Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Proč to dělají? Osobnost Trollů.

Príspevok v téme: Proč to dělají? Osobnost Trollů.
Moby Dick

Někdo se zaregistroval pod mojí přezdívkou, tak tedy píši jako Moby Dick. Musím dodat, že se mi přezdívka Dick stejně nelíbila.

Náhoda to není, protože je tady někdo, komu se nelíbí má přítomnost, a může to být kdokoliv. Proč to vlastně takový lidé dělají? Proč kradou přezdívky, proč na vás útočí s jením nickem, ale s jiným vám naopak mohou podlézat, i to někteří dokážou. A nepřijdete na to.

Na fórech se vykytují různí lidé, jedno však máme společné všichni, jsme anonymní. Můžeme psát pravdu, můžeme lhát, můžeme manipulovat s druhými, a můžeme to i střídat.

Je mnoho lidí, kteří chtějí s druhými diskutovat, o něco se s nimi podělit, ale potom jsou tu i tací, kteří se nepodělí o nic (případně se podělí jen o lež, o tu manipulaci, kterou tak dokonale, či nedokonale provádějí), jejich účelem je jen vydráždit druhé, testovat jejich trpělivost, odolnost. Ti lidé jsou ve svém životě nejistí, slabí, cítí se méněcenní. Nemají dostatečné znalosti k tomu, aby mohli s druhými diskutovat, tak alespoň na sebe upozorňují takto.

Už když jsem zde poprvé zavítal, byl tady někdo takový, může to být jeden člověk, může jich být i více. Napodobovat styl už zaregistrovaných nemá smysl, přesto se o to pokoušel, bylo tady zpochybňování některých uživatelů, následně se jim dotyčný omlouval apod. Byly tady provokativní a citlivé příspěvky, kterým jsem ani na sekundu nevěřil, bohužel jiní tady na ně odpovídali, proč?

Kdo to jsou podle vás tito lidé, trollové? Proč to dělají? Je to nemoc, zábava, nejistota?

Máte s nimi zkušenosti?

Kdo je to ten, kdo tady na mě útočí, a co mi závidí? Já vím co, hádejte. A je to více lidí, nebo jeden a tentýž člověk? Může to být někdo, kdo se mnou pod jiným nickem normálně komunikuje, i taková hra se dá hrát, dokázal bych to, ale je to pod mojí úroveň.

srandista

Pretoto chodim na tieto fora aby som sa pobavil na skrachovanych ludoch co sa im nedari a maju depresie a potom tu vypisuju taketo zufale traktaty ako moby dick....

Moby Dick

tolstor, bohužel, ale alkohol způsobuje deprese, a vyvětral jsem se včera, a to skvěle. Procházky mají blahodárný účinek.

Moby Dick

Poznávám tvůj styl a slovník. Jsi rád že s tebou komunikuji? Konečně, že?

Ne, mě z toho nejebne, protože ty myšlenky chodí úplně sami, já jim dávám jen volný průchod, a jsou skvělé ne?

Škoda, mohl jsi se také zapojit do debaty, a stále píšeš jen to samé, dokola.

Ale alespoň jsem ti věnoval trochu svého drahocenného času.

A jsem rád, že se ti mé příspěvky líbí, a čteš je.

tolstor

Chod sa radsej kdesi ozrat a vyvetrat hlavu a nerozmyslaj nad p*covinami:-),
lebo ti to nacisto v tej hlave j*bne!

Moby Dick

Pokud by jsi mi nějakého dobrého psychiatra doporučil, tak bych to možná zkusil.

A ty léky, jaké by jsi mi doporučil? A jakou duševní chorobu, či choroby by jsi mi stanovil pane doktore?

tolstor

Ludia o com tento clovek stale toci .....ani hlavy ani paty
Daj si u psychiatra prestavit lieky , alebo ho uz konecne navstiv :-)

Moby Dick

Stále nové nicky, a stále nové nesmysly, to je znak trollů. Všechny ty tři nicky které tady jsou, může být jeden člověk, a ten na sebe upozorňuje, a hloupě se ptá.

A proč bych o tom nezaložil téma, vždyť je to o lidské osobnosti, nebo ne?

Ať se každý k tomu vyjádřím, nejde jen o mě.

Nerozumiiiim

Ako tak citam tak ty budes trosku zvlastny. Hovoris ze sa ti prezyvka dick nepacila ale das si druhu prezyvku v ktorej mas tiez meno dick a este sa aj hnevas na tych troloch. Dokonca zalozis o tom aj temu na ZDRAVI. Moc nechapem ale ok