Zdravím všetkých, chcel by som Vás poprosiť o nejaké rady.
Moja situácia je nasledovná:
Pred dvoma mesiacmi som nastúpil do nového zamestnania a po pár dňoch som stretol na chodbe jednu sympatickú slečnu,hneď mi padla do oka krátko na to som sa dozvedel že pracuje oddelení , ktoré spolupracuje s tým kde som ja. V pracovnej rovine je spolupráca klasická. Keď sa stretneme tak sa zdravíme, ona s úsmevom ja ttiež nahodím priateľský kukuč. Keďže nie som žiadny cassanova tak som istý čas zbieral odvahu pozvať ju niekam (do čajovne )len tak pokecať na čo mi však povedala s takým rozpačitým úsmevom že "asi nie" tak som jej len otvoril dvere do kanclu lebo malá plné ruky papierov a šiel som ďalej po svojom.Momentálne neviem na čom som či úplne bez šance alebo to ešte skúsiť.Či jej napísať na FB ( číslo nemám), keďže komunikujeme len v práci..Obaja máme 28 rokov obaja sme single
Vopred Ďakujem za tipy alebo rady.
Neúspešné pozvanie
@ Messje, veď si stoj! Stůj noho! posvátná místa jsou kamkoli kráčíš... :D
Ľudia sa opreli len do príspevku od Neviem, len tá mala potrebu vysvetľovať svoje slová... : D
@ Len tak na margo, aj ja ostávam v nemom úžase z niektorých názorov a uverejnených príspevkov, v kt. autor nechápe ani sám seba - to čo napísal! A potom sa začne vyviňovať. Občas rozmýšľam nad tým, či hovoríme tou istou rečou.
Našťastie sú tu aj takí mladí, kt. svoju hlavu používajú, majú správne názory na život, vedia sa adekvátne a jednoznačne vyjadriť, chápu významy jednotlivých slov... : )
Ja ked citam bud tu, alebo v inych temach nazory niektorych jedincov, ja sa ani nedivim, preco to dnes vyzera tak ako to vyzera. Bud v spolocnosti, vo svete, vo vztahoch rodinach priatelstvach pracax ai ai
Ja si za svojim stojim :-)
Este co by som urobila...pockala by som par dni a sledovala nenapadne ako sa bude tváriť.
Ak sa usmeje pri kazdom stretnuti,prihovori...bola by som mila a usmievavá nadalej,a po čase by som povedala....To pozvanie stale plati.
Tym sa nic nepokazi.Potom sa uvidi ako zareaguje znovu.Nie je to ani vtierave a dam najavo ze mam stale zaujem.
vlastnaskusenost zena aj ked by mala zly den alebo by ju niekto nastval alebo keby sa jej aj hoc co zle prihodilo nikdy neodmietne muza ktoreho ma rada a ktory sa jej paci ver mi. Ja mam fyzicky narocnu pracu na 3 smeny ale nikdy by som neodmietla ist von s muzom co sa mi paci aj keby dojdem hotova s prace proste naparadim sa a ideme lebo mi na nom proste zalezi a chcem s nim byt :) A dalsia vec moj osobny nazor ziadny hate proste je to kolegyna a keby ju zacne uhanat tak sa s neho moze smiat cela firma a moze si to tam riadne pokaslat. To ze je pekna neznamena ze to bude aj dobra zena a partnerka. Vzhlad casto velmi klame. To samozrejme moze byt aj nemusi byt pravda. Len hovorim svoj nazor. A co sa tyka toho cakania skusila by som to teda este podla toho ako by sa chovala ona ale cakat nanu napriklad moze aj roky kedy do nej bude zalubeny a cas uteka .Potom si samozrejme moze hlavu trieskat ze mohol spoznat aj ine super dievca co by sa k nemu hodilo :) moj nazor :)majte sa krasne
Ospravedlňujem sa dievčatám - Tasty a X - nerieš, že som ich vynechala v druhej vete " ... ako mu tu poradili DIEVČATÁ aj chlapci..." príspevku o 15:33:09. : )
a ako máte možnosť vidieť v mojom nicku tak viem čo je to keď vám nejaká baba poplietie hlavu a je ťažké nemyslieť naňu
www.youtube.com
a hľadať inde. preto je dosť odveci čo tu radíte niektorí že kašľať naňu a hľadať inde lebo je dosť singl báb.
nie, nieje to také ľahké najmä ak ju má na očiach dennodenne. Viem o čom píšem lebo sám som si tým prešiel pred štyrmi rokmi.
Ale nóóóó
ľudia spamätajte sa niektorí čo tu píšete, to že má chlapec záujem o kolegynku nieje nič strašné ale bežné. Píšete tu o tom ako keby požiadal koňa o rande.
a čo že ho odmietla? Veď to skúsil dosť skoro lebo sa poznajú krátko, keby ju poznal rok a viac tam by to bolo jasné že odmietnutím asi nemá záujem lebo rok je dosť dlhá doba nato že by sa lepšie zpoznali.
a keď ho odmietla teraz neznamená že ho odmietne aj nabudúce. Veď možno mala zlý deň, možno ju niečo bolelo, možno je niečo naštvalo, je toľko možno...
ja odporúčam chlapcovi počkať pár dní a skúsiť to znova
Suhlasim s tym co radi Kycera.
Co ak tym ,,asi nie,, myslela len, nie prave teraz, alebo to bola ,,vyzva,, test, skuska ... proste ako zena mozem potvrdit, ze odmietnutie je niekedy suhlas a zena ti dava moznost aby si jej ukazal, ako velmi chces (ju samozrejme) ci sa vzdas a chce vediet co vsetko urobis preto, aby si ju ,, dostal ,, na ten caj... a potom aj inam...v pripade ak to vzdas tak ... preto zeny takto testuju, ale vy chlapi to nikdy nepochopite a hned nahanate inu suknu ... lebo ze ,bab je vela, ok, vsak je, ale ak o niekoho fakt stojis, nebudes rozmyslat tymto stylom
Tiež neviem načo mu dávať zbytočne nádej povedala nie jediné čo môže robiť sa k nej správať ako inokedy bez zbytočného obťažovania aby s toho nemal ešte problémy v práci ak ju nechceš uniesť a zavrieť do pivnice tak to nechaj tak možno v budúcnosti zmení názor len sa k nej správaj a k iným možno trochu milšie
kycera nedavaj tu chlapovi nadej kde nieje proste fakt keby chce ist tak urcite ide len tu chce iba on co je jasne videt. A keby aj casom zmeni nazor urcite to da ona najavo. Ale ja osobne by som v zivote uz na nikoho nikdy necakal. Proste bab je vela dnes nezadanych peknych co by na rande urcite isli naco sa brzdit tym co nema vyznam?