Čo s tým?

Príspevok v téme: Čo s tým?
2Emma7

Dobrý deň, sme s partnerom spolu cez 3 roky, rok sme spolu bývali.Všetko bolo OK, ale posledný cca mesiac sme sa viac hádali,nemali sme už ani jeden chuť riešiť problémy,tak sme mali viac tichú domácnosť.Priateľ odchádzal,aby so mnou nemusel byť(liezla som mu na nervy potrebuje klud,a ze ma ma rad cim dalej tym menej). Bolo to celé divné,narvhla som pauzu(mala som toho tiež dosť),ale(zatiaľ)bez rozchodu-súhlasil.Pobalila som si veci a odišla zo spoločného bytu,načož si vypýtal kľúče-s tým, že som mu povedala že ak mu ich dám, definitívne to skončí-tak som si ich nechala.NIe sme v konakte, nemáme ani hranicu kedy sa budeme kontaktovať. Dá sa to zachrániť? Aký máte názor?Raz sme boli už odseba.

Viac sa rozpíšem, keď rozbehneme konverzáciu.

Vopred Ďakujem pekne!

ANGEL-DEMON

vieš si s nim predstaviť buducnost, deti...??
ked budete mat deti a budete si liezt an nervy tak čo???
zbališ deti a odides od neho a date si "pauzu" ?!
kravina!
ty mu pekne tie kluče vráť, popraj mu veľa šťastia v živote a zbohom...

digestor

Bože ďalšia slepica čo tu ide fňukať, citujem "nemali sme už ani jeden chuť riešiť problémy" kto ich má riešiť keď nie vy dvaja? susedia, rodičia, duch svätý? Tie kľúče boli pre teba jasné znamenie, že sa máš pratať kade ľahšie a je to konečná.
Messje ty zas nerob z každého chlapa kurevníka a odpusti si tie drísty o nechcených prekvapeniach atď. Chlap sa zachoval na úrovni, žiadosťou o kľúče jej síce nepriamo ale ukázal, že nech sa prace a tým, že jej ich zatiaľ nechal chce vysporiadať budúcnosť v podobe spoločného bytu. Sliepka to len nepochopila proste nechce sa jej riešiť problémy v jej vzťahu tak načo si potom v ňom dpc.

Messje

To že si ludia davaju pauzy vo vztahu mne vzdy prislo divne ale...niekomu to pomoze ked zistí ci si navzajom chýbajú
U vas mi ale pride divne ze si pytal kluc.To znamena ze viac tam nemas chodit .Bez ohlasenia.Skus porozmyslat nad jeho poslednym správaním ci sa nechoval inak pretoze to vyzera ze nechce aby si prisla do bytu a neprekvalila.Alebo je uplne nefinitivne rozhodnuty.