Proč to dělají? Osobnost Trollů.

Príspevok v téme: Proč to dělají? Osobnost Trollů.
Moby Dick

Někdo se zaregistroval pod mojí přezdívkou, tak tedy píši jako Moby Dick. Musím dodat, že se mi přezdívka Dick stejně nelíbila.

Náhoda to není, protože je tady někdo, komu se nelíbí má přítomnost, a může to být kdokoliv. Proč to vlastně takový lidé dělají? Proč kradou přezdívky, proč na vás útočí s jením nickem, ale s jiným vám naopak mohou podlézat, i to někteří dokážou. A nepřijdete na to.

Na fórech se vykytují různí lidé, jedno však máme společné všichni, jsme anonymní. Můžeme psát pravdu, můžeme lhát, můžeme manipulovat s druhými, a můžeme to i střídat.

Je mnoho lidí, kteří chtějí s druhými diskutovat, o něco se s nimi podělit, ale potom jsou tu i tací, kteří se nepodělí o nic (případně se podělí jen o lež, o tu manipulaci, kterou tak dokonale, či nedokonale provádějí), jejich účelem je jen vydráždit druhé, testovat jejich trpělivost, odolnost. Ti lidé jsou ve svém životě nejistí, slabí, cítí se méněcenní. Nemají dostatečné znalosti k tomu, aby mohli s druhými diskutovat, tak alespoň na sebe upozorňují takto.

Už když jsem zde poprvé zavítal, byl tady někdo takový, může to být jeden člověk, může jich být i více. Napodobovat styl už zaregistrovaných nemá smysl, přesto se o to pokoušel, bylo tady zpochybňování některých uživatelů, následně se jim dotyčný omlouval apod. Byly tady provokativní a citlivé příspěvky, kterým jsem ani na sekundu nevěřil, bohužel jiní tady na ně odpovídali, proč?

Kdo to jsou podle vás tito lidé, trollové? Proč to dělají? Je to nemoc, zábava, nejistota?

Máte s nimi zkušenosti?

Kdo je to ten, kdo tady na mě útočí, a co mi závidí? Já vím co, hádejte. A je to více lidí, nebo jeden a tentýž člověk? Může to být někdo, kdo se mnou pod jiným nickem normálně komunikuje, i taková hra se dá hrát, dokázal bych to, ale je to pod mojí úroveň.

Smejem sa

Tupelo, pomylil si sa ja som zena. A priznaj si aspon teraz tu chybu :D
Ja nezakladam milion novych tem ako ty. Takze pozornost nechcem sory

Smejem sa

Najvacsia chyba na tebe je ze ked ti tu niekto napise to aky si tak si to ani za boha nepriznas. Lenze si uvedom ze ludia na teba nebudu hovorit len pozitivne reci. Ty cakas ze ta tu vsetci polutuju ale co tak si brat aj priklad z tych negativnych? Nie z tych nadavok. Ked ti tu 50 ludi povie ze si autisticky suchar no nieco na tom asi bude :D snazis sa posobit mudro a takito ludia si svoje chyby nepriznaju.. tak tu nezakladaj temy ked sa aj tak ani z hovna nepoucis. :P

MobyDick

Smejem sa, a jaké témata jsi ty kdy vymyslel trolle? Žádné. A nikdy jsi nic nikomu ani nenapsal že?

Že potřebuji pozornost, asi každý kdo píše na fórum potřebuje radu nebo pozornost. Na tom přece nic není. To "tupelo" se mi velmi líbí, je to rozkošné slovo.

Nic jsi nečetl, nic nechápeš. Ani mé myšlenky a ani myšlenky ostatních.

Naopak, pozornost si chceš získat ty, a to skrze mě.

Já už jsem psal, a nejenom já, "komu se to nelíbí, ať to nečte a nepíše mi", je to dobrovolné.

Smejem sa

MobyDick 18.12.2016 16:25:10
a_dr1a, vždyť nevidíš, že si z toho dělám srandu? Oni si myslí, že jsem nějaký autistický suchar.

Zabil si ma :D :D :D :D skoro som sa pošťala....
Ved ty ani nevies co je sranda a nevies ani predstierat ze sa bavis a este sa jej aj priblblo spytas "nevidis ze si robim srandu". Z tvojich zufalych a nudnych prispevkov ja n3vidim ze by si sa zabaval :D a autisticky suchar to je pre teba top prezyvka taky nick si zaregistruj :) a ja viem ze na mna nebudes reagovat ale citat to citas :D

MobyDick

Vlastně se ukazuje že trollové mají o mě zájem, že si myslí, že jsem příliš velký suchar, vážný, filosofující, že se neumím bavit, zasmát, že mi něco chybí, a takto se mi snaží pomoci. Je to zajímavá terapie.

Ale jak jsem už napsal, jestli je něco trollovi typické, on nikdy nebude s vámi diskutovat, možná tak pod jinou přezdívkou, ale myslím, že mnoho z nich to prostě neumí a ani nechce.

Smejem sa

To tupelo si tu vytiahlo vsetky temy. Zda sa ze urgentne potrebuje pozornost lebo vsetci naokolo ho poznaju ako nudiacu sa mrtvolu. Tak radsej anonymne obehuje vsetky fora dokonca uz aj slovenske. Stavim sa ze tak o 3 mesiaca tu bude kazda jedna tupelova tema a ludia sem uz prestanu radsej chodit. Ale mozno ak prestanes riesit hovadiny a skratis svoje slohy o 2 riadky tak este par ludi ti odpise :D

MobyDick

a_dr1a, vždyť nevidíš, že si z toho dělám srandu? Oni si myslí, že jsem nějaký autistický suchar.

Jsem ale trochu více dynamická osobnost.

Těch útoků už tu bylo, největší smysl pro humor má celebrita, ať se to nezdá, tak její texty mě dostali, některá ta slova stojí za to. Nechci se ji dotknout, ale musel jsem se smát, v jiných ji naopak obdivuji, nebudu psát že lituji, ona je hrdá. Ale umím i cítit. Ale je tady více vtipných lidí, ale nebudu je jmenovat.

Ten troll ale není ano vtipný, a ani chytrý.

Smejem sa

Kto uz by chcel mysliet tak ako ty? Alebo byt ako ty? Ved to sa ani neda nazvat zivotom. Ved sa sakra zaregistruj a nikto ti nic nebude kradnut ty tupelo. Alebo si mozno az tak mudry ze si naopak sprosty.

MobyDick

Některým omezencům se člověk podivuje, nereagujte na ten nesmyslný příspěvek, dáváte mu jen prostor.

Je to hlupák, kterého jsem už dávno odkryl, a před půlrokem zde útočil buď tento a nebo jiný.

Oni to neunesou, jsou totiž nemocní, psychopati.