Ahojte.
Uz sa mi viackrat stalo, ze ludia si so mnou velmi radi pisu, doslova cele hodiny, ale ak ma ist o osobne stretnutie (ist spolocne na nejaku akciu, cvicit, tancovat, na caj, pizzu atd), tak zrazu su same vyhovorky.
Ja tych ludi poznam aj osobne. Su sami, ako aj ja. Ked sa ich spatne pytam, ako im bolo so mnou, ako sa so mnou citili - tak vraj vyborne, ze som skvela. Oni mi to aj sami od seba po stretnuti so mnou vzdy napisu. Ale ak navrhnem ist von, zopakovat si to, tak ako pisem - su same vyhovorky. Tak aj preto sa ich potom pytam, ci sa so mnou necitili vari dobre?
Ja to uz nechapem. Cez messenger, sms, fb a ine siete si so mnou vypisuju ludia nonstop, ale ak navrhnem ist von, stretnut sa, tak nic?
Som tu sama (BA), lebo tu studujem. Rodinu a priatelov, kamosky mam doma. Tu som sama. Chodim aj sama von. Ale vzdy chodit sama,to nebavi stale..
Uz ma to stve. Ze mi ludia stale vypisuju, ale ked ide o stretnutie,tak zrazu su same vyhovorky? Ja si sama za seba vzdy platim, neraz pozvem ja inych. Som clovek, co nevyuziva, vzdy rada poradim, pomozem, viac davam nez beriem, vypocujem si inych,viem ich pochopit, vcitit sa. Som vesela,pozitivna. Ze je so mnou sranda, mi ini hovoria. Je mi z tohto vsetkeho smutno. Ze som po skole stale sama. Zavreta na izbe, telka, ucenie.
A pritom ti ludia co si s nimi pisem,so mnou chcu ist na vylety,do zahranicia, alebo so mnou byvat. Same taketo navrhy. Bla-bla. Ale ak sa chcem stretnut, lebo mam uz samoty plne zuby, tak som sama..
Neviem, ci nieco robim zle, alebo co mam spravit,aby som nasla niekoho na travenie volneho casu
Preco nechcu ludia realitu ?
Áno, rob to ďalej a nahlasuj ma. Keď ti nič iné nespraví radosť, nech sa páči - alebo po našom - here you are.
Ty si to "pravé" orechové, čo som chcel v túto nočnú hodinu počuť.
Používaš pri sušení fén alebo niečo iné, len aby som vedel:-)
Ipsilon, opäť pridávate prácu administrátorom tohto portálu a nám, ktorí Vaše príspevky pravidelne nahlásujeme. Vstúpte si už do svedomia a choďte sa realizovať na iné, všeobecné diskusné fórum, resp. si založte vlastný portál.
Ale jedlička, zase ma ideš poúčať?! History repeats itself?
Ja som sa ťa na začiatku pekne, milo a slušne opýtal, či môžem rušiť.
Ty si mi povedala nasledovné, citujem (len si nespomínam, či to bolo v tejto téme alebo inej): áno, Ipsilón, môžeš rušiť!
Tak ruším.
ipsilon, rodina, to je zas ina tema:D:D
Jedlička, ono je to v realite ešte horšie ako sa to zdá. Ja sa napr. stretávam so svojou najbližšou rodinou, bratmi a rodičmi len v tom prípade, keď sa pokazí rúter. S bratom si bežne skypujeme.
Ja sa povinne, raz ročne, stretávam len so svojou babkou ("bylinkárkou"). Stále mi dá nejaké bylinky na čaj a tak, pokecáme, aj keď sa nemusíme. Posledne mi dala také bylinky, že som mal nohy ako z olova. Neviem, kde tie "liečivé" "bylinky" chodí "zbierať"?! Čajík s príchuťou olova nemá však každý, to je tiež pravda. V tom čaji má to Pb už teda riadne stopy ako "stopový" prvok.
hopsasa,pisat si s niekym, kto byva kusok odo mna je uplne chore a robia to ludia
ipsilon :) raz rocne, take stretka vobec neratam :) to je parkrat za zivot, to je na kamaratstvo malo
Tiež nechápem, že väčšina sa snaží utiecť pred realitou. Raz som bol v lese a jeden tam bežal po lesnej cestičke ako zmyslov zbavený, tak som sa ho opýtal, že kam beží, tak mi povedal, že len sa snaží utiecť pred realitou. Len som si pomyslel, chudák ešte nevie, že o tomto čase práve obedujú medvede.
Odvtedy som ho už viac nikdy nevidel, nie ba, v tráve som našiel jednu topánku.
Tí moji si zase myslia, že bez nich neprežijem. Že len s nimi bude moja budúcnosť svetlá, resp. minimálne svetlejšia. Ja však viem, že s nimi bude moja budúcnosť isto tmavšia. Tak čo už s nimi, že? Aspoň ich trpím, poradím a tak, niekedy lepšie, niekedy horšie, podľa toho aký mám zámysel. Oni mne nemajú v čom poradiť, aj keď raz ročne sa dozviem niečo nové aj od nich:-) Mňa ich problémy zaujímajú asi tak ako veveričku pestovanie cukrovej repy. Ale aspoň trochu to hrám, už keď ich musím okolo seba trpieť. Raz sa isto so mnou zapíšu do histórie. Ale každý do nej vojde s iným titulom.