Ahojte.takze rozhodla som sa chudnut.stravujem sa 5krat denne viac bielkovin ako sacharidov a vypijem 2laz 2.5l cistej vody denne.teoriu o chudnuti mam nastudovanu perfektne.lenze po tyzdni som sa odvazila a schudla som len 800g .necvicim ale pohybu mam dost .a este moj denny prijem kj sa pohybuje okolo 7-8000.nechapem co robim zle.mam sice teraz "svoje dni" ale moze to mat vplyv na chudnutie? Nechcem viac skrtit jedalnicek :-(
Nechudnem a nechudnem
5krát a po troche, čo je na tom zlé??
boze ze jest 5x denne! najhorsia vec priemerny clovek vobec nepotrebuje jest tak casto. jasne ze budes naberat ako prasiatko
Ou to mi akosi nedocvaklo .pijem dost kavy s lizickou cukru a ked si to tak spocitam.jeeejej.fuj ale kava bez cukru mi nechuti :-(
west davaj si pozor na cukor hlavne aj v malom mnozstve robi zle ja som tiez chcela schudnut jeden cas mala som zdravu stravu na ranajky obed aj veceru ale casto som jedla sladke a preto sa mi nedarilo..
nechápem načo riešiš váhu
Jej nechapem preco sa moj prispevok nahral tolkokrat :-D
AHOJTE.Som spat.schudla som 2.5kg lenze zacala som cvicit a pribrala som pol kila spat na cm chudnem ale na vahu nie .uz je to tyzden co sa vaha nepohla :-( :-( som stoho nestastna potrebujem dat dole 5kg este a vaha mi stupa :-(
AHOJTE.Som spat.schudla som 2.5kg lenze zacala som cvicit a pribrala som pol kila spat na cm chudnem ale na vahu nie .uz je to tyzden co sa vaha nepohla :-( :-( som stoho nestastna potrebujem dat dole 5kg este a vaha mi stupa :-(