Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nudi ma priatel, paci sa mi iný

Príspevok v téme: nudi ma priatel, paci sa mi iný
emma566

Ahojte,
mám 3 rocný vztah, priatel je mily, zlaty, dobry, sme spolu len vikendami lebo studujem a som odcestovana cez tyzden daleko. ked sa stretneme cez vikend nekomunikujeme spolu vela,nespime spolu uz asi 2. mesiac, lebo on to chce takto dodrzat do svadby, pred tym sme spolu spali ale teraz si uvedomil ze pred svadbou to nechce, lebo je veriaci..... na rovinu som mu povedala ze ja to takto nechcem, svadbu chystame az o rok , co mam dovtedy ako 24 rocna mlada zdrava zena robit??? ..... nudim sa s nim, .... okrem toho teraz cez vikend sme boli na welness vikend aby sme sa uzmierili, vyjasnili vsetko, tak som na nho hned spustila co mi vadi, co mi nevadi, ze chcem posunut nas vztah dalej ze sa chcem s nim bavit obuducnosti planovat atd.... proste ze mam 24 , sme spolu treti rok , je cas...., mam predstavu o rok svadbu , dieta atd..... taketo veci som mu rozpravala vobec mi na to neodpovedal, nakoniec mi povedal zesom na nho vsetkovybalila a ze on sa v tom topi ......
dalsi problem je to ze sa mi paci jeden kolega..... uz rok po mne ide, dava mi navrhy na rande, kino.... proste chce sa so mnou zblizit, vkuse ho odmietam s tym ze mu vysvetlim ze , spomal, krot sa , mam priatela, neda sa..... aj ked teraz hlavne po tom co ma zacal odmietat v posteli prestava ma to bavit uz uplne s tym terajsim ..... aj by som sa stretla s kolegom ...... no nevime co robit.....

vyvyvy

V zivote nie je az tolko peknych veci a ked mas zit este aj vo vztahu bez sexu tak naco mat vztah , zazil som presne to iste , ex partnerka predomnou mala xy sexualnych partnerov a mne povedala ze az po svadbe lebo je veriaca ,

br

ze pokusenie
ty si podla mna znudene 11 rocne decko, co si doma v obyvacke len obhryza nechty, aspon mentalne tak na mna posobis

ANGEL-DEMON

..ked píšeš že ten tvoj to nechce "zachraniť" tak čo riešiš?? ked nie je ani tvoj prvý tak to maš uplne jedno či bude len dalsi v poradí...

nehraj sa na svätú!!! nie si a nikdy ňou nebudeš,..!
sa zobud!

ked niečo nefunguje je zbytočne to znasilnovať, nepomožeš tomu...
lepsie je vrátit sa z kratsej cesty akoby ste sa nejakym zazrakom vzali, co boh spojil clovek nerozdelí..že?! a po roku sa rozviest a ak by v tom uz aj dieťa bolo... no radšej sa rozídte teraz... tam nie je čo zachranovať...

emma566

tak mozno niesom spokojna s terajsim, ale nechcem hned podlahnut pokuseniu, dam mojmu priatelovi sancu a porozpravam sa s nim, problem je ze ja ani neviem ako mu povedatze proste je moc dobry az mi to lezie na nervy a ako mu povedat ze proste nechcem byt rok bez sexu , nech sa kus rozhybe ......... nechcem byt zas ja ta co sa snazi udobrit vztah , jemu to je akokeby jedno ako to dopadne, sam vidi ze je to o nicom a nechce to zachranit .....