A ona mi po chvili odpisala,ze od rana pojde za dakym chalanom,co ju chce za priatelku. Ja ze ok.
Ale dnes som si vsimla, ze je stale aktivna na messengeri. Aj na fb pridavala prispevky..

Alebo od vianoc ma nahana kamoska z BA do stretnutia. Mala som teraz stale skusky,ucila som sa. Ale napisala som jej,ze 17.1 budem mat po najtazsej skuske,ze sa mozeme po nej hocikedy stretnut. Napisala som jej to tyzden dopredu, volali sme spolu a navrhla som jej dnesok. Vraj dobre,ale ze az vecer bude moct. Ja som jej,ok-v poriadku. A teraz cucim sama na izbe. Nesla som po skuske domov,ostala som tu,lebo sme boli dohodnute na dnesok. Ako som pisala-od vianoc ma ona nahanala do stretnutia,ale ja som cez sviatky bola doma, nie v BA. Potom ked som ja bola tu-ona zas bola na chate v PP,na lyzovacke. Teraz som mala skusky jednu za sebou. Tak som jej navrhla ze kedykolvek po 17.1. Dohodli sme sa na dnesok. Takze som nesla domov,ostala som tu a teraz toto...