Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neúspešné pozvanie

Príspevok v téme: Neúspešné pozvanie
meto90

Zdravím všetkých, chcel by som Vás poprosiť o nejaké rady.
Moja situácia je nasledovná:
Pred dvoma mesiacmi som nastúpil do nového zamestnania a po pár dňoch som stretol na chodbe jednu sympatickú slečnu,hneď mi padla do oka krátko na to som sa dozvedel že pracuje oddelení , ktoré spolupracuje s tým kde som ja. V pracovnej rovine je spolupráca klasická. Keď sa stretneme tak sa zdravíme, ona s úsmevom ja ttiež nahodím priateľský kukuč. Keďže nie som žiadny cassanova tak som istý čas zbieral odvahu pozvať ju niekam (do čajovne )len tak pokecať na čo mi však povedala s takým rozpačitým úsmevom že "asi nie" tak som jej len otvoril dvere do kanclu lebo malá plné ruky papierov a šiel som ďalej po svojom.Momentálne neviem na čom som či úplne bez šance alebo to ešte skúsiť.Či jej napísať na FB ( číslo nemám), keďže komunikujeme len v práci..Obaja máme 28 rokov obaja sme single
Vopred Ďakujem za tipy alebo rady.

1matko1

neviem čo tu riešite. žena ked chce ist na rande urcite bude suhlasit ked nie tak nie. Keby jej teraz zacal vypisovat na fb dosiahne jedine to ze slecna mu bude utekat viac a viac...(vlastna skusenost) nechodte tam kde vas nechcu...

Kycera

Ide tu aj o to, že človek by sa za žiadnych okolností nemal vzdávať. Mal by vyčerpať všetky možnosti na dosiahnutie svojho cieľa, ako mu tu poradili aj chlapci, aby neskôr neľutoval. Ak sa pri prvej prekážke stiahne, nehľadá iné možnosti a pritom je to len "pozvanie", čo spraví, ak sa mu do cesty pripletie vážna vec? Stiahne chvost a zalezie pod stôl, lebo mu niekto povedal "asi nie"??? Tak takto by to neišlo!!! Ak uverí, nezabojuje o svoje zdravie, šťastie... tak potom prehral na celej čiare! Asi tak!

Kycera

Messje, každý sme nejaký...
Vyjadrila si svoj opačný názor, nebola si sama, a tým sa to skončilo. Dodatočne si nemusela nikomu nič vysvetľovať, keď tu chlapci zniesli kritiku na príspevok.
Vysvetlila si, ako to robíš Ty a ja Ti to oplatím. Nikomu plané nádeje nedávam. Dobre si rozmyslím, komu poviem "áno" a komu "nie" a ak niekomu niečo sľúbim, tak to aj dodržím. To mi ver, aj keby mali tehly padať! Ešte sa mi nestalo, aby som svoje slovo nedodržala! Milá Messje, toto je však INÝ príbeh. : )
Svoju materinskú reč ovládam na slušnej úrovni a VIEM, čo "asi nie" znamená. ASI je častica, kt. vyjadruje pravdepodobnosť : možno, hádam, azda. Ak to zoberieš z logického hľadiska, tiež tam nie je jednoznačné zamietnutie. A nakoniec sme ženy, a keď žena hovorí nie, myslí áno. ; ) Ja som tomu svojmu rok tvrdila, že nie a už to ťaháme spolu 41 rokov. : D
A propos, prečo brať chlapcovi nádej, keď potrebuje podporu? Spomínaš si na prípad Petra (báseň)? A to nebol sám...

hehe1

neries kolegynu, co si na hlavu? to, ze ta odmietne je to to najmenej trapne, co sa ti moze stat.... co ked sa s nou vyspis a potom jej das dovi, alebo opacne, alebo sa date dokopy na cas a potom to zle dopadne, potom sa budete obchadzat a bude to este trapnejsie, ale keby aj s nou chodis, tak byt s nou v praci a este aj potom, ved to je vela aj na vola.... nevymyslaj somariny clovece

Messje

Kycera
Ja som clovek ktoremu vzdy bolo luto niekoho odmietnut ked ma o nieco poziadali alebo niekam pozvali.Kazdy ma ma doteraz za hlupeho dobraka.
Moje odpovede boli vzdy...vies co,dnes nie ale inokedy...Dnes nemozem,ale ozvem sa...Mam teraz vela toho,ale nieco vymyslim...Kym pre mna to znamenalo absolutne nie,tomu cloveku som dala nadej.A tak sa pokusali dalej.Vzdy som sa usmievala,aby som dotycnu osobu neurazila este aj zmrznutou tvárou.Ja sa usmievam aj na predavacky ked vojdem do obchodu.
Takze to "asi nie" je tak 50 na 50 z reakcií vsetkych co píšu. ..skusaj dalej alebo kasli na to
Ano,neznamena,ze moje reakcie museli byt aj jej ale...aj nemuseli.
V kazdom pripade isiel na to zakladatel zle.Ale ja so tiež myslim ze :Asi nie: znamena...nie.

neviem111111

Kycera, ty tiez nemozes vediet ako to ta slecna myslela. Mala som v praci viackrat podobnu situaciu, teda to hovorim zo svojej strany. Mohla to mysliet aj tak aj tak.Je to moj nazor, ked sa ti nepaci, vsimat si ho nemusis, no mam rovnake pravo ho sem napisat ako ty

denisaf

ja na tvojom mieste by som sa nanu vykaslala.. na svete je tolko fajn nezadanych bab a ty kruzis okolo pipky s kancla ktora nema zaujem...

Kycera

To je pravda, ale len čiastočná! Ešte raz, nepochopila si význam slov "asi nie" a "rozpačitý úsmev"!!! A nie sme tu len Adr1a, ja, sú tu aj iní, kt. to pochopili. Preto Ti odporúčam, aby si druhýkrát premýšľala nad tým, čo píšeš, aby si dodatočne nemusela svoje "myslenie" vysvetľovať. MŇA si n e p r e s v e d č i l a ! Ten Tvoj prvý príspevok je j e d n o z n č n ý, z toho sa už nevykrútiš. : )