Som nízky

Príspevok v téme: Som nízky
cottoneyejoe

To fakt je pre muža výška 182cm taký "fajn priemer" ?? :(

Čo mám hovoriť potom ja ??!!! Ja mám len 170 cm. Holky, je to pre vás málo aj keď vy samy máte napr. 160 cm ??

Keby som mal ja 180 cm tak by som sa cítil vysoko. Lebo aj teraz keď mám 170cm tak som vyšší než väčšina žien, ktoré stretnem.

Ale vám je asi aj tak stále málo. To fakt musí byť chlap od vás aspoň o 20 cm vyšší aby ste mu dali šancu ??? Čo to má kurva znamenať ? Aj keď vidím nejakého rovnako vysokého chlapa ako som ja, tak jeho priateľka má maximálne tak 150 cm ! A tých je málo, priemerne vidím baby tak 160 - 170cm ,ale tie zase chcú chlapa nad 180...

ach, tento začarovaný kruh už ma fakt nebaví !!, čo mamám robiť ?? Prečo vám tak strašne moc záleží na výške ??!!!

Potom že prečo majú chlapi komplexy z výšky... Vy za to môžete !! Uprednostňujete vysokých pred nižšími.

A keď hovoríte, že chlapom sa zase nepáčia tlsté ženy, tak do je dosť blbá odpoveď. Lebo tlstá žena môže schudnúť, ale dospelý chlap už o 20 cm narásť nemôže !! Je to od vás nespravodlivé !

janofero

Blázni a zase blázni. Prečítal som si vaše príspevky a nemôžem uveriť, tým somarinám čo ste popísali. Iste, možno vy ako ste nie príliš relevantné vzorka, myslíte si neviem čo, ale pravda je iná.
Pravda je taká, že nižší chlap je niečo ako ploská žena. Iste môžete drístať o charizme, a o neviem čo všetkom, ale prírodu neodžubete. Pre tých nechápavých ešte raz neodžubete. Samozrejme nájdu sa prípade kedy nižší chlap (pod 170 cm ) má frajerku, ale to sú skôr výnimky, pretože ženy v podvedomí na neho pozerajú inak ako na vysokého a okrem toho aj ploská žena môže mať dobrého frajera, ale je to výnimka. Chápete tomu slovu výnimka? Iste že majú nižší muži horšie sebavedomie, pretože ak sebavedomie tvorí úspešnosť vzťahov s druhým pohlavým a nízky muži sú prirodzene neúspešný tak majú nižšie sebavedomie. Na druhej strane, platí, že ak si žena dá umelé prsia, tak získa aj sebavedomie? Či to už neplatí? Inak ste trápny. Ďakujem

slobodnemaciatko

Problem vobec nie je vyska ani sebavedomie, ked prestanete zovseobecnovat, prestanete mat problem. Vies kolkym muzom sa pacia baculky? Poriadne prsane a ritane? Vies kolkym zenam sa pacia nizki muzi? Atd. By ste boli prekvapeni, ale pacit sa nemozes vsetkym. To by ta uplne rozdriapali :-))

Mato42

Uz z toho ako pises je jasne ze ak mas pocit ze zeny o teba nestoja, nebude to hlavne o vyske. Je citit z toho nizke sebavedomie a to robi viac ako vyska. Som si isty ze ak je zena o 10cm nizsia, nemoze jej to byt malo a musi tam byt nieco viac. Mozno ti len nechcela povedat ze si suchar. I ked na druhu stranu to by bolo aspon nieco na com by si vedel robit.

Len pre info ja mam ako ty presne 170 ale nikdy som to nebral ako dealbreaker. Btw priemerna vyska zien je na SR 167, teda si este vyssi nez polovica zien. Co som mal 3 niekolko rocne vztahy, sice boli vsetky nizsie o 3-4cm, ale ked si dali stekle vzdy boli vyssie. Vzdy som to bral s humorom co ich vacsinou uvolnilo.

To mas to iste ako ked sa riesi ci zenam vadi ze chlap je plesaty, chpaty, menej zaraba, nema hruby hlas, nie je zrucny, nemoze nabrat vahu...Ak je to moc, tak to moze vadit, ak je to trochu, ine kvality to lahko prebiju.
Vacsinou zeny co to nemusia riesit tak povedia ze su rady ze muz je vyssi. Tie ktore maju nizsieho tak ine kvality zabodovali. Ak je to o pol hlavy aj mne by to bolo asi blbe. Ale myslim si ze ak je vyssia o 3 centaky cca, je to este v pohode. Ten pocit ochrancu vies vyvolat aj inak ako vyskou.
Najvacsi zabijak pre zeny je ak si neschopny, mas komplexy alebo si suchar.

Confess

Ono je to cele take zvlastne :D moj frajer ma 187cm, ja 164 a pritom ked vedlq seba stojime tak az taky vysoky odomna neni, čo fakt nechapem :D
Ale inak tou vyskou sa netrapte. Ja by som chcela byt este mensia, ale nikdy tu vysku neovplyvnime tak naco sa tym trapit.

Kami91

Ako 193cm vysoký ti poviem, že výška nieje stávka na istotu. ;) Neviem ako si to predstavuješ, že keby si bol vysoký ženy by samé po tebe hádzali rodidlá či čo. :D

on 182

Prosím vás mám kamaráata ktorý si myslí že sa mu spomalil rast tak prestal fajcit. On fajcil iba 4 mesiace myslite ze sa mu rast este zrýchly ???

qweqweqwe

Este ako pubertacka som vzdy dufala, ze si najdem nizkeho frajera. Rezignovala som na to, ked mi zaujem zacali davat najavo iba ti nad 180. Nizkeho som nedokazala zaujat asi, neviem. A uz to neriesim. Ale viem, ze moj povodny vkus bol iny a keby som vtedy nasla takeho, asi by to tak aj zostalo.