milujem ho ale je chudobny :(

Príspevok v téme: milujem ho ale je chudobny :(
jitka444

cwte neviem kam dalej...paci sa mi jeden chalan zo skoly a to velmi..ale od kamosiek ktore su jeho spoluziacky som sa dozvedela ze je chudobny :( ostala som velmi sklamana.preco prave ja ? preco sa musim tak trapit? preco som sa tak ja musela nespravne zalubit? som velmi nestastna no musim vyriesit dilemu a vybrat si ci s nim budem chciet chodit a budem s nim v chudobe alebo sa nanho pokusim zabudnut.ale ked to len tak nejde vidim ho skole kazdy den :( ja neviem co robit...kamosky hovoria aby som sa nanho vykaslala ze som velmi pekna a tak si mozem vyberat...idem sa z toho zblaznit..

zdencula

Poloz si otazku co je pre teba v zivote dolezitejsie, su to peniaze alebo je to clovek ktory ta bude mat rad? Hm? Myslim ze ta druha vec je dolezitejsia ako nejake sproste peniaze

celebrita FB

Jak by si ho mala podraziť a sklamať, zneužiť a odkopnúť a potom vymeniť za iného... a vyrobiť len zlomené srdce a sklamaného človeka... od toho lepšie bude radšej mu dať raz a navždy pokoj!!!

mato111

málokedy prispejem do nejakej témy, ale tu som už fakt musel.
neverím že niekto je tak tupý ako ty, zmýšľanie 0 bodov a celkom už vek máš na to aby si nejaké hodnoty okrem výzoru mala :/
vymýšľaš si tu, že chodíš na olympiády, aká si len múdra a pritom nevieš základ - pravopis :D a o reálnom zmýšľaní nehovoriac..
dievča spamätaj sa, hádam ešte dospeješ alebo musíš riadne padnúť na hubu...a tomu chalanovi daj radšej pokoj, nech si nájde normal babu s normálnymi hodnotami a aj peknú :)

klacek1

No Jitka...tebe by som dal do huby ponozku po mojom dedovi, otocil ta, bez pripravy ti vys.kal prdel a potom ti zapichol 100eur do tej riti...chces?

Sonie

Nevymýšľaš a nenamýšľaš si trocha? Kto ti to v tvojom veku nabulikal do hlavy, že hodnota človeka sa meria peniazmi!?

KimmyCA

Premiantka triedy na strednej škole nevie že slovo "komplexy" sa píše s ypsilonom a ix, namiesto úplne nesprávneho "kompleksi"? Na akú školu to chodíš?

jarmila1

@jitka444 on za to nemoze, že je chudobny....Peniaze nie su vsetko. Po skole si mozete najst pracu a obaja zarabat a dostat sa na uroven aku by ste chceli. To nemozes brat tak, ze je chudobny.

hehe1

adria, to chces od nej vela, dnesne dievcence a mlade zeny maju zafixovane, som pekna teda to sa da vyvazit len peniazmi, niektore pozeraju na vyzor, ako tato, ale vacsine je toto uz u prdele, s vekom sa tieto naroky na vyzor zmensuju
na seba sa nepozeraju vobec, ci je predavacka, ci vysokoskolacka.... som pekna, musi mat peniaze....