Keď žena prejaví záujem prvá ?

Príspevok v téme: Keď žena prejaví záujem prvá ?
TakaHanblivka

Ahojte. V práci som sa "platonicky zalúbila" do jedného kolegu. Nepracujeme spolu, ale vídavám ho cez prestávky alebo keď idem okolo jeho pracoviska. Ešte sme sa ani raz nerozprávali, ani sa nezdravíme, vlastne ani neviem ako sa volá, no páči sa mi. V jeho blízkosti mi buši srdce, neviem ako sa tváriť, proste cítim bláznivú energiu a hanblivosť. Občas sa nám stretnú pohľady, ale inak nič..A navyše ma asi pred mesiacom čakal pred prácou teraz už bývalý a on nás videl.
Rada by som ho spoznala , ale neviem ako. Bojím sa na neho usmiať, čo ak mi neopätuje úsmev ? Bojím sa na neho opýtať niekoho iného, čo ak mu to povedia a on si bude myslieť, že som vtierka ? :D Je ponižujúce pre ženu prejaviť záujem a iniciatívu ako prvá ?
Väčšina chalanov mi povedalo, že sa ma hanbili, predtým ako ma oslovili, že zo mňa mali rešpekt. Že vypadám namysleno a nedostupne a mysleli si, že nemajú u mňa šancu.

TakaHanblivka

Omarfalah nechcem sa nato vykašlať, viem, že príde situácia kedy sa to podarí, proste nejaká náhodka ako vždy :) Ja ho síce naozaj nikdy sama od seba neoslovím, ale to neznamená, že vesmír moju žiadosť neposlúchne a nezariadi to tak aby sme sa spoznali :D
popravde neviem ani čo ma na ňom tak fascinuje, vzhľad a zároveň to ako pôsobí, taká energia, ktorá ma ťahá k nemu ...ktorú necítiš pri každom proste :)

Omarfalah

a čo keby si sa nato vykašľala? Asi vieš vnútri seba sama že sa neodvážiš nikdy aspoň nie nateraz ho osloviť a začať s ním komunikáciu.
čo ťa vlastne naňom tak priťahuje? čím ti pobláznil hlavu? Vzhľadom? Správaním? Čím?

takahanblivka

Omarfalah Máš dobrý odhad..21 rokov mám :) A so zoznamovaním som mala problémy už odjakživa a nejako mi to ostalo :D S mnoho chalanmi som sa spoznala tak, že ma priamo oslovili zavtipkovali a bolo dobre, ale tento je iný...Taký vážny, a naozaj si neviem predstaviť ako by zareagoval keby ho plesnem po zadku :D :D :D To by som dokázala spraviť iba s promile v krvi, bohužial do práce nemôžem prísť opitá :( :D Niaky iný nápad ? A ber prosím do úvahy, že sa hanbím okolo neho aj prejsť a nie to takéto veci...

Omarfalah

vieš čo má napadlo, skús mu keď zajtra pôjdeš okolo neho plesnúť jednu po zadku :D
ale vážne, a nezabudni podotnknúť vetu "aký máš chutný sexi zadok"
uvidíš, zostane tak obarený a prekvapený že sa nezmôže na slovo čo si si to dovolila :D

Omarfalah

tak dnes si ho neoslovila lebo ťa premohol strach ale zajtra to skús opäť keď sa stretnete v práci.
ináč, koľko máš rokov? Lebo to ako to opisuješ mi prídeš ako nejaká 20 až 25 ročná baba šialené zaľúbená :D
nič v zlom... :D

celebrita FB

Práve tie ženy sú vo vzťahoch najšťastnejšie, ktoré prejavia záujem ako prvé. Tak - odvážnym šťastie praje.

TakaHanblivka

Hneď sa cítim "lepšie" keď viem, že niesom jediná, ktorá ma také nepochopitelné správanie keď sa jej niekto páči :D
mrjnx1 úplne presne si to vystihla, taktiež si predstavujem kadejaké scenáre s mojím idolom ( nás v predstavách už sobášim ) a keď ho uvidím v realite tvárim sa akoby by mi z neho bolo zle, čistá kysla kapusta :D dnes taktiež žiadne zmeny, opäť som sa nedokázala ani mierumilovne pozrieť ...popritom by mi úplne stačilo raz prelomiť lady, čo i len usmiať sa vzájomne na seba a už by som mala odvahu....ale takto vkuse blúdny kruh, navyše keď ho vidím sa rozprávať s inými ženami tak zúrim a neznášam ich :D som retardovana však ? :D

Solution

mne by nevadilo, keby ma oslovila zena prva (niekedy mam pocit, ze som prispaty :)) aspon by som si bol isty, ze ma aspon zaujem :) Vacsinou, ked som zenu oslovil ja tak zaujem nemali :)

janulienocka2

Ahojte, čítam tie vaše komentáre a celkom sa bavím. Ja som mala podobný ,,problém,, Ešte cez školu som brigádovala v jednom podniku a ani neviem ako zaplietla som sa so šéfom. Myslela som si, že to bude len tak, veď sú prázdniny tak čo :D No ani neviem ako, nabralo to celkom iný smer a už sme spolu 7 rokov a je nám fajn :D Niekedy to príde keď ani nechcem, ale bo myslíme, že z toho nič nebude.

mrjnx1

To cele ako keby som citala o sebe..len ja som nenabrala odvahu..namiesto zvadzania som sa chovala presne opacne..naviac v praci aj doma nervy, pretoze sa neviem na nic sustredit, len o nom fantazirujem.. ale ked ho stretnem tak pozeram do zeme, alebo sa tvarim uplne najhorsie ako viem...