Náhoda? alebo...

Príspevok v téme: Náhoda? alebo...
Deusa

Toľko náhod? Alebo veríte na osud? ja sama neviem čo si mám myslieť, niekomu to možno príde vtipné,že riešim takéto blbosti ale v poslednej dobe tých náhod je veľa. Tak kde začať...teraz mám 20, ale začalo sa to keď som mala 13 a spoznala som sa s jedným chlapcom. Uvidela som ho prvý krát a bola som do neho zbláznená. Áno viem,že v 13 som bola ešte decko ale vtedy som vyhlásila,že toto raz bude môj chlap !! :),niečím ma priťahuje .. ako som spomínala mám 20..je to už 7rokov ale doteraz keď ho vidím tak moje srdce sa tak rozbúcha..za tých pár rokov sa stalo veľa náhod,vkuse sa stalo niečo čo nás spojilo, aj keď som ho poznala krátko mala som pocit,že ho poznám roky,..nejdem sa tu už rozpisovať..tak sa pýtam veríte na osud? Veríte,že niektorý ľudia sú si súdení??

Deusa

Mm zaujímave,že ste otvorili opäť túto tému :D ja si to čitam a som sa tešila,že niekto zažíval to iste čo ja a nakoniec pozerám ahaa veď to som pisala ja :D no každopadne veľa sa toho nezmenilo .. mám priateľa ktorého ľúbim tak snažím myšlienkam na neho brániť..
Ale nedávno sme sa stretli v bare a povedal,že keď budem nezadaná tak sa mu mám ozvať.. ale terajšieho priateľa kvoli nemu neopustim .. bojim sa,že ho mám naozaj len v hlave ako toho "osudového" ... a neodpustila by som si keby stratim takeho super chalana ako mam teraz ale je mi luto,ze obcas myslim na ineho

Lollka

Nie ste si sudeni, to by ste boli uz davno spolu resp. by ste sa hned nerozisli ako ste si spolu zacali. Ty si len kazis sucasny vztah tym ze si si vyfantazirovala ze ti je sudeny niekto s kym vo vztahu ani nedokazes vydrzat

precoo

Aha, cize sudeni mozu byt viaceri, no pravy je len jeden, v tom pripade s tymi sudenymi fakt nema cenu si nic blizsieho zacinat v zmysle do buducna, kedze to nema byt navzdy. Hm, avsak mnohym muzom to i vyhovuje, vystriedat viac partneriek, takze kludne beru tie "sudene" a "pravu" radsej obchadzaju ci nevpustia si do zivota.
Bohvie, ci je im potom vo finale sudene skoncit s tou "naj", no asi im to velmi ani nevadi, kedze maju "ine". Ved kopa ludi umrelo bez toho, aby spoznali "toho praveho", mozno si ho dokonca zameniali s tymi "sudenymi" s ktorymi im vsak nebolo sudene ostat. Takto mi to dava zmysel.

Ernesto

pretoze nejaka co ti je sudena a ta prava su dve odlisne veci :-) a sranda teraz po 2 rokoch to citat :) mam uz druhu priatelku a 100x lepsiu ako bola ta pred nou ... ale ten pocit toho osudu pri tej druhej chyba ... proste viem o com autorka temy hovori, zazil som si to