Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nudi ma priatel, paci sa mi iný

Príspevok v téme: nudi ma priatel, paci sa mi iný
emma566

Ahojte,
mám 3 rocný vztah, priatel je mily, zlaty, dobry, sme spolu len vikendami lebo studujem a som odcestovana cez tyzden daleko. ked sa stretneme cez vikend nekomunikujeme spolu vela,nespime spolu uz asi 2. mesiac, lebo on to chce takto dodrzat do svadby, pred tym sme spolu spali ale teraz si uvedomil ze pred svadbou to nechce, lebo je veriaci..... na rovinu som mu povedala ze ja to takto nechcem, svadbu chystame az o rok , co mam dovtedy ako 24 rocna mlada zdrava zena robit??? ..... nudim sa s nim, .... okrem toho teraz cez vikend sme boli na welness vikend aby sme sa uzmierili, vyjasnili vsetko, tak som na nho hned spustila co mi vadi, co mi nevadi, ze chcem posunut nas vztah dalej ze sa chcem s nim bavit obuducnosti planovat atd.... proste ze mam 24 , sme spolu treti rok , je cas...., mam predstavu o rok svadbu , dieta atd..... taketo veci som mu rozpravala vobec mi na to neodpovedal, nakoniec mi povedal zesom na nho vsetkovybalila a ze on sa v tom topi ......
dalsi problem je to ze sa mi paci jeden kolega..... uz rok po mne ide, dava mi navrhy na rande, kino.... proste chce sa so mnou zblizit, vkuse ho odmietam s tym ze mu vysvetlim ze , spomal, krot sa , mam priatela, neda sa..... aj ked teraz hlavne po tom co ma zacal odmietat v posteli prestava ma to bavit uz uplne s tym terajsim ..... aj by som sa stretla s kolegom ...... no nevime co robit.....

lolinka

Vy ste obaja nejaki divni. Spavali ste spolu 3 roky a on zrazu nechce lebo zacal citat bibliu. Ty ho nutis do svadby aby ste nesexovali v hriechu ale nebol tvoj prvy a zaroven pri dvojmesacnej absencii si ochotna roztiahnut nohy hocikomu kto sa na teba pekne pozrie. To maju ti nasi krestania peknu moralku. Viac sa k tomu nema zmysel vyjadrovat.

zubkovavila

Ahoj, Emma.
Podľa mňa ten vzťah nemá budúcnosť. Spávali ste spolu a zrazu nič? Lebo sex pred svadbou,blablabla. Ak ťa ten vzťah nenapĺňa, tak radšej nechci silou mocou manželstvo. Keď sa už nudíš teraz a chýba ti to, tak čo bude potom ? Prídu deti, hypotéka, pracovná vyťaženosť, únava. Čo budeš robiť potom ? Nechaj tomu voľný priebeh, ale ja v tom veľkú budúcnosť nevidím. Ešte ked si mu povedala, že ti to vadí a on na to nič. Neviem ako môžeš takto abstinovať :D Ja osobne by som to nedokázala. A kľudne s tým kolegom do toho kina/na kávu choď. Veď hádam s ním do postele hneď na prvom stretku neskočíš. Nevidím na tom nič zlé. Uvidíš, či si rozumiete a potom sa rozhodneš.
Veľa šťastia.

cha

Ty predsa niesi vydatá žena :DD možeš mu dať kedykoľvek košom ...nehovor mi že chceš mať rodinu s niekým kto ťa nudí a absolutne sa k tebe nešikne,ako bude to manželstvo vyzerať ? a čo chúdátka vaše deti? :DD
Choď von ským chceš,kludne aj stým kolegom...ale najprv ten vzťah radšej ukonči inak z toho celého vídeš jak posledná kurwa :D maj saa.

syndromskola

ako ste sa len vy dvaja mohli dat dokopy? Ak to medzi dvoma neladi, neviete sa zhodnut v nazoroch uz na zaciatku nejdete spravnym smerom ako dvaja zalubeni ludia. Ste odlisni ako nebo a zem. Nepasujete k sebe. Tak potom to roztoc s tym kolegom. Ak to iskri tam, je to asi ta spravna cesta ktorou mas ist aj ked nikto ti nezaruci ze to skonci tak ako ma. Ale ak ti zivot ponuka takuto sancu a poslal ti ho do cesty tak chod to toho. Asi to tak ma byt :-)

emma655

Tak ano som zmetená, ale ta situacia je zložitá, nemám sex so svojim priateľom uz druhy mesiac pretože zacal citát bibliu a uvedomil si ze pred svadbou by sme fakt nemali.....
A este sa mi smeje ze to este nevidel tu situaciu aby zena sa doprosovala muzovi o sex......ako sorry tiež mi je to trápne ale povedala som mu na rovinu ze ja to proste potrebujem a nehodlam s tym skončiť, aj som mu nepriamo povedala ze ked mam takú dlhu absenciu tak pri hocijakej poklone cudzieho atraktivneho chlapa si na to spomeniem ze abstinujem v tomto...... No chcem aby to vedel ..... Je to normalna vec....
Ja viem co chcem ....proste dat nasmu vzťahu šancu , dufam ze sa spamata a posunie sa to bud dalej alebo bohuzial