Buki, proč jsem se neregistroval? Protože vím, že se tady nebudu pohybovat dlouho, nemá to cenu, jen jsem chtěl znát názory na určité věci. A že jsem sám troll? A v čem? Asi není vždy úplně jednoduché říci kdo je troll a kdo už ne, ale trollové především útočí, nebo zcela zhoubně manipulují, a myslím, že toto u mě není. Možná že někteří ani nejsou tak frustrovaní (většinou asi budou), ale mají už to v sobě, baví je dělat naschvály, jsou škodolibí.
netreba, a dělá to uživatelka nebo uživatel? Více mi připadá, že tím trpí muži, ale jen simulují ženy? Z jiného fóra jsem vycítil, když jsem četl příspěvky jednoho takového trolla, že si asi není jistý svou sexualitou (orientací). Takže dával mnoho otázek na toto, a čekal reakce jak to ostatní přijmou, přijali to výborně, a stejně to nepomohlo. Takže já ten psychologický profil trollů trochu vidím, oni jsou si sebou velice nejistí. Ale netvrdím, že i žena nemůže být troll. Ale je to méně pravděpodobné. troll může být hloupý, ale i velice inteligentní, může jen hloupost hrát, inteligenta hrát dobře nejde. Já jsem tady viděl takové pokusy trollů, ale u těch registrovaných už to fakt nešlo. Obecně se tady útočí na lidi, kterým se buď něco závidí, nebo kteří odkryli něco ze svého života. Nikdo tady nemá stoprocentní šanci zjistit, že je pravda co se tu píše, ale já často píši o faktech, když něco rozebírám, to si každý může zjistit.
XXI, pokud někdo nesnáší moje "filosofování" tak má komplex z vlastní neschopnosti cokoliv napsat. Asi nic neví, já si všiml, že určitý typ trollů, neumí nikdy nic napsat k věci, oni nic neví, takže jen něco kritizují, anebo hrají, že nic neví, a jen se baví tou nejistotou. Fórum je fórum, ano je to jen virtuální svět, ale pokud mi někdo píše fakta, a takový lidé tady jsou, tak vím že jsou autentičtí, mají znalosti i zkušenosti. Ale já také chodím na procházky, také se s někým setkávám, nemám žádnou sociální fobii, jen určitý názor na druhé, někdy to depresivní je, to jsou dočasné stavy. Sport, jako dítě jsem to děla, více mě uspokojuje umělecká činnost. Ani tak nejde o to, že někdo trolluje, on si někdo zaregistroval jméno Dick (takto se to alespoň zobrazilo), proto jsem to změnil na Moby Dick, je to jedno.
Messje, právě na vás tady někdo v minulosti útočil, vždyť jsem to tenkrát četl, je to už asi půl roku nazpět, však víš o co jde? Víš, Mesačný princ někdy psal věci, které jsem mu těžko věřil i já, ale mohlo to být možné, lepší je nechat ostatní tak, ať jsou jacíkoliv, nechat jim svobodu. Víš, mě někdy přijde zvláštní, že i vy, u kterých bych to nečekal, reagujete na trolla, a ještě mu odpovídáte. Například to jsou ti tzv, seznamka. Rozumný člověk přece nebude nikomu dávat kontakt na fóru, kde na druhé straně může sedět kdokoliv. Já některé trolly poznám velmi dobře, ale jiné, třeba ne, ale napadá mě leccos. Mě trollové připadají směšní, oni nejsou vlastně vůbec nic, ani neumějí nic vymyslet, jsou to prázdné nádoby.
a_dr1a, ale to víš že jsou to dospělí lidé, odhaduji že mezi 18-40, to je nejdebilnější doba pro chlapa, pokud to někomu zůstane ještě déle, tak mu pomoz pánbůh. Je to nemoc. Ale mohou to být i ženy, já ale věřím, jak jsem psal výše, že muži tím více trpí, a jací, to jsem napsal, jsou nejistí čímkoliv. Když jsem viděl někdy ty ubohé, to se ani nedá nazvat příspěvek, ty trapní diskuze o ničem, o citlivých tématech, dokonce tomu věřili i někteří účastníci odsud, nejraději bych tam napsal, nereagujte, je to podvod. Ale někdy si nejsem jistý, jestli to opravdu nepíše nějaký pomatený člověk, raději tedy nereaguji. Ano, jsou tady lidé, u kterých jsem si jist, že jsou naprosto autentičtí, a jejich znalosti o tom svědčí.
Kycera. ano jsou to skutečné skřítci, proto je to tak nazvané, troll. I když troll, může být i obr. Párkrát mi tu někdo napsal na moji adresu příspěvek o ničem, nebo nadávku, také bych to mohl udělat, nestojí mi to za to. Potom jsem zjistil, že už nemohu napsat Dick, už to bylo někým registrované, nevadí. Proto o tom píšu, jinak by mě to nezajímalo, to jen na vysvětlení, proč píšu Moby Dick. Ano, bývá to jedna a ta jistá osoba, a podle mě to může dělat celé roky, politujme osobu, která žije jen ve virtuálním světě, nebo si v něm alespoň dodává pocit síly. který nemá.