Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

podvádza ma ?!

Príspevok v téme: podvádza ma ?!
buba103

Viem ,že tu nič podstatné nevyriešim ale zaujíma ma názor druhých. S priateľom som vyše 2rokov milujeme sa aspoň ja jeho určite ale mam pocit že aj on mňa,tulka sa ,hovorí mi že ma ľúbi...ale pred 3 dňami sme šli na výlet sadnem si do auta a na spolujazdcovej strane na zemi ženská gumička do vlasov ,ktorá určite nie je moja . Sestru nema ani nikoho koho by mohol voziť a pochybujem ze to vypadlo kamarátovi ked ho viezol z roboty keďže ma kratucke vlasy . Môže to byť dôkaz nevery ?

buba103

praveze je to silna indicia ,keďže to nemohol tam dat kolega po1.ma kratucke vlasy aj on aj moj priateľ po2. kolega nema dceru ani frajerku a po3.nie je odkázaný na to aby zbieral dake gumicky po zemi aby ich niekomu dal ...ja už neviem

0vecka

dost slaba indicia co ked tam tu gumicku nechal ten kolega?? ja bezne len tk zoberiem nejaku vec a potom ju necham niekde inde...

buba103

nie nikoho iného nevozí iba toho kamaráta . ved to že tá gumka si nepovedala ze aaa idem si sem skočiť ze nejak sa tam dostala a že toho som na nervy

buba103

Neni moja na 1000% isto nie poznam si svoje gumky asi ozaj len preháňam ale ta predstava ma ubija :-( a mimochodom isto som ju tam nedala ja nie som retard

vehicel

Veta fajcila ma tu slapka nemusi byt az tak nepravdiva!
Co ak touto vetou len zakryva pravdu?
Ak nema dlhe vlasy on a nenosi copiky tak z nekadial sa musela nabrat sama do auta mu neskocila.
Nema nejake kolegyne alebo kamaratky ktore zvykne vozit v aute?

matusa_buky

Ale prosím ťa len ho až tak nepodozrievaj, lebo sa bude k tebe už horšie správať. Veď mu aspoň trošku ver. Keď bude tých dôkazov viacej tak by som to začala riešiť, nie teraz hneď pri nájdení nejakej gumičky, ktorá môže byť aj tvoja a možno si len zabudla že si takú iekedy mala, neviem nepanikarila by som hned zbytočne

partnerkk

ja by som to videl takto. ty si tam naschval tu gumicku podstrcila a teraz sa hras na podvedenu a podozrievas priatela. mozno sa ty kurvis a hladas si dovod na rozchod.

buba103

No takto . nemohol viesť kolegu z dcerkou , lebo ten kolega ktoreho niekedy vezie nemá deti ani priateľku a nikoho iného nevozí . Keď som ju objavila som ju chytila a som spustila : toto čo má znamenať ? to si robíš prdel? to nie je moja gumička . on mi odpovedal že nevie čie to je ,že asi mojej sestry reku isto nie (naposledy ju viezol asi pred 3 mesiacmi a odvtedy som sa vozila x krat a nič tam nebolo + som riadila auto takže je prípustné že by to bolo sestrine.) a Mirkovi isto nepadla z hlavy . a on že nech nerobim sceny že ozaj nevie ,že možno som ju mala na topánke , reku nie tá gumička je čistučká ako keby padnutá z hlavy a on že no jasné fajčila ma tu šľapka a usmial sa (chcel to otočiť na srandu ) keď tak išli by sme do zadu nie ? reku dik si ma ukľudnil a on že on nemá záujem ma podvádzať , že načo také , že keď chce má všetko doma , že sa nemám báť . tak neviem potom som sa s ním nerozpravala tak sa vtieral že ma ľubi a o nikoho nemá záujem . ako ja viem že by ma nepodviedol ale stále ma to zožiera ..neviem :-/ som zúfala