Ahojte,
mám 3 rocný vztah, priatel je mily, zlaty, dobry, sme spolu len vikendami lebo studujem a som odcestovana cez tyzden daleko. ked sa stretneme cez vikend nekomunikujeme spolu vela,nespime spolu uz asi 2. mesiac, lebo on to chce takto dodrzat do svadby, pred tym sme spolu spali ale teraz si uvedomil ze pred svadbou to nechce, lebo je veriaci..... na rovinu som mu povedala ze ja to takto nechcem, svadbu chystame az o rok , co mam dovtedy ako 24 rocna mlada zdrava zena robit??? ..... nudim sa s nim, .... okrem toho teraz cez vikend sme boli na welness vikend aby sme sa uzmierili, vyjasnili vsetko, tak som na nho hned spustila co mi vadi, co mi nevadi, ze chcem posunut nas vztah dalej ze sa chcem s nim bavit obuducnosti planovat atd.... proste ze mam 24 , sme spolu treti rok , je cas...., mam predstavu o rok svadbu , dieta atd..... taketo veci som mu rozpravala vobec mi na to neodpovedal, nakoniec mi povedal zesom na nho vsetkovybalila a ze on sa v tom topi ......
dalsi problem je to ze sa mi paci jeden kolega..... uz rok po mne ide, dava mi navrhy na rande, kino.... proste chce sa so mnou zblizit, vkuse ho odmietam s tym ze mu vysvetlim ze , spomal, krot sa , mam priatela, neda sa..... aj ked teraz hlavne po tom co ma zacal odmietat v posteli prestava ma to bavit uz uplne s tym terajsim ..... aj by som sa stretla s kolegom ...... no nevime co robit.....
nudi ma priatel, paci sa mi iný
michael, moja kamoska s takymito postojmi sa rozviedla po pol roku, to bolo to, pockat so sexom do svadby
ale emma s partnerom ma sex
emme je tazko radit, ked povazuje kavu s kolegom za nieco mimoriadne, za pokusenie a celkovo je ovladana samymi predsudkami, ja by som jej radila psychologa a literaturu z tejto oblasti
Štatisticky, páry ktoré so sexom počkajú až do svadby, alebo keď sú páry kde ešte ani jeden nikoho nemal, alebo nestriedajú až tak veľmi často sexuálnych partnerov, tak riziko rozvodu je nižšie, a uroveň šťastia vyššia.
Emma svadba v tvojom pripade by bol vrchol farizejstva. Ty tu svadbu chces aby si mala u svojho dobraka priatela istotu a aby si sa mala kam vratit keby nahodou ostanes sama ale nechces to uprimne. Sama si si predsa priznala ze na tvoj vkus je az prilis dobry a ze sa nudis... Urcite sa nevydavaj lebo nebudes stastna a neboli by stastne ani vase deti lebo by sa vam to rozpadlo.Ja som toho nazoru ze mat svadbu hoc aj neskor ale taku ktora bude ozaj stat zato.Ja som sa vydavala velmi mlada porodila som dieta a za chvilu som bola aj sama manzel pil bil mna aj dieta po veceroch sme utekali z domu zanechal nam dlhy ktore som si poctivo odmakavala v 2 robotach... Toho praveho som spoznala v 33 a je uzasne aky spolu mame vztah. Nikam sa neponahlaj nedaj sa do nicoho v zivote tlacit a hlavne dol niecoho comu sama neveris. Vela stastia
Emma, ale ty si vobec neuvedomujes jednu dolezitu vec. Vy sa chcete vziat hlavne kvoli tomu aby ste mohli spolu bez vycitiek spavat...toto je jeden z najhorsich dovodov na svadbu tak dolezity krok, ktory ti vyrazne ovplyvni cely zivot... Na svadbu si podla mna este mlada a 3 roky vzrahu je malo, hlavne v tvojom pripade. Si si ista, ze s nim chces prezit cely zivot? Uz teraz sa nudis a neverim, ze sa nudis len kvoli tomu, ze spolu nemate sex. On sa na vec pozera sebecky, sex nechce lebo je veriaci a to tiez tak odrazu ale svadbu nechce, lebo tiez vaha ci sa neunahli....vie, ze ty mas na sex pred svadbou iny nazor ale v podstate je mu to jedno... a jasne, ze kazdu zdravu sexuchtivu zenu to velmi trapi. Urcite sa ale kvoli tomu nevydavaj, aby ste nemali konecne vycitky a s kolegom na kavu chod, nie je to nevere jedna kava. Nikdy nevies koho v zivote stretnes, kto ta ocari s kym sa budes citit tak ako si a nikdy v zivote necitila...aby sa ti nahodou nestalo po svadbe, ze sa budes aj nadalej nudit a zacne vymyslat to bude potom dost problem....teraz si to totiz este mozes dovolit ;)
sice neviem kolko ma tvoj priatel rokov predpokladam ze nebude moc stary ale nezda sa mi ze by muz chcel cakat so sexom pokial mu to doteraz nevadilo.... nema nahodou nejaku? lebo zdravy chlap bez tozho fakt nevydrzi....
A ak priatela uz nechces, povedz mu to ako dospela zena.
Emma, a nedokazes riesit veci trochu intelligentnejsie? To, ze tebe sa ktosi paci, je cisto tvoj problem. Ries s priatelom problem vas dvoch. To chces akoze nanho pritlacit tym, ze mu povies, ze ta to taha k inemu? Uz vidim, ako sa ti po takom vyznani tvoj priatel hodi okolo krku s prosbou o odpustenie a s prislubom, ze sa polepsi. Vsak rozmyslaj trochu.
dakujem pekne za komenty, som trosku ina ja viem.
viete niekedy je tazke ukoncit dlhy vztah , tak neda sa to vzdy brat len podla sexu...... na jednej strane mam istotu ze ten terajsi so mnou ostane, lebo on sa so mnou nerozijde aj ked nam to neklape, ked to neklape urazi sa a bude ticho aj tyzden v kuse, je mu to jedno....... asi........ na druhej strane tento moj potencionalny ulet , velmi si neviem predstavit zeby som s nim bola, ale uz len to ze ma zaujme iny je pre mna znamenie ze fakt je nieco zle....
a rozmyslala som ze to mojmu priatelovi poviem na rovinu ze je nudny a pisem si s jednym kolegom ..... mozno to s nim pohne a uvedomi si ze by sa to malo pohnut bud jednym smerom aleboopacnym ....
Áno, Mr. Lubko, presne tak, hlavne, že mi poklonu vzdala 64-ročná žena. Nič, idem niečo mrknúť na net, aby som ťa potom mohol kráľovsky privítať, keby že zabehneš. Presne tak ako sa patrí na normálneho človeka. Proste si zaslúžiš už len karafiáty, za tvoje komenty o mne. Mama sa na mojich komentoch nebaví, lebo je.e aj na celý net.