cwte neviem kam dalej...paci sa mi jeden chalan zo skoly a to velmi..ale od kamosiek ktore su jeho spoluziacky som sa dozvedela ze je chudobny :( ostala som velmi sklamana.preco prave ja ? preco sa musim tak trapit? preco som sa tak ja musela nespravne zalubit? som velmi nestastna no musim vyriesit dilemu a vybrat si ci s nim budem chciet chodit a budem s nim v chudobe alebo sa nanho pokusim zabudnut.ale ked to len tak nejde vidim ho skole kazdy den :( ja neviem co robit...kamosky hovoria aby som sa nanho vykaslala ze som velmi pekna a tak si mozem vyberat...idem sa z toho zblaznit..
milujem ho ale je chudobny :(
a co vlastne hladas tu? nechapem teraz :D
tak s nim nebud, nechaj ho tak a hotovo, aby si ty hviezda nemusela chodit s takym chudakom.... vies, co by bolo najlepsie?
ze by ta ani nechcel
mal som frajerku ako ty ked som mal 21, chcela odomna byt, potom mi dala kopacky, lebo som ho nemal, no a dnes sa na tom uz iba smejem, ze som ju mal kopnut medzi pulky... a to mala 18
Ved pockaj, ked sa vypracuje, ale uz bude mat davno inu zensku, ktoru bude kupat v peniazoch.
moja mama je uctovnicka a otec je zivnostnik.takze holu rit nemame..ako to mozes vediet?????
Tieto temy su uz tu ako cez kopirak
www.zdravie.sk
PS. A co mas ty??
Keby si uz aspon nieco v zivote dokazala dosiahla ziskala a mala. Ale niekto kto ma s prepacenim holu ric, hlada "prachaca")
Mon Dieu!
nie on je naozaj chudobny. je to vidno aj outfity ma skoro rovnake...napriklad jednu mikinu nosi aj tyzden a aj to oblecenie vyzera byt take starsie odrete.ty prestan mi tu spominat kompas ked mi nevies poradit daj mi pokoj a kopmleksi si ries inde!!!!!
A čo keď si ty chudobná a on je bohatý? Zdanie klame. Prečo pravé ty? Och, začneme ťa všetci ľutovať. Kúp si kompas, on ti ukáže, kde je Sever.
je fakt hlupa smola ze som sa nezalubila do chlapca z majetnejsej rodiny :( kamaratky maju chalanov ktori to nemaju zle s peniazmi.oni maju vraj rodicov ktori su podnikatelia alebo maju povolania ktore obnasaju aj vysoke platy :( ako to ze im sa sny splnili a ja musim trpiet :(
jitka444
doprajte si trochu kludu, pride prekvapenie:
v skutocnosti ste to vy, kto ma pocit, ze nevytvara ziadnu hodnotu pre druhych, takze sa nevracaju ziadne peniazky :-( ten svoj pocit, seba ... vidite len v druhych - mozte si to vsimnut podla toho ze vidite viac chudoby
a toto je prave dobra sprava: zacnite vidiet dobro :)
zacnite vidiet seba ako zarabate peniazky, rovnako aj jeho ako zaraba peniazky
je dolezite vidiet idealny svet ... iba s predstavou ideálneho sveta sa da zit idealny zivot :)
v zivote je veelmi dolezite sa citit stastne, spokojne, plny energie :) nase predstavy, nase ciny, nase skusenosti nas obcas odvratia od toho, co nam prinasa v zivote radost :)
je to ako ked sa divate na mraky (ten sympaticky chalan ma mozno menej peniazkov) ale nedivate sa za slnko za tym - ze mate vela spolocneho :)
je dolezite byt v zivote tvorivy - vytvarajte radost :) spomente si ked ste bola stastna - pokracujte v tom :)
ako sa vravi - s laskou mozme robit hocico :)
(a to je dolezite - plati to ci budete chciet byt s nim, alebo sama, alebo s niekym inym, alebo na vsetko v nasom zivote - treba to robit s laskou :)
v dnešnej dobe majú slečny velmi zaujímavé zmýšlanie. Skoro každý pozerá len na tú finančnú stránku a to je pre nich to prvorade. A čo ty vieš, možno ked skonči skolu, tak si nájde dobre platenu robotu a vyšvihne sa.
Ked som ja chodil do školy bol som na tom dosť podobne, boli sme na mizine, museli sme si pozičiavať, mali sme velký úver. Ale ked som dostudoval, tak som začal pracovať a za necelých 6 rokov od školy mam vlastný dom, auto a žijem si na dosť vysokej úrovni. Ale všetko je to o tvrdej a poctivej práci, ktorá prináša ovocie. A mimochodom, slečnám ako si ty sa snazím vyhýbať, aj ked su dosť otravne. Cakam na tu pravu, z ktorej bude vyzarovať dobrota a nie vypočítavosť.
Jitka.. Prepáč za predošlú reakciu,ale akosi ma to podráždilo.. A k odpovedi,ty musíš vedieť čo chceš,je to tvoje srdce,tvoje pocity. Ak sa ti páči,a si si istá že by si s ním chcela vzťah,prečo nie.. Mamina ti dotoho "nemá" čo rozprávať,je to tvoj život a TVOJ priateľ..