Písala mi kamaratka ze kedy pojdeme von,vraj mozem u nej aj spat,( podotykam ze nikam nechodievam po nociach,bola som raz a ona prespala vtedy u nas,mala to domov daleko).Povedala som to chlapovi a vyletel po mne či som normalna,vraj som ako decko(mam 30)Ze von nech idem ale spat vraj kde som to videla..Vobec sa mu to nepacilo..ale to sa mu minule nepacilo ani to že som mala ísť len von a potom domov,aj ked ma pustil.Vy si pytate povolenie?..Este mi povedal že tak si chod ale zavolaj si na strazenie mamu lebo on pôjde tiez spat kanaratovi. To akože na oplatku?Nechapem to jeho choré správanie ale začína mi to vadit
Ziarlivy majetnicky partner?
Nezodpovedni ste obaja. Ty ale viac.
Mas raz dieta tak nemas byt po nociach mimo domu.
S kamoskou sa da pokecat aj cez den ale nie u nej prespavat ked ti doma spi v posteli dieťa. To si moze dovolit slobodna baba bez záväzkov .
@qweqweqwe
Ano presne ze mi to chce naoplatku vracať ako decko nejake a to ma 38!
Hned povedal že nech mi stráži teda mama a on si teda pôjde tiez spat ku kamosovi..
To iste bolo aj ked som bola prvý krát vonku,
A ptom že mi nadava vulgarne pri každej menšej hadke ani nehovorim..som prijebana,jebnuta za každú sprostost pomaly..
Sejla on si už nato zvykol ze ja som stále doma,som na materskej s 2r dcérou.Raz som bola vonku aj to mal sproste poznamky ze či vobec ozaj idem s kamaratkou,ešte ju aj videl schválne som ju doniesla ku nam.Aj tak ma podozrieval,neviem prečo nedavan mu nato najmenší dôvod.On si chodi na pivko,sem tam prišiel aj o polnoci ani vedieť mi nedal..Aj teraz na Mikuláša len oznamil ze prišiel mu kamos z abglicka tak ide na hodku dve zanim.prisiel az o pol noci.Ja som žiadne sceny nerobila,nepodozrievam.Pripada mi to niekedy ako keby ma chcel vlastniť,ziarli ze po mne pozeraju druhu chlapi?!...Naco je potom somnou ked mi neveri..nerozumiem mu
Toto nie je v poriadku. Ako uz tu ktosi napisal - tebe vkuse bude vycitat, co robis, aj ked to bude nevinna vec. Ale bude to on, kto nakoniec zacne co vztahu podvadzat. Daj si nanho pozor. On ak zacne mat pocit, ze ho "neposluchas", zacne citit moralne pravo ti to "vracat", a nezastavi sa ani pred mileneckym vztahom s inou. Poznam take.
hlavne si nenechaj skákať po hlave... jasne rázne mu povedz ze ppojdes a hotovo... a ked bude pyskovat tak mu povedz: ze ty si svojprávna a od nikoho si povolenie pýtat nemusíš...
aby si debil nezvykol..ze bude s tebou cvičiť...
Nenamyslaj si. Vobec mu nejde o teba, ale o seba. Skor by som povedal, ze ta podvadza a vytocila si ho tym, ze si mu narusila plany. Mal v plane ist von on. Zrejme potom musi strazit vase decko(?).