Viem ,že tu nič podstatné nevyriešim ale zaujíma ma názor druhých. S priateľom som vyše 2rokov milujeme sa aspoň ja jeho určite ale mam pocit že aj on mňa,tulka sa ,hovorí mi že ma ľúbi...ale pred 3 dňami sme šli na výlet sadnem si do auta a na spolujazdcovej strane na zemi ženská gumička do vlasov ,ktorá určite nie je moja . Sestru nema ani nikoho koho by mohol voziť a pochybujem ze to vypadlo kamarátovi ked ho viezol z roboty keďže ma kratucke vlasy . Môže to byť dôkaz nevery ?
podvádza ma ?!
Co ti na to povedal, ked si sa ho opytala?
Ale prosím vás, nebuďte hysterické. Gumička mu mohla kľudne padnúť do vačku v robote alebo ja neviem čo. Možno zviezol kolegu s dcérkou. Minule tu bola téma, že slečna našla na jej chlapovi dva vlasy a už z toho bola "istá" nevera. Pritom cudzích vlasov sa na človeka nalepí za deň viac než dosť. Trošku dôvery vo vzťahu by nezaškodilo. Samozrejme, keby sa začali objavovať nejaké iné znaky svedčiace o nevere, to už by som spozornela.
Ja som taketo veci tiez prehliadala a za rok som zistila ze na podvadza rok vkuse ..dacaj si pozor aj ja ho milujem a neskutocne ta nevera ublizi ..neviem sa z toho dostat dalsi rok ..
buba, nezabudni, ze oci neklamu. Ked vznikne taka situacia nabudúce, tak sa mu pozeraj pri jeho odpovedi do oci a z nich uvidis, ci klame, alebo nie. Poznas ho predsa uz dost dlho, aby si poznala jeho reakcie.