Někdo se zaregistroval pod mojí přezdívkou, tak tedy píši jako Moby Dick. Musím dodat, že se mi přezdívka Dick stejně nelíbila.
Náhoda to není, protože je tady někdo, komu se nelíbí má přítomnost, a může to být kdokoliv. Proč to vlastně takový lidé dělají? Proč kradou přezdívky, proč na vás útočí s jením nickem, ale s jiným vám naopak mohou podlézat, i to někteří dokážou. A nepřijdete na to.
Na fórech se vykytují různí lidé, jedno však máme společné všichni, jsme anonymní. Můžeme psát pravdu, můžeme lhát, můžeme manipulovat s druhými, a můžeme to i střídat.
Je mnoho lidí, kteří chtějí s druhými diskutovat, o něco se s nimi podělit, ale potom jsou tu i tací, kteří se nepodělí o nic (případně se podělí jen o lež, o tu manipulaci, kterou tak dokonale, či nedokonale provádějí), jejich účelem je jen vydráždit druhé, testovat jejich trpělivost, odolnost. Ti lidé jsou ve svém životě nejistí, slabí, cítí se méněcenní. Nemají dostatečné znalosti k tomu, aby mohli s druhými diskutovat, tak alespoň na sebe upozorňují takto.
Už když jsem zde poprvé zavítal, byl tady někdo takový, může to být jeden člověk, může jich být i více. Napodobovat styl už zaregistrovaných nemá smysl, přesto se o to pokoušel, bylo tady zpochybňování některých uživatelů, následně se jim dotyčný omlouval apod. Byly tady provokativní a citlivé příspěvky, kterým jsem ani na sekundu nevěřil, bohužel jiní tady na ně odpovídali, proč?
Kdo to jsou podle vás tito lidé, trollové? Proč to dělají? Je to nemoc, zábava, nejistota?
Máte s nimi zkušenosti?
Kdo je to ten, kdo tady na mě útočí, a co mi závidí? Já vím co, hádejte. A je to více lidí, nebo jeden a tentýž člověk? Může to být někdo, kdo se mnou pod jiným nickem normálně komunikuje, i taková hra se dá hrát, dokázal bych to, ale je to pod mojí úroveň.