Ahojte,
mám 3 rocný vztah, priatel je mily, zlaty, dobry, sme spolu len vikendami lebo studujem a som odcestovana cez tyzden daleko. ked sa stretneme cez vikend nekomunikujeme spolu vela,nespime spolu uz asi 2. mesiac, lebo on to chce takto dodrzat do svadby, pred tym sme spolu spali ale teraz si uvedomil ze pred svadbou to nechce, lebo je veriaci..... na rovinu som mu povedala ze ja to takto nechcem, svadbu chystame az o rok , co mam dovtedy ako 24 rocna mlada zdrava zena robit??? ..... nudim sa s nim, .... okrem toho teraz cez vikend sme boli na welness vikend aby sme sa uzmierili, vyjasnili vsetko, tak som na nho hned spustila co mi vadi, co mi nevadi, ze chcem posunut nas vztah dalej ze sa chcem s nim bavit obuducnosti planovat atd.... proste ze mam 24 , sme spolu treti rok , je cas...., mam predstavu o rok svadbu , dieta atd..... taketo veci som mu rozpravala vobec mi na to neodpovedal, nakoniec mi povedal zesom na nho vsetkovybalila a ze on sa v tom topi ......
dalsi problem je to ze sa mi paci jeden kolega..... uz rok po mne ide, dava mi navrhy na rande, kino.... proste chce sa so mnou zblizit, vkuse ho odmietam s tym ze mu vysvetlim ze , spomal, krot sa , mam priatela, neda sa..... aj ked teraz hlavne po tom co ma zacal odmietat v posteli prestava ma to bavit uz uplne s tym terajsim ..... aj by som sa stretla s kolegom ...... no nevime co robit.....
nudi ma priatel, paci sa mi iný
ako tak vidim ty vobec nevies co chces ako mozes povedat ze chces svadbu a dieta s partnerom s ktorym sa nudis a navyse sa ti paci kolega...ty si tiez jedna s tych co sa chcu vydat a mat decko lebo ,,co povedia ludia??? ,, lebo mne sa zda ze hej... ja na tvojom mieste by som vobec neplanovala dieta a svadbu lebo ty si o tom neni presvedcena a vobec to tak necitis..priznaj si to a netlac sa do nicoho nasilu...radsej si teda najdi takeho s ktorym nebude nuda podla teba ale nemaj preboha decko s niekym s kym niesi uprimne stastna lebo urobis nestastne aj to decko...
kabel, zase sa nudit
je to zaujimave citat, ake maju ludia motivacie k sobasu
emma, keď ťa priateľ nudí už pred manželstvom, potom neviem, čo budeš robiť v manželstve..
tebe viera brani byt slobodna a slobodne si vyjst hoci na kavu s kolegom? To mas dost polutovaniahodny zivot, taky smutny.
Ale aspon ma kolega klud a moze ist na kavu s inymi, bez predsudkov.
nie nestratila som panictvo s nim .....
spali sme spolu vzdy , obcas sa staloze ked sme mali malu hadku tak sme spolu nespali tyzden lebo bol akoze urazeny..........
tiez som sa ho pytala co to ma znamenat s tym sexom ODRAZU..ziaden sex?
som veriaca tiez a uz davnejsie som mu navrhovala ze by sme to mohli so svatbou posurit aby sme mohli bez vycitiek .... ked s tym ma az taky problem, ale tak on o svadbe nerozprava nic, len to ze hej hej budeme , aj prstienok bude...... ale ako tak na nho pozeram tak sa s tym nejak neponahla..... a teraz spolu ani spat nebudeme tak neviem co mam teraz robit......
o toho kolegu az tak neide, nebudem asi zacinat nic kym som s tymto mojim terajsim...... niesom ten typ co podvedie... ale tak ked ma ten moj tak nudi ze by som aspon na tu kavu s kolegom sla.....
nie nestratila som panictvo s nim .....
spali sme spolu vzdy , obcas sa staloze ked sme mali malu hadku tak sme spolu nespali tyzden lebo bol akoze urazeny..........
tiez som sa ho pytala co to ma znamenat s tym sexom ODRAZU..ziaden sex?
som veriaca tiez a uz davnejsie som mu navrhovala ze by sme to mohli so svatbou posurit aby sme mohli bez vycitiek .... ked s tym ma az taky problem, ale tak on o svadbe nerozprava nic, len to ze hej hej budeme , aj prstienok bude...... ale ako tak na nho pozeram tak sa s tym nejak neponahla..... a teraz spolu ani spat nebudeme tak neviem co mam teraz robit......
o toho kolegu az tak neide, nebudem asi zacinat nic kym som s tymto mojim terajsim...... niesom ten typ co podvedie... ale tak ked ma ten moj tak nudi ze by som aspon na tu kavu s kolegom sla.....
a to planovanie svadby preco tak skoro, ked to u vas takto vyzera, potom bude este rychlejsi rozvod
chod na rande s kolegom
tiez je zvlastne tvoje zmyslanie, ze predsa to ze s nim niekde pojdes ta este k nicomu nezavazuje
obidvaja ste zvlastni
s týmto tvojim "sučasným priatelom" alebo "víkendovym spoločnikom" či ako ho nazvať to buducnosť nemá...
a chyba je niekde inde že nechce s tebou spať...
lebo po prvé ak si bola panna a on bol tvoj prvý?! mu nevadilo že ťa "zkazí" ?!
pred svadbou?!
blbosť !!!!
radšej sa s ním rozíd čím skor... chodte si každy svojou cestou...
ty ho nechces lebo ta dokazu zaujať iní... aj nejaky kolega...
on nechce teba ... na čo sa chceš vydať za takeho človeka???
či preto aby si sa s ním po roku rozviedla???
3 roky ste spali spolu a zrazu nechce, hej, no to je cudne
Rozhodnutie co urobis je len a len na tebe. Ale dam ti radu, dobre si rozmysli co urobis. Aby si nakoniec nelutovala. Kolega si s tebou len uzije a potom nic viac. Priatela stratis a kolegu na vztah neziskas. Ako sa hovori - dvakrat meraj a raz rez.