Náhoda? alebo...

Príspevok v téme: Náhoda? alebo...
Deusa

Toľko náhod? Alebo veríte na osud? ja sama neviem čo si mám myslieť, niekomu to možno príde vtipné,že riešim takéto blbosti ale v poslednej dobe tých náhod je veľa. Tak kde začať...teraz mám 20, ale začalo sa to keď som mala 13 a spoznala som sa s jedným chlapcom. Uvidela som ho prvý krát a bola som do neho zbláznená. Áno viem,že v 13 som bola ešte decko ale vtedy som vyhlásila,že toto raz bude môj chlap !! :),niečím ma priťahuje .. ako som spomínala mám 20..je to už 7rokov ale doteraz keď ho vidím tak moje srdce sa tak rozbúcha..za tých pár rokov sa stalo veľa náhod,vkuse sa stalo niečo čo nás spojilo, aj keď som ho poznala krátko mala som pocit,že ho poznám roky,..nejdem sa tu už rozpisovať..tak sa pýtam veríte na osud? Veríte,že niektorý ľudia sú si súdení??

Deusa

Ťažko povedať či sa zaujímal, v podstate áno. Keď sme sa naposledy videli naživo bola som zadaná.
Vymazal si ma, nie blokol.. tak napísať som mu mohla,že čo sa stalo ale nato som tvrdohlavá .. asi mal nejaký dôvod keď sa tak rozhodol. A odvtedy nič, akurát mi len polajkoval nejaké fotky haha ale nenapísal.

liwio

za ten cas, co si teda do neho, mal uz on nejaky iny vztah, teda chcel som sa skor opytat, ci sa o teba zaujimal ako o partnerku alebo nie. vies, aby si takto prroste len nestracala cas

byvalasestra

že by platonická láska? myslíš, že každý má z detstva takúto lásku pri ktorej a teraz začne búchať srdce :D:D

Angelika3

Zažila som takmer identický príbeh, tiež som si myslela, že je to dačo výnimočné, vesmírne a neviem čo všetko. Od svojich 14 rokov až do cca 22 rokov sa mi pri ňom vždy veľmi rozbúchalo srdce, myslela som na neho snáď nonstop atď. Mala som aj priateľov, ale keď som videla jeho...... Tiež sme najprv niečo spolu mali, občas sa vídali, prebrala mi ho kamarátka, oči som si išla vyplakať....
Teraz sa tomu iba smejem. Obyčajná zamilovanosť, sexuálna príťažlivosť, tá jeho nedostupnosť, je to také to elektrizujúce prúdenie medzi opačnými pólmi čo ťa tak priťahuje, nie je to v skutočnosti nič zvláštne. Tiež mladé dievča sa cíti osamotene, túži po láske a má tak fantáziu, že ten konkrétny chlapec by jej túžbu mohol naplniť.
S ostatnými chlapcami som sa vždy po čase nudila, aj keď tiež som zažila ešte jednu lásku a sklamanie a ten elektrizujúci pocit bol iba na začiatku. Som si istá, že keby žiješ dennodenný život so svojím "osudom", prešiel by ťa tiež.
Stalo sa mi to ešte raz pri jednom v podstate neznámom, búchanie srdca a často som na neho myslela. Tiež časom a tým, že zišiel z obzoru ma to prešlo.
Neskôr som našla omnoho hlbší cit a teraz keď sa pozriem na svoju prvú osudovú lásku trebárs na facebooku, nielenže to so mnou nič nerobí, ale dokonca sa mi už ani trochu nepáči. Ale teraz je to už nejakých 15 rokov :-)
Ale samozrejme chcem povedať, že hlboká láska existuje, len si ju netreba zamieňať so sexuálnou príťažlivosťou a túžbou, ktorú si my ženy hlavne ako mladé žaby dokážeme veľmi zidealizovať a tá v takýchto prípadoch veľmi častá citová nezaangažovanosť druhej chlapskej strany nám potom pripadá ako náš osud a tragédia.

yennefer

Verila som na osud, takisto som bola zalubena do niekoho asi 5 rokov, a tiez to vyzeralo tak ze sme si "sudeni" vzhladom na okolnosti (aspon co sa tyka mojej strany haha) no nakoniec som prisla na to aky je v skutocnosti a od tej mojej predstavy o nom sa totalne lisil...takze nie, uz na osud neverim je to vsetko len zhoda nahod, hlavne nefantaziruj lebo potom moze prist velke sklamanie ? keby si sa chcela rozpisat viac tak mi napis na b-ezmen-a