Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ziarlivy majetnicky partner?

Príspevok v téme: Ziarlivy majetnicky partner?
nechapem30

Písala mi kamaratka ze kedy pojdeme von,vraj mozem u nej aj spat,( podotykam ze nikam nechodievam po nociach,bola som raz a ona prespala vtedy u nas,mala to domov daleko).Povedala som to chlapovi a vyletel po mne či som normalna,vraj som ako decko(mam 30)Ze von nech idem ale spat vraj kde som to videla..Vobec sa mu to nepacilo..ale to sa mu minule nepacilo ani to že som mala ísť len von a potom domov,aj ked ma pustil.Vy si pytate povolenie?..Este mi povedal že tak si chod ale zavolaj si na strazenie mamu lebo on pôjde tiez spat kanaratovi. To akože na oplatku?Nechapem to jeho choré správanie ale začína mi to vadit

nechapem30

Messje
Drzii na prinon uz iba zvyk a ta mala ,nechcela som hneď utekať. odpustila som dokonca aj to že na mňa dvihó ruku...prehliadan tie nadavky ale akosi zacinan zistovat ze zbytočne snim stracam cas.
On nena záujem nieco meniť bud sa prispisobim alebo si mozem ist.
Nepotrebujem ist silou mocou spat k tej kamoske bola to len jedna z moznosti. Keďže nebyva tu pod nosom a taxik na vyjde drahšie.

Messje

A o tom to je Sejla
Preto som sa putala preco je pri nom.
A preco ja stale nesuhlasim s tou nocou?
Keby ma zena normalneho partnera,s ktorym vsetko riesi spolocne,kvazi ako pisal ovecka to rozdelenie....myslis,zeby potrebovala odist z domu na noc?
Nie!
Tym nic nevyriesi.Treba vediet ci zijem so spravnym clovekom a ci chcem s nim vychovavat dieta,ktore uz teraz vidi a pocuje.
Preto som písala ze na noc nie.Kvakat celu noc a stazovat sa akeho mam partnera?To robia mladé zaby.Dospela zena koná
Uz rozumieť?

Sejla

Messje, lenze ja sa tu nebavim o tom, ci ma ist k tej kamoske, alebo nie, to bez debaty moze, ma slobodnu volu. Otazka je skor, ci si musi pytat povolenie a ci ma zostavat s takym chlapom, ked na neho nefunguje rozhovor a kazdy den jej preukazuje desrespekt a psychicky ju tyra. Preboha. ved on ani na tie nakupy nechodi preto, aby jej pomohol, ale tipujem, ze preto, ze jej nechce dat ziadne peniaze do ruky a je kludnejsi, ked je zavreta doma.
Pre mna jednoznacne aj ta zena, aj dieta budu trpiet viac s nim, nez bez neho. A dalsi maly clovek bude mat uplne zvrateny vzor, model rodiny a bud z neho vyrasite rovaky despota ako jeho otec, alebo sa bude 3/4 svojho dospeleho zivota liecit z psychickych nasledkov, depresii, uzkosti..

nechapem30

Messje Lenže s nim sa komunikovať neda
Jedným uchom dnu druhým von..
Aj včera som mu rozpravala iba ja a on opakoval dokola "bla bla bla" asi 10krat dokym som neskoncila..a vobec nic sme nedoriesili..som mu povedala bud sa zmeni alebo si naozaj pojdem orec.Jeho odpoveď ze no tak si chod.
Vic krát mi nepriamo dal najavo ze ak som neni spokojna s hentym tamtym tak mozem ist .Asi si je príliš istý sebou.Ktovie čo by urobil keby som odisla naozaj .

Messje

No a o tom to je Sejla
Vyberame si hlupakov pre svoje deti a kto na to doplati?
Tie deti.Tu nejde o tu noc ale o to ze nezvlada zivot s partnerom.
Sme to ale my kto si vybera partnera a otca pre svoje dieta.
Najprv mu to trpim a potom sa sťažujem?
Treba si zase len sadnut a komunikovat.Vsetko je o rozhovore.Nie o uniku z domu.Taketo spravanie povedie za chvilku len k tomu,ze si jeden z nich niekoho najde.

nechapem30

Sejla
Tiez si to zacinam myslieť.Nechcela son zatial odchadzat ale teraz nad tým roznyslam viac a viac.
Mava aj strašne vybuchy hnevu,hocijaká blbost ho dokaze vytocit ze začne nadávať do p .e,trieskat sem tam
A mne tiez dokáže za blbost nepekne vulgarne vynadat a o 10minut sa tvari že sa nic nestalo.

Sejla

Messje, mozno je to tak, ako pise 0vecka a mala by vecer dlhu cestu domov, mozno chce do noci kecat, lebo uz ju dlho nevidela, mozno jej chlap chrape a dieta reve cez noc a ona sa chce aspon raz poriadne vyspat a zabudnut na denno/nocnu rutinu. V kazdom pripade ma na to po dvoch rokoch pravo, moze jej to prospiet.
Nechapem30 - mas muza, ktory ta chce kontrolovat, utlacat a buzerovat, vzdy sa cudujem, ako si varovne signaly niektore zeny nevsimnu pred tym, nez si s takym clovekom zalozia rodinu. Podla mna tomu dietatu taky otec len uskodi, radsej ziadny otec...

0vecka

nechapem30 nj otazne je ale co mozes robit typujem ze rozvod si dovolit nemozes a asi ho len velmi tazko prevychovas...

na druhu stranu ak ti nakupy a obcas sa aspon pomojka tak mi to pride este ako tak znesitelne... mam v rodine priklad typka co nenakupy len drbe manzelku ze vysava iba raz do tyzdna a vo volnom case je s kamaratmi alebo si ide zajazdit na motorke...