Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehľadaj a nájdeš ???

Príspevok v téme: Nehľadaj a nájdeš ???
uzneviemaka

Počul som takú radu že nehľadaj, šak ona si ťa nájde, raz ťa to počká keď to budeš najmenej čakať... Ako mám nehľadať a nájsť - to je blbosť. To akože mám čakať na to že sa mi pošťastí vtedy keď to budem najmenej čakať ? NIE !! Keď sa to nestalo do teraz ak sa to nestane ani potom.

Všetko sú to len také utešovacie reči aby sa človek necítil zle.
Šak ona sa nejaká raz nájde = Máš smolu, možno sa nad tebou za 50 rokov nejaká zľutuje.

Pri žiadnom záujem, pri žiadnej prácu, pri žiadnej škole sa mi nestalo že by som si niekym padol do oka. Nikdy nebol záujem :/

Ja vôbec nie som taký ten pekný ten typ. Ten atraktívny týpek, ktorému by samé od seba dávali návrhy (musí to skvelý pocit byť taký týpek).

A zas na druhej strane keď sa budem snažiť ja tak budem za snaživca a opäť som v tom kruhu.

Neviem, ak sa budem snažiť hľadať tak budem za zúfalca a keď nebudem robiť nič a čakať až sa nejaká sama ponúkne tak budem ešte ako kostra v hrobke čakať.
Musím si vybrať menšie zlo - radšej sa budem snažiť a budem za zúfalca (šak to vlastne aj som) a budem dúfať, že z milión pokusov mi snáď aspoň jeden vyjde.

Prečo sú tie dnešné vzťahy tak postavené na hlavu ? Všetko je naopak.

Angel77

Pani komplexy.pozor,,inak....prečo taká čudná prezývka,,,neprirodzená.,nájst vzťahy na nete ? Odborníci aj akenty hovoria o tom,že čo sa týka vzťahov,na nete sa dä nájst asi 10% zo 100 .,trvalých vztahov.,ostatné sa nedaju sa nazvať vzťahmi.,sú to len kontakty s ludmi...s ktorymi si napísete párkrat do mesiaca? To predsa niesu vztahy,iba kontakty.,My sa tu rozpravame o vzťahoch realnych v súkromí,nie o vzťahu ktory je cez chatovanie a nemá šancu aby bol reálny.Ano...ale uznávam,že priatelstvo môže vzniknut cez net....a že by bol z neho časom realny vztah nacelý život....ale takých je vzácne málo.poznám páry,ktore sa poznali takymto sposobom...a dokonca sa aj vzali,no nikomu znich dlho vztah nevydrzal.

uzneviemaka

Nikdy mi nebolo jedno čo si o mne ľudia myslia a to ma možno blokovalo. Lenže teraz už sa na to musím vykašľať a ísť do toho rizika aj keď je mi to proti srsti, ale proste inak sa už nedá.

Budem hľadať a nebudem čakať na zázrak, ako v americkom filme že stretnem na ulici dievča s krásnymi očami a usmejeme sa na seba a potom sa zoberieme a budeme žiť šťastne až do smrti... na takú rozprávku už neverím....

uzneviemaka

No práve že to nehľadanie som už skúšal a stále som sa upokojoval, že sa stane zázrak. Ale nestane ! Nestalo sa nič doteraz, tak sa nestane ani potom. Ja nemienim čakať do 30 ky keď už na tom budem tak zle že si budem viazať povraz...

Niektorým ľuďom sa to podarí, ale niektorým nie. Niekto má proste to šťastie, že si ho nájde šťastie nájde samo, ale niekomu sa šťastie stále vyhýba a tak neni iná možnosť než ho hľadať.

Lebo čakať až mi spadne anjel z neba.. to ma už nebaví. Už som na tom tak, že nemám moc času, preto sa musím rozhodnúť pre menšie zlo - a aspoň to teda skúsiť aj za cenu že budem odmietnutý :/

tarapaca

aj pre babu, cize pre mna by to bol skvely pocit, dostavat stale navrhy :)
ja som si vacsinou vyhliadla moju "obet" :)
skus to nehladanie, ze ci sa nieco zmeni, ze ci budes mat ine vyzarovanie
aj ine veci zacni robit, aby si zmenil vyzarovanie, napriklad vela cvic, zdravo jedz a p.

Komplexy_pozor

Zaujimave,ze ja som si nasla vztahy prave na nete a nie len partnerske.ale rozhodne to nebolo za par dni chatovania :)

Angel77

Trpko úsmevná je táto téma o vzťahoch...páči sa mi,že tu píšu postrehy aj muži.,,každopádne...je to pravdou,čo sa hovori ? Že nehladaj,..a nájdeš ? Ved napriklad ja....nehladám..tak by som mala nájsť...logicky,no nie ? A ked zas hladám....just nenájdem ...ako na potvoru. ...,tak..ved aspoň..zasmejme sa nad tym,je to ako minca,čo má dve strany.

uzneviemaka

Aj ja som rozmýšlal nas zoznamkou, ale to nie je nič pre mňa. Tam sú ženy s prehnanými nárokmi a ja nemám náladu na to, že by neprišiel žiadny ten "match" alebo ako sa to volá pretože ja tie ich nezmyselné požiadavky hlavne čo sa peňazí a fyzickej krásy moc nespĺňam...

uzneviemaka

Aj ja som rozmýšlal nas zoznamkou, ale to nie je nič pre mňa. Tam sú ženy s prehnanými nárokmi a ja nemám náladu na to, že by neprišiel žiadny ten "match" alebo ako sa to volá pretože ja tie ich nezmyselné požiadavky hlavne čo sa peňazí a fyzickej krásy moc nespĺňam...

Angel77

Ano...dá sa hladať,,ak to človeka stále bavi...sú dni,ked nas nebavi mať žiarivy úsmev,so zúfalstvom to nemá nič spoločné.,je to o štastí,a ako si s tym druhým sadneš,vzájomné sympatie,naladenie na tú istú vlnovú dlžku.,ak to funguje...koniec so zufalstvom...svet je krasny ,stretnut niekoho,s kym si zapadnete ako dve skladačky.

Angel77

Ahojte všetci tu...dnes som práve premýšlala zaregistrovat v zoznamke...hm..,ale v ktorej ?a vobec,má zmysel byt v zoznamke,a denne čakať,či sa a kto sa vôbec ozve? Ked tu čítam vase postrehy na alias naj zoznamky,neviem...či ma vôbec zmysel strácat čas sediet za netom.Každý z nás chce spriaznenú dušu,, kazdy chce lasku a pohladenie,jeto pritrodzené,len vzdy je to risk,kto je na druhej strane ?Ano,viem ze naj by bolo nájst priatela v realite ,okolo nas ,chodit do spolcnosti,no v mojom pripade suhlasim s tebou....hladat ihlu v kope sena kym zostarneme? Mozno mám pesimisticke reči,no viem,čo hovorim.,raz...kto nemá v živote štastie ako ja ho nemám..tak jeto smutné..zvažovat či na zoznamke nájdem štastie,je vela ludi,čo maju len zlé skusenosti so zoznamkami.,tak to radšej nechám plávat.,a niesom práve naivka čo čaká princa na bielom koni,som vraj sympaťáčka a fajn baba...no nemám štastie.budem rada,ak si tu prečitam vaše názory a postrehy na tému zoznamky. .