Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

podvádza ma ?!

Príspevok v téme: podvádza ma ?!
buba103

Viem ,že tu nič podstatné nevyriešim ale zaujíma ma názor druhých. S priateľom som vyše 2rokov milujeme sa aspoň ja jeho určite ale mam pocit že aj on mňa,tulka sa ,hovorí mi že ma ľúbi...ale pred 3 dňami sme šli na výlet sadnem si do auta a na spolujazdcovej strane na zemi ženská gumička do vlasov ,ktorá určite nie je moja . Sestru nema ani nikoho koho by mohol voziť a pochybujem ze to vypadlo kamarátovi ked ho viezol z roboty keďže ma kratucke vlasy . Môže to byť dôkaz nevery ?

MagdaLenka35

Necháš sa od neho rozvážať autom a ešte aj hľadáš kadejaké "dôkazy". Keď sa chce, "dôkaz" sa nájde všade. Veď sa ho spýtaj, či o tej gumičke niečo nevie a ak bude jeho odpoveď vyhýbavá, tak čo ti bráni opustiť ho? Ak mu nedôveruješ, nemá to zmysel. Nemôžeš byť s ním 24 h denne.

Peternad25

jasné že ťa podvádza, ani by si neverila aké muži používajú praktiky aby zakryli svoju neveru a niektorí ani nezakrývajú ale vieš čo? Najviac podvádzajú muži na služobkách a prácach na turnusy vieš keď chodia do čiech, nemecka, rakúska atď. Neverila by si čo tam tí muži stvárajú. Koľko výplaty stratia na štetky. Nemajú svojú ženskú poruke tak šukajú s češkami, nemkami a inými pipkami ktoré im ľahko dajú. Zatiaľ ich ženušky na slovensku čakajú kedy sa ich milý vráti domov a oni mu dajú tiež. A ani netušia ako ten ich tam vonku podvádza a doma sa tvári ako svatý za dedinou.

qweqweqwe

Zenac sa pokusa dostat mladu kolegynu do postele rovno na firemnom team buildingu a ani to pred ostatnymi neskryva. Inak vzorny tata rodiny.

somvychytal

Niektoré komentáre tu zadané nemajú chybu :-D
Ako sa ženské navzájom podporujete v podozrevaní z nevery svojích manželov a frajerov.
Pritom ja sám aj moji kolegovci chodíme s kolegyňami na kávy a iné posedenia a máme dvojzmyselné reči a narážky, dotyky ale stále to zostáva len na určitej úrovni a nič viac. Ak by nás niektorá z vás sledovala hneď by si domyslela že aha ten a ten tú podvádza s tou a tou. Ale nie, nieje to tak. Vy si veľa nahovárate. Stačí že dvaja sa na seba usmievajú a vy už za tým vidíte že sú milenci. Ale často je to tak že dvaja aj keď to medzi nimi iskrí to nenechajú dôjsť až tak ďaleko a stále to ostáva na úrovni dobrí kolegovia a nič viac. Lenže nie, vy ženské ste veľké konšpirátorky a radí vytvárate tie najúžasnejšie scenáre vo svojích hlavách. Takže aké mladé slečny z práce...? To skôr keď už by som pristúpil na scénar že si obiednal prostiútku a robili to spolu v aute. Ženáč si skôr objedná prostitätku akoby riskoval kolegyňu z práce že to praskne.