Zdravím všetkých, chcel by som Vás poprosiť o nejaké rady.
Moja situácia je nasledovná:
Pred dvoma mesiacmi som nastúpil do nového zamestnania a po pár dňoch som stretol na chodbe jednu sympatickú slečnu,hneď mi padla do oka krátko na to som sa dozvedel že pracuje oddelení , ktoré spolupracuje s tým kde som ja. V pracovnej rovine je spolupráca klasická. Keď sa stretneme tak sa zdravíme, ona s úsmevom ja ttiež nahodím priateľský kukuč. Keďže nie som žiadny cassanova tak som istý čas zbieral odvahu pozvať ju niekam (do čajovne )len tak pokecať na čo mi však povedala s takým rozpačitým úsmevom že "asi nie" tak som jej len otvoril dvere do kanclu lebo malá plné ruky papierov a šiel som ďalej po svojom.Momentálne neviem na čom som či úplne bez šance alebo to ešte skúsiť.Či jej napísať na FB ( číslo nemám), keďže komunikujeme len v práci..Obaja máme 28 rokov obaja sme single
Vopred Ďakujem za tipy alebo rady.
Neúspešné pozvanie
adria, do roboty sa chodi pracovat a nie bojovat o srdce kolegyn, ktore nemaju zaujem o sukromne stretnutie. ak by sa jej pacil, sla by s nim. toto je nevhodne riesit v praci a ked povedala nie, tak ju treba nechat tak. jasne ze na neho nezhnukne "no to urcite", ked su kolegovia a nejaka slusnost musi byt zachovana, kedze spolu musia nadalej pracovat.
neviem111111, tak spytal sa jej to iba jediny raz a to zas nie je dokolecka dokola zeby ju vyvolaval von))
Skor on zvolil blbu chvilu a nacasovanie. Sorry, keby mna niekto takto stopol s takouto otazkou pocas pracovnrj doby a ja by mala k tomu este aj plnu naruc papierov ako ona v tej chvili, tak by mu asi to iste tiez povedala :D len aby sa ho rychlo zbavila. Skor si myslim, ze ju vtedy iba tou otazkou zaskocil, necakala to (rozpacity usmev a odpoved "asi nie" tomu nasvedcuju) a skor je to pre neho nadejne nez beznadejne)) Takze ja by este vyckala trochu (vsak je tam ozaj kratko a este aj v skusobnej dobe), nech sa najskor chalan ukaze v dobrom svetle, nech hlada vhodne prilezitosti byt s nou a ukazat sa jej v lepsom svetle a pozvala by som ju potom este raz. Ak aj potom odmietne, uz by som to nechala tak a bolo by to pre mna "passe"
Cao Kycera) Dakujem. Tak dnes sa ludia akosi prirychlo vzdavaju a uz nevedia o nic a nikoho ako keby zabojovat
No a ja si myslím, že by si mal dať na názor Adr1y!
V prípade, že bol Váš pokus o súkromné stretnutie s osobou ženského pohlavia zmarený ňou samou skutočne tak ostro, ako je uvedené v obsahu úvodného príspevku, neodporúčam sa o podobný pokus s tou istou osobou pokúšať znova. V opačnom prípade by ste mohli byť vystavený nepríjemným gestám od tej-ktorej osoby, ako to už pri osobách ženského pohlavia v súčastnosti býva.
Ved vyskusaj, za to nic nedas :-)
suhlasim s neviem. keby to olutovala, tak ti to da urcite najavo. ale ty ju uz nikam nepozyvaj.
podla mna ju nechaj tak, nie je nic horsie, ako kolega ktory ta vyvolava dokolecka von, ked mu povies nie. keby si sa jej pacil ako chlap (ludsky sympaticky jej byt mozes, to nic neznamena), tak by s tebou isla.
Na to, ze pises, ze nie si ziadny Casanova si aj tak smely) Vsak si tam necele 2mesiace aj s cestou)) Co cakas?) Ze sa ti hned hodi okolo ramien? A len mozno dotycna nechce spajat pracu so vztahom sukromim, mozno ta chce najskor lepsie spoznat. Sice nie ste priamy kolegovia, ale aj tak navzajom vase oddelenia useky spolupracuju a stretavate sa. Daj jej este cas. Pre mna by to bolo skoro. Ja najskor objekt nenapadne sondujem sledujem, ako sa sprava k inym a k jednotlivym ludom, v roznych situaciach, pri praci vecierkoch ai, aky je a ako sa javi, kym by som privolila suhlasila. Vsak dnes je vacsina ludi okolo nas odpad ai. Takze bud "normalny", zdravte sa, usmevy ai a uvidis co ako sa vyvinie. Mozete na dakom projekte ai zacat spolu uzsie spolupracovat, stretavat sa, idu vianoce vo vacsine firiem podnikoch byvaju rozne vecierky ai, tak prilezitosti este bude habadej. Zaujmi ju najskor. Svojim prejavom vystupovanim mudrostou sikovnostou....a potom to este skus (pozvat ju ai) a uvidis.
tak bud ju pozves este raz niekam alebo sa nato vybodnes co ine ti poradit?
si v tom sam kamarade, my ju za teba nepozveme ani s tym nic nenarobime..
no zalezi aj od toho, ako to povedala, lebo take asi nie znamena vacsinou "ides, hnida!" , ale v jednom pripade z desiatich to moze znamenat aj "ja som mala sliepocka a neviem, co zo sebou" :D