Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Proč to dělají? Osobnost Trollů.

Príspevok v téme: Proč to dělají? Osobnost Trollů.
Moby Dick

Někdo se zaregistroval pod mojí přezdívkou, tak tedy píši jako Moby Dick. Musím dodat, že se mi přezdívka Dick stejně nelíbila.

Náhoda to není, protože je tady někdo, komu se nelíbí má přítomnost, a může to být kdokoliv. Proč to vlastně takový lidé dělají? Proč kradou přezdívky, proč na vás útočí s jením nickem, ale s jiným vám naopak mohou podlézat, i to někteří dokážou. A nepřijdete na to.

Na fórech se vykytují různí lidé, jedno však máme společné všichni, jsme anonymní. Můžeme psát pravdu, můžeme lhát, můžeme manipulovat s druhými, a můžeme to i střídat.

Je mnoho lidí, kteří chtějí s druhými diskutovat, o něco se s nimi podělit, ale potom jsou tu i tací, kteří se nepodělí o nic (případně se podělí jen o lež, o tu manipulaci, kterou tak dokonale, či nedokonale provádějí), jejich účelem je jen vydráždit druhé, testovat jejich trpělivost, odolnost. Ti lidé jsou ve svém životě nejistí, slabí, cítí se méněcenní. Nemají dostatečné znalosti k tomu, aby mohli s druhými diskutovat, tak alespoň na sebe upozorňují takto.

Už když jsem zde poprvé zavítal, byl tady někdo takový, může to být jeden člověk, může jich být i více. Napodobovat styl už zaregistrovaných nemá smysl, přesto se o to pokoušel, bylo tady zpochybňování některých uživatelů, následně se jim dotyčný omlouval apod. Byly tady provokativní a citlivé příspěvky, kterým jsem ani na sekundu nevěřil, bohužel jiní tady na ně odpovídali, proč?

Kdo to jsou podle vás tito lidé, trollové? Proč to dělají? Je to nemoc, zábava, nejistota?

Máte s nimi zkušenosti?

Kdo je to ten, kdo tady na mě útočí, a co mi závidí? Já vím co, hádejte. A je to více lidí, nebo jeden a tentýž člověk? Může to být někdo, kdo se mnou pod jiným nickem normálně komunikuje, i taková hra se dá hrát, dokázal bych to, ale je to pod mojí úroveň.

Biela Kobra

Ja by som trollom nejaké zmysluplné konanie neprisudzovala. Pamätám si, že ako deti sme vytočili ľubovoľné telefónne číslo, a keď niekto zdvihol, povedali sme strašidelným hlasom: "Zomrieš." Strašne sme sa na tom bavili. Teraz si uvedomujem, že niekomu to mohlo ublížiť, ale vtedy sme nemali rozum. Dnes sú proste iné formy blbnutia, a tak decká (vekom či rozumom) blbnú. Treba sa cez to proste preniesť s noblesou, veď každého raz tie blbinky prejdú.

Moby Dick

Biela Kobra, když jsem se tu objevil, vím, že právě tady byla i falešná Biela kobra, jenže ty už jsi byla za registrovaná. To byl můj první příspěvek. a to už je několik měsíců.

Ano, ti co se zaregistrují mají klid.

Ale já si myslím, že to nebude nutné, protože už jsem se jednou loučil, ještě jsem zde chtěl něco napsat.

Teď už vím co jsem tušil, tady byli i jiní, kteří tady jednu dobu psaly, a moc se jim tu nechce chodit. Ale může to být jinak.

Ale ten dotyčný co to udělal věděl, že na to budu reagovat a teď se chce bavit, konečně jeho téma, těm ostatním chudák nerozuměl.

Ale jedna věc už je jistá, ať je to jakákoliv země, lidé jsou všude úplně stejní.

Možná mu leze na nervy, že jsem z České republiky, rivalita. Směšné.

Biela Kobra

Dick, nie si jediný, komu sa to stalo, podobnú skúsenosť máme viacerí. Zatiaľ najbezpečnejší spôsob ako sa vyhnúť takémuto problému je zaregistrovať sa a používať len svoj registrovaný nick. Ešte lepšie zabezpečenie je vytvoriť si zamknutú tému, do ktorej ti môžu prispievať len zaregistrovaní diskutéri. Diskutovať sem chodíš už dlho, tak teraz máš najvyšší čas a dôvod tak urobiť.

Čo sa týka tvojej osoby, rád filozofuješ, a to veľmi obšírne, čo sa nemusí každému páčiť. Ja sa prikláňam k názoru, že do témy, ktorá mi nemá čo povedať, resp. v ktorej nemám čo povedať ja, proste nechodím a hotovo. Ani sem sa už nemienim vrátiť - moja rada proste je zaregistrovať sa, počkať, kým vlna hejtu odpadne, a budeš mať relatívne pokoj a voľný priestor na svoje diskusie. Veľa šťastia.

Moby Dick

Byl tady smazán příspěvek pod nickem Dock, a byla to narážka na mě, četli a odpovídali na něj troll, pod mnoha nicky, ale i jiní registrovaní návštěvníci.

Věděl jsem, že dříve nebo později se to stane, protože to je riziko fóra. Vždy je tam někdo takový, já se jen podivuji, proč mnozí přispěvatelé
vůbec na to reagují, očekával bych od nich více rozumu, a trochu méně emocí. Děkuji sice za podporu, ale i tak to zde píšu.

Moby Dick

Čím asi nejvíce dotyčného žerou mé příspěvky je totiž jejich autenticita. Jsou čisté, pravdivé, nemanipulativní. Jsou to myšlenky, ale i pohled do zákoutí mého života, mého myšlení.

A nejsou povrchní a hloupé, pro mnohé jsou možná nudné, a opakující se, některé opravdu byly, ale k těm už se vracet nebudu.

Zřejmě někomu něco příliš vadí, nebo si jen rád hraje, lituji ho, taková ztráta času. Ale život by byl asi pro něj natolik nudný, že by si ho bez trollingu nedokázal představit.

Varování pro všechny, neodpovídejte mu na jeho nesmyslné příspěvky, nabídky apod. Už jsem ti několik takových viděl.

A pro tebe, tzv Dock, jsi směšný a trapný. Myslíš jsi, že jsem tak vyměklý, jenom protože jsem nereagoval na tvé potrefené útoky, tak buď rád, že jsi mě nikdy nepoznal. Ty nadávky které jsi mi tady psal jsem ignoroval, ale do očí by jsi mi to vživotě neřekl, tím si můžeš být jist.

diiickooo

Zase si tolko nefandi nikto nema fakt inu starost v zivote len kradnut tvoj nick a splnat ocakavanie tvojich chorych paranoii.
Ked sa ti tu nepaci tak sem nechod , tvoje prispevky su aj tak cez ..., vidno ze nie si v poriadku