Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehľadaj a nájdeš ???

Príspevok v téme: Nehľadaj a nájdeš ???
uzneviemaka

Počul som takú radu že nehľadaj, šak ona si ťa nájde, raz ťa to počká keď to budeš najmenej čakať... Ako mám nehľadať a nájsť - to je blbosť. To akože mám čakať na to že sa mi pošťastí vtedy keď to budem najmenej čakať ? NIE !! Keď sa to nestalo do teraz ak sa to nestane ani potom.

Všetko sú to len také utešovacie reči aby sa človek necítil zle.
Šak ona sa nejaká raz nájde = Máš smolu, možno sa nad tebou za 50 rokov nejaká zľutuje.

Pri žiadnom záujem, pri žiadnej prácu, pri žiadnej škole sa mi nestalo že by som si niekym padol do oka. Nikdy nebol záujem :/

Ja vôbec nie som taký ten pekný ten typ. Ten atraktívny týpek, ktorému by samé od seba dávali návrhy (musí to skvelý pocit byť taký týpek).

A zas na druhej strane keď sa budem snažiť ja tak budem za snaživca a opäť som v tom kruhu.

Neviem, ak sa budem snažiť hľadať tak budem za zúfalca a keď nebudem robiť nič a čakať až sa nejaká sama ponúkne tak budem ešte ako kostra v hrobke čakať.
Musím si vybrať menšie zlo - radšej sa budem snažiť a budem za zúfalca (šak to vlastne aj som) a budem dúfať, že z milión pokusov mi snáď aspoň jeden vyjde.

Prečo sú tie dnešné vzťahy tak postavené na hlavu ? Všetko je naopak.

qweqweqwe

Vztahy, teda aspon tie moje, vznikaju na zaklade uprimneho zaujmu o niekoho, kto ma zaujal najcastejsie svojim vystupovanim, zmyslom pre humor, alebo inak, kazdy ma svoje kriteria, co koho na druhom zaujme. Zvycajne ten druhy je pre nas zaujimavy niecim, co nas spaja. Bud podobny zmysel pre humor alebo zrucnost V niecom, v com sa sama snazim ucit. To zbamena, ze je tam logicka pravdepodobnost, ze iste puto pociti aj ta druha osoba voci nam, ak sa pred nou prejavime taki, aki sme. Z toho mi teda vyplyva, ze chodievajte po svete s tym, ze si vsimajte, co druhych bavi, co ich tesi, comu sa venuju. A ak vycitite, ze vas ta osoba uprimne zaujala, dajte jej najavo, ze je napriklad nesmierne vtipna, alebo vyjadrite svoj obdiv voci niecomu, cim vas zaujala, porozpravajte sa s tou osobou o vlastnom pohlade na nieco, co mate spolocne. Nie je to klise, ze hladat treba srdcom. Ako uz tu ktosi spomenul, vsetci sme osobky, ktore potrebuju lasku. Niektori sa bez nej naucili zit, ale mnohi po nej velmi tuzia. Pozerajte sa na druhych so zaujmom a prajne. Nie je mozne, aby ked budete toto robit, ste neboli pritazlivi pre druhych. Potom uz len byt pozorny pri vybere, aby ste sa nenechali vyuzivat nespravnou osobou. Vela ludi by ocenilo vasu lasku. Nehladajte lasku, ale davajte ju.

a_dr1a

Presne ako pise ToNeries) Zaklad je sebavedomie a co z teba vyzaruje.
Ja som sa prave vratila z nakupov, bola som pozriet aj kamosku s dietatom a uz z dialky ked som za nimi prichadzala (bola s malym na ihrisku vonku), tak sme si mavali. A ked som prisla k nim a sme sa zvitavali bozkami a objatiami, tak mi kamoska povedala, ze vyzeram skvelo ako daka Lollobrigida :D a aj maly mi ze som krasna :D no nie som. Od dakej Miss mam na hony daleko. Ale mam svoj styl, ci uz obliekania doplnkov chodim dost vyraznejsie proste "inak" nahodena upravena a aj celkovo som vyrazna, pre inych mozno zaujimava, a ze mam charizmu sarm vyzarovanie, ze putam pozornost, ale akor je to o tom sebavedomi a ze som si vedoma toho aka som, milujem sa a samu seba povazujem za pritazlivu aaj ked fakt takou nemusim byt :D Ale ak sa ty budes citit a povazovat za nieco viac - no odovodnene, ze proste v zivote aj nieco dosiahnes ziskas ai, ze mozes byt pravom na seba hrdy pysny - tak to aj z teba bude vyzarovat ziarit na hony daleko. Kto iny ti ma verit ak si neveris ty sam?? Tak si proste ver

ToNeries

Z teba tá zúfalosť srší normálne na kilometre. Už len z príspevku je to cítiť. To ako vyzeráš je jedna vec, tá viac podstatná je tvoje sebavedomie. Pochop už, že nemusíš byť len krásny aby si zažil lásku. Hlavne pre každého je niečo iné pekné ..:)
S mojím prvým chalanom sme sa spoznali na nete. Vtedy bol celkom v móde pokec a tak :D Písali sme si celé dni, dlhé správy, úplne spriaznené duše. Aj na fotkách bol zlatý. Ja som to brala iba ako písanie s niekým koho nikdy neuvidím. On bol trochu ambicióznejší a vytiahol ma von. Prvý dojem keď som ho uvidela.." Do piči to čo je za zrúdu ?!?! Ja si musím niečo jebnúť :D " Rozhodne sa mi vôbec ani trochu nepáčil. Ale keď sme sa začali rozprávať, spoznávať, neviem ako to opísať, išla z neho taká istota, nenútenosť a zároveň sebavedomie. Niečo čo mi strašne imponovalo. A ver tomu, že som sa do neho zbláznila ako do nikoho. Od nášho rozchodu, prešlo už dosť času, no keď si spomeniem na neho stále cítim také motýle a občas mu píšem keď som ožratá alebo si pozerám jeho špatné fotky :D Čo tým chcem povedať ? Začni si veriť :) A nehľadaj necháp ako uzavri sa pred ženami ani sa na žiadnu nekukaj. Nehľadaj znamená nič nesíliť nasilu smútiť, ale brať život volnejšie a nechať to plynúť :)

ivobrick

Si hlupak, prepac.
Ako chces vztah ked ty si vobec neprejavil zaujem.

Ak si dosraty, nechci zensku, co s nou spravis ked ju vyzlecies?

To je fuk, ci ta posle doriti 100 alebo 200, jej chyba, nech je s niekym kto ju bude mlatit.

S peknou hlupanou daleko nezajdes, to vsak neznamena ze ty mas byt ozembuch - ale to ti uz ostatni napisali.

Ja som isto spatnejsi ako ty, garantujem ti, a predsa som mal vztahy. Teraz sice nikoho nemam, vsetky zeny v mojom dosahu chcu iba kamarata na sex, a co som ja kurva?!

a_dr1a

Ja mam s internetom OK skusenosti) Spoznala som tam aj takych ludi, ktorym by som napr.bezne v realite nedala zrejme ziadne sance) Viete, klamat oblbovat, mat masku a hrat rozne hry roly moze kazdy aj v realite. Takze ci uz je to internet alebo realita, tak pravda vzdy, skor ci neskor, sa prejavi a vyjde na povrch. No a ludia uz ako keby zabudli pouzivat pri tomto vsetkom svoju intuiciu citaky, nepocuvaju nenasluchaju vnutornemu hlasu instinktom.. Ved uz cez pismenka sa da vela vycitit a clovek odhadnut. Ako pise, ako sa vyjadruje, sprava, stylizacia gramatika, ake ma nazory myslienky postoje priority ai ai na zivot vztahy pracu zaujmy konicky historiu kulturu umenie sport politiku nabozenstvo ekonomiku cestovanie ai rozne oblasti zivota partnerstva....
Dnes sa vyzor prilis precenuje. Jasne ze nikto nechce mat pri sebe a po svojom boku daku opicu ohavu)) ale zas ludia su uz tak osprosteni z toho netu telky casopisov doby ai, ze aj dake priemerne podpriemerne osoby ocakavaju po svojom boku modelky modelov a nemaju uz ziadnu sebakritiku. Ze vyzeraju "nanic", nemaju nic, nevedia nic ponuknut ci dat, nic nevedia neovladaju ale poziadavky na svojich pripadnych partnerov/partnerky maju take, zeby im aj holywoodske hviezdy boli primalo)) A este nieco. Nepoznam spatnych ludi. Skor neupravenych.
No co z misky ked je prazdna?)
Takze ja som z netu spoznala strasne vela fajn ludi, muzov aj zien. Vsak co je realita? Kto ma vonku na cele vycapene ze je sam/sama, alebo ze chce niekoho spoznat zoznamit sa? Ludia su prilis zahladeni do seba, uponahlani, neraz inak posobia nez akymi skutocne mozu byt, maju zabrany ostych nedoveru ai. No netreba zufat a treba skusat a pokusat stale stastenu ci osud)

Howling

Pozri ja mam 31 rokov a som uz dost dlho bez vztahu, vcera som isiel tak po meste a vazne som videl len pariky & bol to zvlastny pocit ked som sa prechadzal mestom ... Presne viem ako sa citis, inak ja som vztahy neriesil 3 roky a poviem Ti ani ony neriesili mna, takze je to skor nahoda ale ja v to neverim...skusam teraz fitko plavanie turistika a medzi to praca... Skus neriesit a zaoberat sa hobby(zdokonalujem sa aj v anglictine) pripadne sa o seba viac starat(zaujmavy zovnajsok). Trenovat rec a byt zdravo sebavedomy..ale hlavne mysliet pozitivne!!! Ale uplne co je na vrchu je ze sa musis zoznamovat bla bla bla... Dalsia vec musis vediet co ponukas a co chces brat... Lebo som sa stretol s chalanmi co nevyzerali mic dobre ale mali poziadavky na Top modelky a maju 36 su sami a utapaju sa alkoholom ... Musis vediet na co mas a na co nie...a ked Ti nebude vychadzat nejake oslovenie alebo rande nic si z toho nerob, oslovuj dalej ...vsetko je v TVOJEJ HLAVE

Komplexy_pozor

Angel77,inak,tiez som zena :) ale to len na margo.Ja mam cely cas povit,ze u zakladatela temy je to o komplexoch,preto ta prezyvka.Dokazom je mi vyjadrenie o tom v zmysle,ze sa zamysla nad tym,co si o nom myslia ini.(ako potom chce byt sam sebou a najst si trvaly vztah?).a co sa tyka vztahov cez net,net je dobry na zaciatky.jasne,ze si nebudes s niekym vypisovat bez stretnutia mesiace,ale tahas to k stretnutiam.mne sa nevyplatilo si vypisovat dlho,ale skor sa stretnut a potom to islo tak svojvolne,nie s cielom hned randit,nahodne stretnutia,planovane stretnutia,vsetko s cielom mat len dalsieho kamarata,myslim,ze kamaratstvo je velmi dolezite.keby som rozmyslala nad tym,ze co si kto mysli o mne,o nom,o priebehu vztahu a neviem com este,tak to mozem zabalit.

uzneviemaka

Aj ked sa snazim na to memysliet a byt sebavedomy tak to proste nejde. Vzdy sa pristihnem pri tych myslienkach a mam uz aj poslednou dobou hrozne depresivne stavy z toho - take ze som nahnevany na cely svet za toto vsetko. Proste citim sa byt strasne ukrivdeny ze ostani ludia naokolo si ziju v stastnych vztahoch, maju svoje prve lasky uz v 13 rokoch a ja stale nic a nikdy ma nikdo nechcel. Je to dost hrozny pocit. Preto sa citim tak ako sa citim a na hranie drsniaka nemam ziadnue energiu. Bol by som rad keby som mohol byt sam sebou a nemusel sa hrat na frajera ktory ma kazdu na haku (aj ked skm si cital veci o tom, ze vas baby pritahuje ked si vas chlap moze lahko ziskat a tak...)

Angel77

Ja to chápem,o čom hovoriš,chlap ked je bez ženy..robi blbosti a už dakedy nevie,čo sám sosebou.Jasne,ze sa nedá nikoho pritiahnut k sebe nasilu...Iba spokojny ,štastny a vyrovnany človek môže vyžarovat fluidum,ktore pritiahne inych.A tu je prave pes zakopany....ze ved tynemozes byt štastny a spokojny,ked mas v zivote prazdnotu a chyba ti ONA. A o tom to je.Sme stastni vtedy,ked sme milovani....lebo lúbiť a byť lúbený je ako cítit slnko z oboch strán.Pozri....musiš sa mať rád sám seba,,ukludni mysel,a nečakaj, nehladaj,,iba túž v duchu ...a ona príde v spravny čas..

uzneviemaka

Tak ale to sa takto neda. Mam zaluby mam skolu mam pracu. Všade som spoznal kopu ludi a nikdy sa mi nestalo ze by som s nejakou bol viac ako kamarat... Ziadna nevinna nahoda kde by sme sa do seba zabuchli. Mna toto cele nejako vely zivot obchadza a pochybujem, ze by sa mi to mohlo stat ked sa doteraz nic nestalo. TO sa ani nesa tvarit sa ze mam v pici ked nemam. Realne uz som zacal aj uvazovat nad tym, ze z brigady peniaze usetrim a zaplatim si profesionalku, ked normalne zeny nechcu zufalca co hlada partnerku. Je to od zien trosku nespravodlive, lebo ako by ste sa asi citli vy keby vas za cely zivot nikdy nikto nechel a nikdy sa vam nenaskytla taka ta nahoda ? Boli by ste s tym uuuuuplne v pohode ze ? To sa vam lahko hovori ked vy uz mate alebo ste mali partnera....