Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ziarlivy majetnicky partner?

Príspevok v téme: Ziarlivy majetnicky partner?
nechapem30

Písala mi kamaratka ze kedy pojdeme von,vraj mozem u nej aj spat,( podotykam ze nikam nechodievam po nociach,bola som raz a ona prespala vtedy u nas,mala to domov daleko).Povedala som to chlapovi a vyletel po mne či som normalna,vraj som ako decko(mam 30)Ze von nech idem ale spat vraj kde som to videla..Vobec sa mu to nepacilo..ale to sa mu minule nepacilo ani to že som mala ísť len von a potom domov,aj ked ma pustil.Vy si pytate povolenie?..Este mi povedal že tak si chod ale zavolaj si na strazenie mamu lebo on pôjde tiez spat kanaratovi. To akože na oplatku?Nechapem to jeho choré správanie ale začína mi to vadit

danielka255

ved ja to viem pochopit ze potrebujes tiez zmenu nie len dennu rutinu.... nebolo od neho pekne ze vase dieta supol sikovno tvojej mame a on isiel tiez prec..chova sa naozaj ako decko...

nechapem30

Danielka255
Vies na dpbre sa ľahko zvyka. A on je zvyknuty nato ze som stále doma.A ako náhle chcem niekam ist (po 2x za celú materskú,hned ma sproste poznamky že či sa nejden ku*vit atd)
Je príliš domyslavy

0vecka

nj podla mna s vynimkou kojacej zeny by nemal byt Problem pre oboch si spravit aspon raz za mesiac na 24h vlastny program ak chce

danielka255

a jej chlap ked chodi kamaratom na pivko alebo kamkolvek inde to je akoze v pohode a zena co je na materskej a ma stereotyp dva roky chce ist konecne kamaratke tak uz je zla? Mala je dcerka aj jej muza tak preco nenecha autorku aby isla za kamoskou a nepovaruje SVOJE dieta aj ON?? Ja ju uplne chapem zena na materskej ma stereotyp okolo domacnosti povinnosti s dietatom to akoze ked ma dieta nemoze ist kamaratke na kavu nema zit lebo po materstve zivot konci? mna zaraza ako sa jej 38 rocny cap chova on moze vsetko a zena raz za dva roky ani kamoske ist...

Messje

Sejla
Pretoze opisala jeho aky je.A isla by na noc aj tak.
Vo vztahu ked vsetko funguje nemusi nikto unikat na noc z domu.
Nepocitam ist na vikend na chatu s partiou ale...nenechala by som male dieta doma na noc po takej reakcii.Nikdy.Vies co sa jej moze stat?Pride rano domov a medzi dverami dostane taku facku ze si ju zapamata na dlho.Pri lepsom pripade to dieta neuvidí.
Aby to nevyznelo ze musi teraz sediet doma a posluchat ho.
Nie
Urobit si bud poriadok s nim alebo porozmyslat ci v takom vztahu chcem ostat.

Sejla

Ja som ale Messje reagovala na tento prispevok:
Nezodpovedni ste obaja. Ty ale viac.
Mas raz dieta tak nemas byt po nociach mimo domu.
S kamoskou sa da pokecat aj cez den ale nie u nej prespavat ked ti doma spi v posteli dieťa.

Ako si vobec prisla na to, ze ona je viac nezodpovedna? Ano, vybrala si debila, stalo sa, mozno to vedel dobre zakryt, a vobec, ani nevieme ako sa im podarilo to dieta, nehadzala by som to automaticky len na zenu. Dalsia vec, pride mi normalne ze matka CHCE raz za cas vypadnut na dlhsie ako 1-2 hodky, proste sa trochu zregenerovat, vyspat sa, zmenit stereotyp. Ja nevidim vobec ziadny dovod, preco by nemohla, alebo komu to akoze uskodi?

Messje

Ja viem ze nepotrebujes,len si chcela zažiť ten pocit stredoskolacky,ked si nemala ziadne problemy,a dokazala si prerecnit s kamoskami hodiny a vsetkom a nicom.Trapili ta hluposti a na svete bolo krásne
Lenze ten cas je prec.Ty uz nie si stredoskolacka a mas problemy.Kamaratka ta vypocuje ci cez den ci v noci rovnako.Ale rozhodnut sa co urobis je na tebe.Neprilievaj ilej do ohňa tym ze odides.To je moj názor. Nehovorim ze mas byt ako punto a on dosiahne svoje.Ukaz ze si ina a silnejsia v dolezitejsich veciach.
Partneri by sa nikdy nemali putat jeden druheho ci môže. Mali by povedat. ..dnes by som isla...dnes pojdem...dnes mam na pláne. ..pokial je v partnerstve pokoj a ziadne hadky...ten druhy ti len popraje pekny vecer ci dobru zabavu.
Chapes co sim tym chcela od zaciatku povedat?Nedovol mu vykricat ti ze si matka ktora uteka po nociach od dietata.To chod radsej s malou na vikend ku mame a dohodni sa s nou.In nemusi vediet nic
Mas male dieta,nedovol aby trpelo vasimi hadkami a počulo ako ocko maminku uraza nadava a bije.
To sa moze Všetko odzrkadlit u tej malej neskor.

nechapem30

Sejla
Zopar krát mi necha nech nieco dokupim ale to mi nenecja viac ako 10-20€
On mi tie peniaze jednoducho dávať nechce.
Takto je asi spokojnejsi ked sedim doma s holou ritou a nemozem sa ani pohnúť.
On dobre vie co robi...si ani nepripadan ako jeho partnerka