Ahojte. V práci som sa "platonicky zalúbila" do jedného kolegu. Nepracujeme spolu, ale vídavám ho cez prestávky alebo keď idem okolo jeho pracoviska. Ešte sme sa ani raz nerozprávali, ani sa nezdravíme, vlastne ani neviem ako sa volá, no páči sa mi. V jeho blízkosti mi buši srdce, neviem ako sa tváriť, proste cítim bláznivú energiu a hanblivosť. Občas sa nám stretnú pohľady, ale inak nič..A navyše ma asi pred mesiacom čakal pred prácou teraz už bývalý a on nás videl.
Rada by som ho spoznala , ale neviem ako. Bojím sa na neho usmiať, čo ak mi neopätuje úsmev ? Bojím sa na neho opýtať niekoho iného, čo ak mu to povedia a on si bude myslieť, že som vtierka ? :D Je ponižujúce pre ženu prejaviť záujem a iniciatívu ako prvá ?
Väčšina chalanov mi povedalo, že sa ma hanbili, predtým ako ma oslovili, že zo mňa mali rešpekt. Že vypadám namysleno a nedostupne a mysleli si, že nemajú u mňa šancu.
Keď žena prejaví záujem prvá ?
mrjnx1 presne toto isté zažívam aj ja, škôlkárske správanie, popritom si sami sabotujeme to čo by mohlo vzniknúť. Budeme trapošiť až do tej doby kým si nenájdu niakú inú. Čo takto v sebe nájsť silu a risknúť to ? aspoń raz sa nevyhýbať, ale ísť priamo a istotou ...Ja sa na neho zajtra usmejem ! A ak to opäť nezvládnem tak už o ňom ani neceknem :D buď zajtra alebo nikdy ....
tiez sa trasiem pri nom a prestavam dychat...ked sa ma pokusil oslovit skoro som odpadla a odignorovala som ho (som krava) navyse ho stale hladam v praci pohladom a ked ho stretnem utekam prec...nechcem sa takto chovat, ale neviem s tym nic urobit
navyse ked ho vidim s nejakou, tak sa skoro rozplacem lebo ziarlim, chcem ho len pre seba...ale ako mu to povedat ked som tak blba :D
zIlavy ďakujem za typ :) Ale The secret som videla už veľmi dávno a prečítala som nespočetné množstvo kníh na sebarozvoj, teoreticky by som presne vedela opísať ako to funguje, no prakticky sa tým ZATIAL nedokážem tak úplne riadiť. Síce mnoho veci sa mi podarilo touto cestou docieliť ale neviem to aplikovať na všetky oblasti. Rozum protestuje :) Ale každopadne na to 100% verím :)
slecna tak ak veris v nieco take ako vypocutie nasich prosieb vesmirom tak si pozri tento film dokumentarny.
www.youtube.com
Neviem mozno to ozaj funguje..
pozorne v tichosti si ho pozri
mozno je fakt nutne vyslovit svoje prosby a cakat ako to zivot? vesmir? osud? zariadi a ci vypocuje nase zelania.
mozno..
ale pozor! niekedy preto treba aj nieco urobit nie len pasivne cakat!
pecene holuby nam nebudu padat do ust z neba.
Lolka01 Tiež si myslím, že by si pomyslel kadečo, len to, že som psychicky zdravá nie :D Premýšlala som, že aspoň niekoho vyzistím ako sa volá, kuknem FB či je vo vzťahu a tak, ak nie by som ho štuchla ? To je ale také detinské však :) Keby tak vedel, že kôli nemu zakladám fórum :D
mrjnx1 My sme riadne retardky :D Väčšinou sa začnú diať zázraky práve vtedy keď človek prestane tlačiť na pílu. Skrátka asi by sme mali prestať o tom stále premýšlať a nechať to "tak", "plynúť" . Ja ani neviem ako by som sa cítila keby ma oslovil :D Popravde asi by som sa prepadla pod zem. Stačilo mi keď sme boli raz sami na fajčiarke. Ja som ani nevedela držať cigaretu, tak sa mi triasli ruky, nohy všetko :D A to preto, že som si ho v hlave zidealizovala s mojími predstavami kde reaguje presne ako by mala reagovať moja spriaznená duša. A popritom je možno úplne iný ako si predstavujem, možno keď ho spoznám ho ani nebudem chcieť. Zamysli sa aj nad tým :D
A ignoruj tie rady že keď ho nechceš plesknúť po zadku máš sa na to vyklašlať. Si hanblivka, chodíš pri ňom bez rečí a keby si ho len tak z ničoho nič teraz plesla po zadku tak si o tebe pomyslí že si vyšinutá. Proste sa s ním zoznám, to bude prvý krok.
Lolka01 Však práve to je to, že by som sa s ním rada dala do reči ale nič ma nenapadá. Neviem ako prísť za ním sama od seba a povedať mu, fúha to je ale dneska zima ? :D Keby ma oslovil on, tak v tom momente by ma napadlo toľko veci čo mu povedať, ale sama neviem ako začať
Nejake normalne rady? Ja si tiez uz pripadam ako retard. Nikdy sa tak nechovam, len od kedy som do nho...a vsetko uz je beztak pokazene... Ako z toho von?? :(
No skús sa s ním najprv zoznámiť, zatiaľ ste sa ani nepozdravili nieto rozprávali. Tak naber odvahu a daj sa s ním do reči. Keď sa budete poznať pravdepodobne zistíš, že je celkom pohoďák a baví sa s tebou, z teba čiastočne opadne ten ostych. Podľa toho jak sa k tebe bude potom správať vycítiš, či máš nejakú šancu alebo nie.