Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
Minnie999

Ľudia prosím Vás poraďte mi. Trpím strašným pocitom beznáje, zúfalstva,nič ma nebaví a mám pocit, že môj život za nič nestojí. Mám len 21 rokov a mala by som byť plná elánu, ale bohužiaľ opak je pravdou, pretože som prežila len samé sklamania. Bez toho mám hrozne malé sebavedomie a to, čo som zažila mi vôbec nepridalo. Všetko to začalo tým, že som pred vyše pol rokom spoznala jedného chalana. Viem, som skrátka naivná a videla som na ňom len to dobré. Podotýkam, že on bol prvý iniciatívny, nakoľko ja by som nikdy nemala odvahu ho osloviť. Samozrejme, že som sa zaľúbila , ešte nikdy som nič také silné nezažila. Bolo nám spolu príjemne no potom sme sa nevideli dlhšiu dobu nakoľko on býva dosť ďaleko a začalo skúškové a potom prázdniny. Keď začala škola úplne sa zmenil párkrát sme sa stretli náhodne, keďže on prerušil náš jediný spoločný kontakt. Povie mi akurát tak ahoj. Je to totálna ignorácia a doslova ma zabilo, keď ma zbadal a utekal kade ľahšie. Viete si predstaviť ako som sa cítila a ako ma to bolelo. Nič som mu nespravila a čím som si to zaslúžila. Bojím sa, že už nikomu nedokážem veriť, lebo ďalšie sklamanie už nechcem zažiť. Všetko sa to odráža aj v škole, či je to skúška, zápočet všetko pokazím, predtým som zvládala všetko ľavou-zadnou a aj dnes som opäť všetko totálne pokašlala. Už ďalej nevládzem mám strašné depky. Pri živote ma držia jedine moji úžasní rodičia, s ktorými mám veľmi dobrý vzťah a nechcem ich sklamať. Je to hrozné čo tu teraz napíšem, ale už dlhšiu dobu nemám chuť ísť ďalej. Mama mi povedala, že čas je najlepší liek, no ja žiaden pokrok nevidím. Nič iné si neprajem, len zabudbúť, no neviem, či to niekedy dokážem, lebo odvtedy chodím úplne bez duše a to, že ho stretávam mi vôbec nepomáha k zabudnutiu.

Setname

Veľa pomôže ak sa porozprávaš s niekym, kto je v podobnej situácii. Ja si prechádzam niečim podobným, ak chceš, ozvy sa mi formou e-mailu: setname@azet.sk, alebo na Pokeci ma nájdeš pod nickom: Setname.

thinkaboutthings

Polroka vobec nemusi but pre tvoje city dlha doba,niekto potrebuje dlhsi cas a je to absolutne normalne.len sa snaz zo seba nejako dostat negativne emocie,lebo ked ich dlho v sebe budes mat tak sa to prejavi.inak suhlasim s ostatnymi prispevkami,ze neocakavaj nic od nikoho.

Cliattsi

Ja len stručne-mne v takýchto chvíľach pomohlo a naozaj pomohlo- nič od života neočakávaj, že sa to MUSÍ stať. Ale MÔŽE. TENTO SPÔSOB ROZMÝŠĽANIA MI SPÔSOBIL, ŽE UŽ ĽAHŠIE ZNÁŠAM TAKÉTO ZÁŤAŽOVÉ SITUÁCIE, AKO JE NAPR. AJ IGNORÁCIA OD OSOBY, OD KTOREJ SIOM TO NEČAKAL (V TVOJOM PRÍPADE FRAJER). AHOJ

Iiiii

Zamiluj sa v prvom rade sama do seba a to všetko ber s väčšou alebo menšou rezervou, proste len ako nejaké rozptýlenie, buď príjemné alebo nepríjemné. Inak neprežiješ. Hádam nechceš skončiť kvôli tým všetkým problémom na psychiatrii?! Ja ti to poviem tak, keď som tam musel ísť ja, tak mi ver, že tam pôjdu aj tí, ktorí mi ublížili.
Karma je zdarma:-)
Venujem Ti túto pesničku:
www.youtube.com