milujem ho ale je chudobny :(

Príspevok v téme: milujem ho ale je chudobny :(
jitka444

cwte neviem kam dalej...paci sa mi jeden chalan zo skoly a to velmi..ale od kamosiek ktore su jeho spoluziacky som sa dozvedela ze je chudobny :( ostala som velmi sklamana.preco prave ja ? preco sa musim tak trapit? preco som sa tak ja musela nespravne zalubit? som velmi nestastna no musim vyriesit dilemu a vybrat si ci s nim budem chciet chodit a budem s nim v chudobe alebo sa nanho pokusim zabudnut.ale ked to len tak nejde vidim ho skole kazdy den :( ja neviem co robit...kamosky hovoria aby som sa nanho vykaslala ze som velmi pekna a tak si mozem vyberat...idem sa z toho zblaznit..

jitka444

chodim aj na olympiady skoro zo vsetkych predmetov a skoro vzdy som na prvom mieste malokedy som druha a to hovorim uz o okresnych a krajskych kolach !

jitka444

on nechodi na vysku je stredoskolak ako ja...vie o tom usmieva sa na mna...a ja som uspesna po rodicoch..mam same jednotky a som premiantka triedy!

a_dr1a

jitka444. S tym hodnotenim si ma nepochopila. Ty nehodnot svoju krasu. Ved aj on je pekny krasny chlap. Inak by si tu nezakladala takyto prispevok. Paci sa ti vyzorovo. Takze ste si 1:1 co sa vyzoru tyka.
Ale ty od chalana, co doposial skoncil ZS a SS a chodi na vysku, ocakavas: byt auto ai. No mas to ty?? Co od neho pozadujes a chces? Zrejme nie. Rovnako ako on. Ale vsak niekde clovek musi zacat. Brigady prace, chodite na VS zrejme aby ste mali lepsi odrazovy mostik. Ty chces vsetko hned, uzaj. Al ani tvoji rodicia to vsetko co teraz maju - vo vasom veku nemali. A pozri kam sa dopracovali a co maju. Ty a on budete tiez raz rovnako na tom, ak nie lepsie. Vsak klud. V 25-30tke sa zivot nekonci)
Apropo. A chcel by vobec on teba? Co ak ta nebude chciet? On sa tebe paci. Ty jemu tiez??

Iiiii

Dievča, ty ma nijako nemôžeš uraziť a ja teba urážať nebudem. Ty mi nesiahaš ani po členky, nič si v živote nedokázala, pozeráš na rodičov ako na bohov. Neboj, príde všetko, problémy, choroby a tak ďalej.
A chudoba tvojho akože priateľa, ktorý ešte ani nevie, že je tvojim priateľom, tiež hovorí samo za seba. Berieš nejaké prášky? Mala by si.

jitka444

ako sa mam ka zhodmotit...ja sa nevidim...kamosky povedali ze som velmi pekna a krasna ze si mozem dovolit toho na koho ukazem

a_dr1a

jitka444 ci mirka?)) vsak to je jedno.....

Citala si ma? Pisala som o tebe. Ty sa tu vsak ohanas mamou a otcom. Hovor vsak o sebe. Lebo toho chalana hodnotis taktiez jeho osobne. Tak hodnot osobitne aj samu seba

jitka444

ja neviem ci sa vypracuje ja tento problem riesim teraz a cakat sa mi nechce...ja neviem ako ja mam sa rozhodnut...to chcem nazory vediet