Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehľadaj a nájdeš ???

Príspevok v téme: Nehľadaj a nájdeš ???
uzneviemaka

Počul som takú radu že nehľadaj, šak ona si ťa nájde, raz ťa to počká keď to budeš najmenej čakať... Ako mám nehľadať a nájsť - to je blbosť. To akože mám čakať na to že sa mi pošťastí vtedy keď to budem najmenej čakať ? NIE !! Keď sa to nestalo do teraz ak sa to nestane ani potom.

Všetko sú to len také utešovacie reči aby sa človek necítil zle.
Šak ona sa nejaká raz nájde = Máš smolu, možno sa nad tebou za 50 rokov nejaká zľutuje.

Pri žiadnom záujem, pri žiadnej prácu, pri žiadnej škole sa mi nestalo že by som si niekym padol do oka. Nikdy nebol záujem :/

Ja vôbec nie som taký ten pekný ten typ. Ten atraktívny týpek, ktorému by samé od seba dávali návrhy (musí to skvelý pocit byť taký týpek).

A zas na druhej strane keď sa budem snažiť ja tak budem za snaživca a opäť som v tom kruhu.

Neviem, ak sa budem snažiť hľadať tak budem za zúfalca a keď nebudem robiť nič a čakať až sa nejaká sama ponúkne tak budem ešte ako kostra v hrobke čakať.
Musím si vybrať menšie zlo - radšej sa budem snažiť a budem za zúfalca (šak to vlastne aj som) a budem dúfať, že z milión pokusov mi snáď aspoň jeden vyjde.

Prečo sú tie dnešné vzťahy tak postavené na hlavu ? Všetko je naopak.