Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehľadaj a nájdeš ???

Príspevok v téme: Nehľadaj a nájdeš ???
uzneviemaka

Počul som takú radu že nehľadaj, šak ona si ťa nájde, raz ťa to počká keď to budeš najmenej čakať... Ako mám nehľadať a nájsť - to je blbosť. To akože mám čakať na to že sa mi pošťastí vtedy keď to budem najmenej čakať ? NIE !! Keď sa to nestalo do teraz ak sa to nestane ani potom.

Všetko sú to len také utešovacie reči aby sa človek necítil zle.
Šak ona sa nejaká raz nájde = Máš smolu, možno sa nad tebou za 50 rokov nejaká zľutuje.

Pri žiadnom záujem, pri žiadnej prácu, pri žiadnej škole sa mi nestalo že by som si niekym padol do oka. Nikdy nebol záujem :/

Ja vôbec nie som taký ten pekný ten typ. Ten atraktívny týpek, ktorému by samé od seba dávali návrhy (musí to skvelý pocit byť taký týpek).

A zas na druhej strane keď sa budem snažiť ja tak budem za snaživca a opäť som v tom kruhu.

Neviem, ak sa budem snažiť hľadať tak budem za zúfalca a keď nebudem robiť nič a čakať až sa nejaká sama ponúkne tak budem ešte ako kostra v hrobke čakať.
Musím si vybrať menšie zlo - radšej sa budem snažiť a budem za zúfalca (šak to vlastne aj som) a budem dúfať, že z milión pokusov mi snáď aspoň jeden vyjde.

Prečo sú tie dnešné vzťahy tak postavené na hlavu ? Všetko je naopak.

Angel77

A ty premúdrelá angel-demon,ty si sa nikdy v nicom nezmylila? No samozrejme,ze som si myslela ze si chlap...pretoze si našmu tu zufalcovi dávala mudro chlapske rady zoznamovat sa v obchode...myslis,ze ked to fungovalo u teba,zoznamovat sa v obchode,.ze to bude fungovat aj u inych? Tu sa bavime o inom....tu chalan je zufaly....lebo este nemal priatelku,,,a nie dake rady mu dávat.....je to o inom.

ANGEL-DEMON

Angel77 ...a čo sa tyka toho naražania do opačneho pohlavia v obchode.... nepochopila si moj prispevok...
ja som nemyslela zámerné naražanie do žien....
tak ked to ten tvoj známy robil tak to bol zufalec-BLB ,...
ja myslím úplnú náhodu, -osud... čo sa má stať stane sa...
ja nepoznám ludí ktorí by sa spoznali sposobom že sa "nasilu hladali"
čo poznám tak sa zoznámili uplnou náhodou... a čo sa týka toho obchodu ja som sa tak zoznámila s 3 chlapmi... no žial jeden je zadaný-sukničkár, druhý žije v zahraniči a tretí kolega už bývalý s tým som niečo riešila :-D

ANGEL-DEMON

Angel77 to oč om točíš????
"A inak...lepsie čitaj,uz ked odpisujes na prispevok,som žena..nie chlap."

ja som tebe kde odpisovala...na aký príspevok,... lepšie čítaj ty!
ja som reagovala k téme, autorovi temy...

..ja ked oslovujem niekoho z prispievatelov tak napisem prezyvku ako som ju napisala teraz.....

tarapaca

ale zufalec nie je pritazlivy, je nepritazlivy, to si uvedom. musis vyzarovat spokojnost, sebavedomie, sebestacnost apod.
ked je to takto ako hovoris, tak chod na zoznamku. nejakasa ti snad zapaci. pises srandovne a putavo, urcite tam niekoho stretnes a aspon neuvidi tvoju zufalost. :)))

Angel77

Suhlasim ale s tým,,čo napisala tarapaca.. .: skús nehladať,zabudni na to,že niekoho hladáš,odventiluj to,skus sa zamerat naseba...cvič,najdi si zalubu,cokolvek rob..,hlavne vyžen z hlavy to,že ju hladaš,a ver že ono to pride ako blesk z neba vtedy ked to budes najmenej čakat,u vidiš....funguje to tak.,vela ludi to potvrdilo.

Angel77

DEMON,a to čo pišes,asi pozeraš vela romantickych filmov.Podla tvojej rady pokus sa nemusi vydarit,,moj známy taketo triky skušal a nielen ze ho ženska poslala kdesi....este mu aj vynadala,ze je vydata...a ze ked chce,moze dostat od jej muža po papuli.,dalsia vraj nech si nerobi srandy, ..atd.Ono...hold nefunguje to vzdy tak,ako ckovek mieni.L eda,ze by šla dáka zúfalkyňa od rožkov na tú kávu,abo dáka babka.,ale kočky..tie bývaju zadanē...mysli na to.,tak to chodi.A inak...lepsie čitaj,uz ked odpisujes na prispevok,som žena..nie chlap.

uzneviemaka

A áno, som zúfalý ! Keď za celý život som nemal jedinú frajerku... Ty by si nebola zúfalá, keby celý život o teba ani jeden muž neprejavil záujem ?

Jasné že som zúfalý a zúfalo chcem spoznať čo to je mať niekoho rád viac ako kamaráta. Som zúfalý, pretože zázrak sa nestal a čakať že náhodou sa mi pošťastí a s niekmým si padnem do oka... to možno keby som bol pekný, ale ja som priemerný a zapadám do davu, nikto si ma nevšimne len tak z ničoho nič, to je absolútny nezmysel

lLily

to je taku zensky postoj s ktorym v dnesnej dobe nepochodia uz ani samotne zeny muzskym zmyslanim

pasivita pasivita pasivita.....bud ju mas v krvi alebo ta do nej dotlaci sam zivot, ibaze vacsina ludi si pasivitu spaja s nicnerobim, lenivostou a finalne smrtou, takze je tazke o cosi sa usilovat a zaroven je tazke nic pre to nerobit, bohuzial, to je zivot.

uzneviemaka

Už sa mi pár krát stalo že som sa zrazil, ale jediná konverzácia bola prepáč a ahoj, aj keď som sa snažil rozvíjať konverzáciu tak dávali jednoslovné odpovede a snažili sa vyvliecť....

Takže vsádzať na to, že NÁHODOU sa zrazím s nejakou sympaticko, práve nezadanou babou, ktorej by som bol aj sympatický v obchode pri rožkoch je blbé.

To je už aj väčšia pravdepodobnosť že Zem napadnú mimozemšťania s lietajúcimi taniermi v tvare pizze so syrovou príchuťou...

ANGEL-DEMON

ako sa dá nájsť ked nehladáš...? normálne... tak napriklad: pojdeš si do obchodu kupiť rožky , otočíš sa a nechtiac sa zrazíš s nejakym sympatickym dievčaťom... padnete si do oka, ani nebudes vedieť ako a budete konverzovat, pozves ju na kavu... a už si našiel....

lebo ked budeš chodiť po ulici s tým že budeš čumieť na každu oproti idúcu a vidiet v každej potencionalnu buducu.. tak tym nezískaš teda..
lebo z takých typov vyžaruje zúfalosť... a zúfalcov nechce nikto...