Keď žena prejaví záujem prvá ?

Príspevok v téme: Keď žena prejaví záujem prvá ?
TakaHanblivka

Ahojte. V práci som sa "platonicky zalúbila" do jedného kolegu. Nepracujeme spolu, ale vídavám ho cez prestávky alebo keď idem okolo jeho pracoviska. Ešte sme sa ani raz nerozprávali, ani sa nezdravíme, vlastne ani neviem ako sa volá, no páči sa mi. V jeho blízkosti mi buši srdce, neviem ako sa tváriť, proste cítim bláznivú energiu a hanblivosť. Občas sa nám stretnú pohľady, ale inak nič..A navyše ma asi pred mesiacom čakal pred prácou teraz už bývalý a on nás videl.
Rada by som ho spoznala , ale neviem ako. Bojím sa na neho usmiať, čo ak mi neopätuje úsmev ? Bojím sa na neho opýtať niekoho iného, čo ak mu to povedia a on si bude myslieť, že som vtierka ? :D Je ponižujúce pre ženu prejaviť záujem a iniciatívu ako prvá ?
Väčšina chalanov mi povedalo, že sa ma hanbili, predtým ako ma oslovili, že zo mňa mali rešpekt. Že vypadám namysleno a nedostupne a mysleli si, že nemajú u mňa šancu.

a_dr1a

Ten posledny odstavec v uvodnom prispevku je ako o mne))
Pozri sa. Mas skvele podmienky. Pohni rozumom dievca) Vies, aku pracu dotycny vykonava. Ty zas vies, co robis ty) Skus najst teda spolocny zachytny bod - v com je on doma, co ovlada vie, co je jeho parketa ci pracovna napln a skus ho o nieco poprosit poziadat. Maloktory muz odmietne pomoc zene. Vacsina muzov ma v sebe istu tendenciu pomoct zene, byt gavalierom "zachrancom" pomocnikom rytierom, ak ho ona poziada poprosi o pomoc. Takto aspon najdete spolocnu rec temu, budete spolu a uz dalej bude iba na vas, tebe a nom, co a ako dalej? Lebo ked prekonas tento prvotny ostych medznik, dalej bude nasledovat zdravenie, mozes sa nanho usmiat, pozvat ho po praci za jeho pomoc ochotu na kavu caj ai, proste uz to pojde) ak sa aj ty jemu budes pacit, myslim, ze on sa uz dalsej iniciativy chyti aj sam

popapuli

Tak vela ludi ci muzi ci zeny sa hanbia tych ktori sa im pacia. To je normalna reakcia. Z toho si nic nerob casom to snad opadne.
A ci ho mas oslovit? No ak mas gule tak hej. Ale cim ho oslovis? Co sa ho spytas? Ako zacnes?

TakaHanblivka

popapuli
Haha :D Nie to rozhodne niesom ja....:D Zas také extremné to nemám, mužov sa nehanbím, skôr iba tých. ktorý sa mi páčia..Ja myslíš teda, že by som ho mala osloviť ?

popapuli

To niesi ty ta hanblivka co tu mala minule temu ze sa boji muzom divat do oci a rychlo klopi zrak a uhyba pohladom?
Tak kocka, ak sa muzom nezacnes do oci divat ziadna povestna iskra nepreskoci. O osloveni toho kolegu ani nehovoriac. Naber odvahu a ber si priklad z tej tvojej kolegyne ktora zvadza pohladmi ako si to pisala.
Kto sa hanbi ma prazdne gamby.