Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ziarlivy majetnicky partner?

Príspevok v téme: Ziarlivy majetnicky partner?
nechapem30

Písala mi kamaratka ze kedy pojdeme von,vraj mozem u nej aj spat,( podotykam ze nikam nechodievam po nociach,bola som raz a ona prespala vtedy u nas,mala to domov daleko).Povedala som to chlapovi a vyletel po mne či som normalna,vraj som ako decko(mam 30)Ze von nech idem ale spat vraj kde som to videla..Vobec sa mu to nepacilo..ale to sa mu minule nepacilo ani to že som mala ísť len von a potom domov,aj ked ma pustil.Vy si pytate povolenie?..Este mi povedal že tak si chod ale zavolaj si na strazenie mamu lebo on pôjde tiez spat kanaratovi. To akože na oplatku?Nechapem to jeho choré správanie ale začína mi to vadit

0vecka

Messje mozno byva v nejakom zapadakove a aby si sli pokecat musia ist niekam fakt do prdelovic skadial nejazdi ziadny bus... nemyslim si ze by chcela byt celu noc prec len tak zo srandy..

nechapem30

0vecka Je jeho a plienky nemá .
Nevenuje sa nam celkovo aj ked ma voľno leží pred tv a podriemkava, takže sa citin rovnako sama ako keď doma nieje.
S malou posaskuje na chvilu a tým to hasne..ani von snou nejde vobec nic.
Ked je doma,navari a tým to konci .( Aj nakupy robí on lebo ma auto a peniaze mi dať nechce asi mu to takto vyhovuje)
Viem že aj to je pomoc ale to neni všetko.
Ja sa necitin ako jeho partnerka ale ako sluzka.behan mu okolo decka den co den ešte j cez vikend a panko sa vklude cez otoci na gauci a zaspi si ved co ja sa o malu postaram..
On je unaveny. Ja nemam byt z čoho asi.

Messje

Sejla
Napísala som ze som v tomto konzervativna
To ale neznamena ze nesuhlasim aby si zena ktora ma dieta nevysla von s kamoskami.Kazdy potrebuje vypnut.
Tu sa vsetci ale chytaju jeho...partnera.Ke jedno co robi on.Ked je on nezodpovedny...neznamena ze musi byt aj matka.Toto sa ale skor ocakava od chlapov ze si zduchnu na noc od dietata.Ale matka?
Preco to musi byt noc?To budu recnot do rana do 6?Potom pride domov nevyspata a sťažovať sa ze je unavena.Moze poprosit mamu ak on nechce,vypadnut ked aj o 8vecer,porecnit ale...ked je cas ist spat,preco neist domov?
Nerozumiem tej noci.Ved vela zien si vyhodi s kopytka,vypnut od domacich povinnosti.Ale kazda sa vrati na spanie domov.Ma 30 a nie 19.

0vecka

denisaf neskace do nej kazdy...

imho starostlivost o dieta najme v dnesnej dobe by mala byt na oboch... podla mna je ferove ked je zena na materskej tak sa musi starat viac to je jasne ale chlap po praci by nemal sadnut pred telku a nechat sa obskakovat.

nocne vstavanie by ale malo byt na 100% u zeny kym koji kedze nema zmysel aby sa aj chlap nevyspal ak je decko na flaske tak by to cez vikendy kludne mohol zatiahnut chlap cez pracovny tyzden zase musi do prace takze tam je to urcite na zene ak neni chlap na materskej...

denisaf

akoze a preco by tvoj manzel nemohol povarovat vase dieta a supol ho tvojej mame. Si na materskej potrebujes vypnut aj nie len byt doma nechapem inak ze do teba co sa staras 2 roky o dieta a si doma na materskej tu kazdy skace ale to ze tvoj drahy supol vase dieta tvojej mame to uz tu nekritizuju... typicky slovaci...zenu ukamenujte muza chudacika vsetci lutujme a hladkajme...

0vecka

ja tiez nevidim dovod preco by si obcas nezasla... typujem ze zu nekoji takze sa mi skor zda ze sa tomu chlapovi nechce starat.. jeto vobec jeho decko? a inak sa stara? prebali obcas a tak?

Sejla

Messeje, neviem preco, ale od teba som takyto nazor necakala... Ja niekedy potrebujem vypadnut nieze na den, ale na par dni a to doma ani nemam decko a despotickeho chlapa.
Decko maju spolu, na materskej je sice len zena, ale to neznamena, ze ona musi byt 24/7 uvaznena s revucim deckom doma, pricom chlap si po praci pravidelne popija do noci pivko, ziadna pomoc sa od neho necaka a este jej preventivne ponadava..

ANGEL-DEMON

ahá..takže zakladatelka má decko... tak to mení situáciu...
to aj tvoja mama, babka chodila prespávať ku kamoškám...?
po prvé - mala si si vybrať poriadne otca decka...
po druhé ked si si chcela chodiť po žúrkach nemala si mať decko..

Messje

meriM
Moze,mal by ale preco po nociach? Odychnut si moze zena ktora ma dieta aj cez den.Len ja som mozno konzervatívna ked tomu nerozumiem ked 30 rocna baba ktora ma dieta a chlapa potrebuje byt z domu na noc.Pubertu ma davno za sebou.
Je ine ked chlap povie o dieta sa nepostaram ked chce ist cez den.Ale na noc to pride divne aj mne.

meriM

Tipujem, že to dieťa majú spolu - prečo by sa oň raz za čas nemohol postarať chlap, aby si žena mohla vybehnúť von s kamoškou a trochu si oddýchnuť?