Keď žena prejaví záujem prvá ?

Príspevok v téme: Keď žena prejaví záujem prvá ?
TakaHanblivka

Ahojte. V práci som sa "platonicky zalúbila" do jedného kolegu. Nepracujeme spolu, ale vídavám ho cez prestávky alebo keď idem okolo jeho pracoviska. Ešte sme sa ani raz nerozprávali, ani sa nezdravíme, vlastne ani neviem ako sa volá, no páči sa mi. V jeho blízkosti mi buši srdce, neviem ako sa tváriť, proste cítim bláznivú energiu a hanblivosť. Občas sa nám stretnú pohľady, ale inak nič..A navyše ma asi pred mesiacom čakal pred prácou teraz už bývalý a on nás videl.
Rada by som ho spoznala , ale neviem ako. Bojím sa na neho usmiať, čo ak mi neopätuje úsmev ? Bojím sa na neho opýtať niekoho iného, čo ak mu to povedia a on si bude myslieť, že som vtierka ? :D Je ponižujúce pre ženu prejaviť záujem a iniciatívu ako prvá ?
Väčšina chalanov mi povedalo, že sa ma hanbili, predtým ako ma oslovili, že zo mňa mali rešpekt. Že vypadám namysleno a nedostupne a mysleli si, že nemajú u mňa šancu.

tieztotakmam

Ja som si myslela, ze som jedina, co ked sa jej niekto paci, tak sa sprava presne opacne. Pozeranie inym smerom, miesto usmevu totalna nevrazivost. No kto by sa uz len takej prihovoril. :)
Takze musis nabrat odvahu a nieco mu povedat. Ak tam mate jedalen, alebo bufet, tak tam by sa dalo.

jaj

Jaj, som sa pomylila... tiez som bola taka hanblivka a vlastne este aj som...usmev a pohlad do oci na zaciatok urcite vela spravi...drzim ti palce

cabajky

Hanblivka,

Odkial si?
Len preto sa pytam, ze mi to pripomina moju situaciu s jednou holkou..sme pokukovali po sebe a tak...ale nevieme sa ozvat navzajom

mrjnx1

Jj urob to, ale tiez necakaj hned zazraky no ale zacni sa usmievat nanho aby vedel ze ho registrujes a uvidis ze skoncite spolu