Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

podvádza ma ?!

Príspevok v téme: podvádza ma ?!
buba103

Viem ,že tu nič podstatné nevyriešim ale zaujíma ma názor druhých. S priateľom som vyše 2rokov milujeme sa aspoň ja jeho určite ale mam pocit že aj on mňa,tulka sa ,hovorí mi že ma ľúbi...ale pred 3 dňami sme šli na výlet sadnem si do auta a na spolujazdcovej strane na zemi ženská gumička do vlasov ,ktorá určite nie je moja . Sestru nema ani nikoho koho by mohol voziť a pochybujem ze to vypadlo kamarátovi ked ho viezol z roboty keďže ma kratucke vlasy . Môže to byť dôkaz nevery ?

buba103

ked viezol kolegyňu vzdy mi to povedal aspon doteraz a to by mi hned povedal ze to mohlo jej vypadlo ale on nič tak neviem ... asi to nebudem riešiť dokým zas niečo nenájdem a to dúfam že už nenájdem

lolinka

Mozno viezol len nejaku kolegynu, znamu alebo niekoho, ak je to tak, mal ti to povedat, na tom nic nie je. Urcite klame ked hovori ze o tom nic nevie, ja si v aute rozhodne nenachadzam gumicky ani ziadne ine veci ktore si tam sama nedonesiem. To sa tam nedostane len tak nahodou.

jaj

Že ako vie zmenit zivot taka jedna gumicka ....mas tu aj take aj take odpovede, ludia reaguju rozne v jednotlivych situaciach,podla toho nakolko su dovercivi. Niektori muzi dokazu klamat aj niekolko rokov a zena si nic nevsimne a na inych vidis zmenu spravania hned. Niektore zeny sa daju klamat dlhe roky a bud si nic nevsimnu alebo to radsej nechcu vediet a ine to riesia hned pri prvej najdenej gumicke....do vlasov. Ale moze to byt aj tak,ze to bola len fakt nejaka nahodicka a ozaj nic o tom nevie a nic sa nestalo, ale proste niektore veci nevysvetlis, a ak je to tak, tak mu krivdis a zbytocne vyvolavas hadky a ked sa nahodou rozidete bude hovorit kamaratom ....ta si predztav,ze sa so mnu rozisla lebo nasla v aute nejaku gumku.....chapete,lebo ja nie a taka fajn baba sa zdala byt....rozhodnutie je na tebe,zial nikto tu nema zazracnu gulu, aby ti to na beton potvrdil alebo vyvratil

Lollka

Mozno ti hovori pravdu ze tam mal slapku ktora mu fajcila. Zena ak sa vezie v aute nestrati len tak z nicoho nic gumicku, to museli robit ine veci ze ju stratila.

oktobrova

tak tou gumickou mohlo byt zviazane hocico ine, nejaky plagat alebo hocico a ona sa vysmykla. alebo mohol viezt aj kolegynu ale ked vie ze si ziarliva tak nema chut to rozmazavat.

niekto_2

aby som ti teda odpovedal na tvoju otazku: nie, gumicka v aute nie je dokaz nevery. mam kamarata, ktory pracoval ako vysetrovatel a teda som o zbierani dokazov pocul az az a co sa za dokaz povazuje a co nie a podobne.