cwte neviem kam dalej...paci sa mi jeden chalan zo skoly a to velmi..ale od kamosiek ktore su jeho spoluziacky som sa dozvedela ze je chudobny :( ostala som velmi sklamana.preco prave ja ? preco sa musim tak trapit? preco som sa tak ja musela nespravne zalubit? som velmi nestastna no musim vyriesit dilemu a vybrat si ci s nim budem chciet chodit a budem s nim v chudobe alebo sa nanho pokusim zabudnut.ale ked to len tak nejde vidim ho skole kazdy den :( ja neviem co robit...kamosky hovoria aby som sa nanho vykaslala ze som velmi pekna a tak si mozem vyberat...idem sa z toho zblaznit..
milujem ho ale je chudobny :(
a kto je na skole bohaty z vlastneho pricinenia? nikto
preto je na skole, aby zo seba nieco urobil, peniaze niesu vsetko, bohati si tiez mozu vyberat, to ta nenapadlo?
aj tak si myslim, ze je to dalsi fake a niekto sa nudi
ved viem :( ale setci aj mama mi vravi aby som si raz nasla muza ktory ma vlastne byvanie a je viac bohaty ako chudobny...ale ten chalan je vyslovene chudobny :(
Si v poriadku? A čo je nstom že je chudobný? Chceš s ním byť pretože sa ti páči a chceš lásku alebo sa mýlim? Vzťah je o láske a nie o bohatstve alebo chudobe. Spamätaj sa. A ak ti naňom záleží,kašli naňho. Takú aká si ty si nezaslúži. A zamysli sa nad sebou.