Viem ,že tu nič podstatné nevyriešim ale zaujíma ma názor druhých. S priateľom som vyše 2rokov milujeme sa aspoň ja jeho určite ale mam pocit že aj on mňa,tulka sa ,hovorí mi že ma ľúbi...ale pred 3 dňami sme šli na výlet sadnem si do auta a na spolujazdcovej strane na zemi ženská gumička do vlasov ,ktorá určite nie je moja . Sestru nema ani nikoho koho by mohol voziť a pochybujem ze to vypadlo kamarátovi ked ho viezol z roboty keďže ma kratucke vlasy . Môže to byť dôkaz nevery ?
podvádza ma ?!
nooooooo gumička neni dobrý znak :D prečo si ju asi dala dole :D pri vášnivom sexe ..no tak toto by aj mna dostalo...neverila by som mu už ani slovo...dávaj si veľký pozor,podla mna ti klame a vozí bud nejaké slečny z roboty alebo spáva s nimi rovno.drž sa !a zisti pravdu ! bud obozretna a maj oči na stopkach
Rob presne to iste, co muzi. Maj 2-3, nemusis s nimi spavat, ale mozes, ak chces. Pekne sa mu potom usmievaj do oci a hovor, ze ho lubis. Klam, vyhovaraj sa, zatajuj a mysli si, ze ty si vo vztahu ta mocna a chytra a on je ten chudak, ktory ti veri a uprimne ta lubi. Zial, nic ine si nezasluzia, len byt podvadzani a klamani, tak, aki su oni.
Jasne, ze tam mal nejaku babu, ani nad tym nespekuluj, ze nie
Romania, velky suhlas! To je asi to najmudrejsie, co jej mozno poradit. Hrat sa na hrdu a neohrozenu a "neparanoidnu" je strkanie hlavy do piesku. S takym pristupom hrozi, ze zo seba necha robit podvadzanu chuderu. Netreba nic ale zatial hovorit ani robit, len mat oci otvorene a zapojit inteligenciu. Toto asi pochopia ale iba tie zeny, ktore uz z vlastnej skusenosti vedia, ze shit can happen. Mna k odhaleniu rocnej tajnej znamosti viedlo otvorene okno so Skype konverzaciou, pricom som len zdialky videla fotku ale z textu som nic neprecitala. Takze hlavne pouzivaj rozum. A kontroluj svoje emocie. A ak budes zbierat dokazy, ktore budu potvrdzovat tvoje podozrenie, naserviruj my to tak, aby to nemohol vyvratit, presne ako ti aj Romania radi.
niektorym nestaci jedna v posteli ale dve tri a svedomie ich nehryzie a vedia to dibre tajit.
To ze ta to vobec napadlo nesvedci o tak uplne dokonalom vstahu, ak by bolo vsetko okej a mala si v nom plnu doveru vobec to neriesis. Nieco ine ta tam škrie, mozno prave to ze sa tvari ze o tom nic nevie. To ako ti tu hovoria ze pokial funguje v posteli nemas sa coho bat je tiez totalna hovadina. Moj tiez fungoval normalne v posteli ked mal milenku, na jeho spravani som nic nespozorovala, stale tvrdil jak ma lubi, tulkal sa, mojkal bla bla bla dieta chce, zenit sa chce, preto som to nechapala ze co sa deje. Ja som bola ticho az dokym som si takych dokazov nepozbierala viac, nech mam istotu a nech vidi ze ma neo*ebe uz. Boli to malickosti, drobnosti ktore som si pozbierala postupne, lebo nebol opatrny, nedala som najavo ze nieco tusim a potom mu ich naservirovala ku ranajkam rano s totalnym kludom uz aj s celym menom dotycnej milenky, bol ticho ako zarezany. Pokusil sa to este otocit ze to neni tak ako si myslim ale len som prevratila oci ci si fakt mysli ze som uplne na hlavu padnuta. Tak sa priznal, nemal na vyber a dovod bol ze si len potreboval nieco dokazat :-D ze na to este stale ma :-D a samozrejme s nou nespal, jasneeee :-D nechcem ti zbytocne davat chrobaka do hlavy, netrap sa tym pokial je to jedna vec, ale maj oci otvorene a konfrontuj az ked si budes ista, inak sa z toho vzdy dokazu vykecat a spravit z teba tu ziarlivu chuderu co ma problem s doverou a namysla si. Moja kamaratka na to postupne prisla tiez vdaka gumicke, co slecna jej frajera samozrejme "omylom" nechala lezat na umyvadle u nich doma :-D ano nahody existuju, ale netreba mat klapky na ociach...
To ze ta to vobec napadlo nesvedci o tak uplne dokonalom vstahu, ak by bolo vsetko okej a mala si v nom plnu doveru vobec to neriesis. Nieco ine ta tam škrie, mozno prave to ze sa tvari ze o tom nic nevie. To ako ti tu hovoria ze pokial funguje v posteli nemas sa coho bat je tiez totalna hovadina. Moj tiez fungoval normalne v posteli ked mal milenku, na jeho spravani som nic nespozorovala, stale tvrdil jak ma lubi, tulkal sa, mojkal bla bla bla dieta chce, zenit sa chce, preto som to nechapala ze co sa deje. Ja som bola ticho az dokym som si takych dokazov nepozbierala viac, nech mam istotu a nech vidi ze ma neo*ebe uz. Boli to malickosti, drobnosti ktore som si pozbierala postupne, lebo nebol opatrny, nedala som najavo ze nieco tusim a potom mu ich naservirovala ku ranajkam rano s totalnym kludom uz aj s celym menom dotycnej milenky, bol ticho ako zarezany. Pokusil sa to este otocit ze to neni tak ako si myslim ale len som prevratila oci ci si fakt mysli ze som uplne na hlavu padnuta. Tak sa priznal, nemal na vyber a dovod bol ze si len potreboval nieco dokazat :-D ze na to este stale ma :-D a samozrejme s nou nespal, jasneeee :-D nechcem ti zbytocne davat chrobaka do hlavy, netrap sa tym pokial je to jedna vec, ale maj oci otvorene a konfrontuj az ked si budes ista, inak sa z toho vzdy dokazu vykecat a spravit z teba tu ziarlivu chuderu co ma problem s doverou a namysla si. Moja kamaratka na to postupne prisla tiez vdaka gumicke, co slecna jej frajera samozrejme "omylom" nechala lezat na umyvadle u nich doma :-D ano nahody existuju, ale netreba mat klapky na ociach...
Buba raz tu mala jedna baba temu ze nasla na hubke do sprchy dlhe hnedy asi zensky vlas a hned podzrievala frajera ze mal tam nejaku.
Ono zade je lepsie najst gumicku v aute ako "gumu" :-D alebo nie? :-O)
A zase ze si plni povinnosti v posteli neznamena ze ich neplni aj inde. Niektori muzi idu ako perpetum mobile su nevycerpatelni.
ake vlasy v sprche ? nie to chvalabohu nie .. no so sexom nie je problem sice to nie je uz 4x do dňa ako na zaciatku :D ale ináč je to ok ... sice ma dake divne správanie posledne dni ale to ma chlapsku smrteľnú chorobu teda chrípku takze tomu nepripisujem extra pozornosť
Dá sa to zistiť veľmi rýchlo a spoľahlivo a to tak, že ak si nebude chcieť plniť svoje povinnosti v posteľovciach, tak to potom je jasné ako facka, že ťa podvádza. Potom treba na to ísť iným prístupom než tým, ktorí využíva väčšina žien, že sa rozchádzajú a podobne, treba svojich neverných manželov v noci stále pekne zobudiť a se.ovať až kým neodpadnú, potom už na podvádzanie ani nepomyslia:-)
buba, to ty si nasla aj tie cudzie vlasy v sprche?
inak, ty ho najlepsie poznas, aky je, ci rad nahana druhe baby